Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lilina- noi nu avem aparat de aerosoli - am imprumutat unul de la o cunostita iar Dragos a vomat in el, iar Victor nu a vrut sa stea defel, asa ca felicitari.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara, mamici!

La multi ani! Sa fiti fericite, iubite, sanatoase si toate cele bune!

Maria a fost la gradinita dupa 2 saptamani de stat acasa. Tratament ii mai dau Erdomed din cand in cand, sirop pentru tuse si Imunogrip.
Iar seara o tura de aerosoli.

Ma cheama datoria!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna seara tuturor!

Am primit urmatorul mesaj:

> > > IN ATENTIA PARINTILOR
> CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE
> >
> > > In acest moment exista
> in ISRAEL o clinica medicala ce are
> > > o fundatie
> > > independenta ce
> strange fonduri internationale pentru a
> > > PLATI OPERATII DE CORD
> PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT
> STRANSE
> FONDURI
> > > ENORME PENTRU CAZURILE DIN
> ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI
> > > AI CAROR COPII
> NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI
> > > -LE ACEST EMAIL
> . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!
> > > Site-ul fundatiei este
> :
>
>
> http://www.saveachildsheart.org/>
> Controlati-l
> singuri.

Poate ii e de folos cuiva.

Sanatate tuturor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Mai fetelor, va vine sa credeti ca am uitat de mucenici? Adica am uitat sa-i fac. Nu stiu de ce am avut senzatia ca mai e muuuult pana pe 8 martie si cand colo ma trezesc ca e deja 9 martie... Ieri a fost si baba mea si am uitat complet. Si culmea culmilor e ca am si felicitat pe toata lumea de 8 martie dar nu am realizat totusi ce data e. Zici ca-s zanateca, zau asa...
Lilina, ma bucur mult ca lui vlad ii merge bine cu aerosloii. Incerc si eu sa-l conving pe al meu sa-i luam Mariei dar nu pricep de ce are retineri...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Cris, nici pe departe n-a fost cazul de chefuit... aveam de facut niste investigatii (analize) pe care le-am amanat de foarte mult timp si am fost ieri.

Lili, sa stii ca si ai mei copii isi tin singuri masca pe fata. nici victor nu ma mai lasa sa-l ajut, imi da mana la o parte si zice "nana, nana" (adica numai nana/ el are voie sa tina masca). asa ca ii pun la aerosoli, la desene si-mi vad de treburi.

Lexi, si eu am uitat de mucenici. azi dimineata a venit o colega la birou cu ei si mi-am adus aminte. am sunat-o pe mama s-o intreb ce sa cumpar si mi-a zis ca mi-a facut si ea si soacra-mea, asa ca m-am scos!
pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Salutare!

Roxana- cum au iesit analizele? Ti-ai facut si mamografia? - Daca o dau in bara cu intrebarile sa nu te superi azi sunt cam uituca azi , desi nu am chefuit ieri.

Mai fetelor eu de mucenici am mai auzit dar nu stiu cand sunt si nici ce reprezinta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Lilina, ma bucur ca lui Vlad ii e mai bine..
Si eu am uitat de mucenici numai la ei nu mi-a stat gandul
Am incercat sa il las pe Darius saptamana trecuta la gradi sa doarma acolo si a fost dezastru; cand a trebuit sa-l imbrace in pijamale a facut o criza de nervi, ca nu doarme acolo, ca doarme acasa, dadea cu picioarele in dna ingrijitoare ; la vreo 10 min m-a sunat sa-mi zica ca nu pot nici ceilalti copii sa doarma si a trebuit sa ma duc sa-l iau acasa
Nici nu stiu cum sa fac, am zis sa-l mai las cateva zile si apoi sa mai incercam, poate reusesc sa-l conving

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua la amiaza!

Eu am fixat ziua de miercuri zi de pauza la gradinita. In fiecare saptamana. Nu stiu ce-as face daca s-ar mai imbolnavi inca o data. Nici nu vreau sa ma gandesc!

In lunile ianuarie si februarie a fost prezenta 16 zile si absenta 24 (punand la calcul si vacanta de iarna).

Plus ca azi noapte s-a foit. Ce sa-i faci, a reintrat in colectiv unde nu are la indemana tot ce vrea, ci trebuie sa se "lupte" pentru ele.

A venit acasa cu 2 felicitari facute pentru mamica ei de 8 Martie. A fost foarte emotionant sa le vad. Chiar daca a fost ajutata, ma gandesc ca au trecut si manutele ei peste cele 2 felicitari.

Ma pregatesc de plecat de la servici sa-mi iau printesa.

Si o pozica mai recenta cu ea:

FETITA CU ROCHITA

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor la ceas de seara!

si la noi a trecut 8 martie extrem de nespectaculos, de fapt o prietena mi-a amintit in ce data suntem, altfel ar fi trecut total neobservata.

lexi, daca te hotarasti sa-tzi iei aparat cauta pe net, gasesti la pretzuri mult mai bune ca in farmacii. Copiii mei din pacate nu-l folosesc, tot imi spun ca e fierbinte , ín schimb e folosit de sotz cu succes, deci itzi recomand si eu cu caldura .

yoanna, bine ai revenit (oare tzi-am mai scris de cand ai revenit, sau visez eu ?). Sper ca esti bine cu sanatatea , de fapt sunt convinsa din moment ce-ai fost invitata la un maraton de cumparaturi pt doamnele :).

martha, dar Darius cand e acasa doarme de amiaza? - ca ai mei nu mai servesc de juma de an sportul asta (decat daca sunt in masina, adorm acolo). Poate pur si simplu nu mai are nevoie de odhna de amiaza. Mie-mi convine asa, ca seara la 19.30 e liniste in casa.

Gety, ce speri de la ziua aceea libera de gradi? Poate o rupe si mai tare din ritm, zic eu, sa nu te superi, bine?
Foarte dulcica faza cu felicitarile, sa le pastrezi neaparat, sigur sunt si amprentele ei pe acolo :).

Copiii au avut azi in sfarsit o zi buna la gradi, i-am luat tare bine dispusi , mi-au raportat ca doar o data s-au mushcat certandu-se pt un scaun (sunt vreo 30 de scaune absolut identice acolo ).
Doar Alex mi-a zis la un moment dat ca e suparat fiindca Isabel l-a impins si i-a spus ca e urat , faza la care el cica a aruncat-o la gunoi - pe Isabel se intzelege .

Apropos gradinitza, la noi umbla bolile copilariei (varsat de vant mai ales) - si o mamica m-a pus pe ganduri - mi-a zis ca dr ei a sfatuit-o sa-si faca analize pt a constata daca are anticorpi (in caz contrar sa se vaccineze), fiindca ea are foarte multzi pacientzi persoane mature, ajunse ca legumele, handicapatzi mental pe viatza :(

Eu am de gand sa merg sapt asta la dr meu, la fel si sotzul (varicela stiu ca am avut dar de restul nu mai stiu). Voi ce zicetzi de treaba asta?

O seara frumoasa va doresc si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Adina, acasa doarme, rar se mai intampla sa nu doarma la pranz. Cand nu doarme la pranz se culca tot la fel mai devreme seara. Azi mi-a zis: "da sa vii la 1 sa mai iei, da?"
La noi inca nu s-a auzit nimic de bolile copilariei, noi nu ne facem analizele
Si eu am primit felicitare de la gradi de 1 si 8 martie ..a fost frumos

Mergi la inceput