Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)
Raspunsuri - Pagina 5
Crisnemes spune:
Lilina- noi nu avem aparat de aerosoli - am imprumutat unul de la o cunostita iar Dragos a vomat in el, iar Victor nu a vrut sa stea defel, asa ca felicitari.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Buna seara, mamici!
La multi ani! Sa fiti fericite, iubite, sanatoase si toate cele bune!
Maria a fost la gradinita dupa 2 saptamani de stat acasa. Tratament ii mai dau Erdomed din cand in cand, sirop pentru tuse si Imunogrip.
Iar seara o tura de aerosoli.
Ma cheama datoria!![]()
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Buna seara tuturor!
Am primit urmatorul mesaj:
> > > IN ATENTIA PARINTILOR
> CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE
> >
> > > In acest moment exista
> in ISRAEL o clinica medicala ce are
> > > o fundatie
> > > independenta ce
> strange fonduri internationale pentru a
> > > PLATI OPERATII DE CORD
> PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT
> STRANSE
> FONDURI
> > > ENORME PENTRU CAZURILE DIN
> ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI
> > > AI CAROR COPII
> NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI
> > > -LE ACEST EMAIL
> . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!
> > > Site-ul fundatiei este
> :
>
>
> http://www.saveachildsheart.org/>
> Controlati-l
> singuri.
Poate ii e de folos cuiva.
Sanatate tuturor!
Poze
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mai fetelor, va vine sa credeti ca am uitat de mucenici? Adica am uitat sa-i fac. Nu stiu de ce am avut senzatia ca mai e muuuult pana pe 8 martie si cand colo ma trezesc ca e deja 9 martie...
Ieri a fost si baba mea si am uitat complet. Si culmea culmilor e ca am si felicitat pe toata lumea de 8 martie dar nu am realizat totusi ce data e. Zici ca-s zanateca, zau asa...

Lilina, ma bucur mult ca lui vlad ii merge bine cu aerosloii. Incerc si eu sa-l conving pe al meu sa-i luam Mariei dar nu pricep de ce are retineri...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
Cris, nici pe departe n-a fost cazul de chefuit... aveam de facut niste investigatii (analize) pe care le-am amanat de foarte mult timp si am fost ieri.
Lili, sa stii ca si ai mei copii isi tin singuri masca pe fata. nici victor nu ma mai lasa sa-l ajut, imi da mana la o parte si zice "nana, nana" (adica numai nana/ el are voie sa tina masca). asa ca ii pun la aerosoli, la desene si-mi vad de treburi.
Lexi, si eu am uitat de mucenici. azi dimineata a venit o colega la birou cu ei si mi-am adus aminte. am sunat-o pe mama s-o intreb ce sa cumpar si mi-a zis ca mi-a facut si ea si soacra-mea, asa ca m-am scos!![]()
pup
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Salutare!
Roxana- cum au iesit analizele? Ti-ai facut si mamografia? - Daca o dau in bara
cu intrebarile sa nu te superi azi sunt cam uituca azi , desi nu am chefuit ieri.
Mai fetelor eu de mucenici am mai auzit dar nu stiu cand sunt si nici ce reprezinta
.
Poze
martha78 spune:
Lilina, ma bucur ca lui Vlad ii e mai bine..
Si eu am uitat de mucenici
numai la ei nu mi-a stat gandul
Am incercat sa il las pe Darius saptamana trecuta la gradi sa doarma acolo si a fost dezastru; cand a trebuit sa-l imbrace in pijamale a facut o criza de nervi, ca nu doarme acolo, ca doarme acasa, dadea cu picioarele in dna ingrijitoare
; la vreo 10 min m-a sunat sa-mi zica ca nu pot nici ceilalti copii sa doarma
si a trebuit sa ma duc sa-l iau acasa 
Nici nu stiu cum sa fac, am zis sa-l mai las cateva zile si apoi sa mai incercam, poate reusesc sa-l conving
GETY spune:
Buna ziua la amiaza!
Eu am fixat ziua de miercuri zi de pauza la gradinita. In fiecare saptamana. Nu stiu ce-as face daca s-ar mai imbolnavi inca o data. Nici nu vreau sa ma gandesc!
In lunile ianuarie si februarie a fost prezenta 16 zile si absenta 24 (punand la calcul si vacanta de iarna).
Plus ca azi noapte s-a foit. Ce sa-i faci, a reintrat in colectiv unde nu are la indemana tot ce vrea, ci trebuie sa se "lupte" pentru ele.
A venit acasa cu 2 felicitari facute pentru mamica ei de 8 Martie. A fost foarte emotionant sa le vad. Chiar daca a fost ajutata, ma gandesc ca au trecut si manutele ei peste cele 2 felicitari.
Ma pregatesc de plecat de la servici sa-mi iau printesa.
Si o pozica mai recenta cu ea:
FETITA CU ROCHITA
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
AdinaF spune:
Buna fetelor la ceas de seara!
si la noi a trecut 8 martie extrem de nespectaculos, de fapt o prietena mi-a amintit in ce data suntem, altfel ar fi trecut total neobservata.
lexi, daca te hotarasti sa-tzi iei aparat cauta pe net, gasesti la pretzuri mult mai bune ca in farmacii. Copiii mei din pacate nu-l folosesc, tot imi spun ca e fierbinte
, ín schimb e folosit de sotz cu succes, deci itzi recomand si eu cu caldura .
yoanna, bine ai revenit (oare tzi-am mai scris de cand ai revenit, sau visez eu ?). Sper ca esti bine cu sanatatea , de fapt sunt convinsa din moment ce-ai fost invitata la un maraton de cumparaturi pt doamnele :).
martha, dar Darius cand e acasa doarme de amiaza? - ca ai mei nu mai servesc de juma de an sportul asta (decat daca sunt in masina, adorm acolo). Poate pur si simplu nu mai are nevoie de odhna de amiaza. Mie-mi convine asa, ca seara la 19.30 e liniste in casa.
Gety, ce speri de la ziua aceea libera de gradi? Poate o rupe si mai tare din ritm, zic eu, sa nu te superi, bine? ![]()
Foarte dulcica faza cu felicitarile, sa le pastrezi neaparat, sigur sunt si amprentele ei pe acolo :).
Copiii au avut azi in sfarsit o zi buna la gradi, i-am luat tare bine dispusi , mi-au raportat ca doar o data s-au mushcat certandu-se pt un scaun (sunt vreo 30 de scaune absolut identice acolo
).
Doar Alex mi-a zis la un moment dat ca e suparat fiindca Isabel l-a impins si i-a spus ca e urat
, faza la care el cica a aruncat-o la gunoi - pe Isabel se intzelege
.
Apropos gradinitza, la noi umbla bolile copilariei (varsat de vant mai ales) - si o mamica m-a pus pe ganduri - mi-a zis ca dr ei a sfatuit-o sa-si faca analize pt a constata daca are anticorpi (in caz contrar sa se vaccineze), fiindca ea are foarte multzi pacientzi persoane mature, ajunse ca legumele, handicapatzi mental pe viatza :(
Eu am de gand sa merg sapt asta la dr meu, la fel si sotzul (varicela stiu ca am avut dar de restul nu mai stiu). Voi ce zicetzi de treaba asta?
O seara frumoasa va doresc si linistita ![]()
martha78 spune:
Adina, acasa doarme, rar se mai intampla sa nu doarma la pranz. Cand nu doarme la pranz se culca tot la fel mai devreme seara. Azi mi-a zis: "da sa vii la 1 sa mai iei, da?"
La noi inca nu s-a auzit nimic de bolile copilariei, noi nu ne facem analizele ![]()
Si eu am primit felicitare de la gradi de 1 si 8 martie
..a fost frumos