Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali ce spatioasa e camera! Arata f bine, m-ai pus pe ganduri, ce sa fac??
Ylari si noi tot mazare cu pui!
Adriana ..revin

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna seara fetele!!!!!

Intru cam rar, dar ma gandesc foarte des la vooi!!
Noi suntem bine, Sara e din ce in ce mai nazdravana, eu sunt vesnic obosita, dar fericita. Bb2 se lasa putin asteptat...sper sa raman gravi luna asta..
Vrem sa o dam pe Sara la gradi. M-am interesat de o gradi particulara in Campina. O sa merg sapt viitoare sa o vizitez, sa vedem cum e. Oricum, daca vine si bb2 in curand, va trebui sa venim in Buc, asa ca treaba cu gradi in Campina e o solutie provizorie.Dar vreau neaparat sa incerc sa o detasez putin de mimica(asa imi spune), ca este super super dependenta de mine. E o mamoasa ce n-ati vazut!!! Si la baie vine dupa mine, nu ma scapa din ochi nici o secunda, parca ea e mama mea si eu copilul Are si momentele ei cand vrea sa fie singura, dar asta se intampla atunci cand vrea sa faca ceva ce stie ca nu are voie, asa ca nu o las eu singura... Mai sunt si momentele ei de tandrete cu tati, dar asta se intampla cateva minute seara...Asa ca toata ziua suntem nas in nas..doar noi doua..

Va pun aici cateva poze recente. Incerc sa descarc si cateva filmulete sa vedeti ce nazdravana e

Va pupam!!!!
Noapte buna!

mi_bebelina LA MULTI ANI!!!! Te pup!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Iar nu vad postarile pana scriu eu ceva...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am vazut poze de Scortisoara. Alina, nu pot sa zic decat SUPERBA!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alina_anto ce a mai crescut Sara si ce frumoasa e! O miunanatie cu par carliontat! Succes la proiectul bebe2, sa vii cu vesti bune cat mai repede!

Mi_bebelina La multi ani! Multa fericire si sanatate!O viata frumoasa ca o zi de primavara!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Mi_bebelina sa fii sanatoasa si fericita si sa aveti parte numai de bucurii de la Delia!

Am spus sa profit si sa pun ciorbita la foc deja cand se scoala MIrci sa fiu pregatita.

Alina_anto e superba Sara, are un par minunat si niste okisori Succes cu bb 2! Si Mirci e incredibil de dependent de mine, ca si tine, ma asteapta si la toaleta, se scoala noaptea daca nu sunt langa el si vine in sufragerie, nauc. Nu stiu ce ne facem. si el din mamica nu ma scoate
Adriana voiam sa revin ieri, dar nu am mai reusit.
Au semnat soramea si tata, noi nu. Deocamdata mai asteptam. Deci succes lor! Sper sa iasa bine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!

Alina-anto, Doloress, Laura….va pup, sunteti niste scumpe!Poftiti o

Am vazut si eu poze scortisoara si de blonduc….frumosi copii, sa va traisca si sa va fericeasca! Alina-anto, succes la bb2!

Luminel, Lorich…..si eu am avut un episode de 2 palmute la fund ca nu voia mandra sa ii pun pampersul…si mi-am jurat ca a doua oara nu se va mai intampla. Legat de calmul meu cu masa….de-abia acum pot spune ca m-am calmat. Am avut perioade cand luam scoica dupa mine oriunde ca Delia numai asa papa cand avea chiar si un anisor, in scoica la reclame, de multe ori am fortat-o si rezultatul nu a intarziat…..a vomitat tot, au fost si momente cand toata canapeaua era plina de farfurii cu diverse doar-doar o baga ceva in gurita(vise, taica!) pana cand….m-am resemnat. Uneori cred ca din cauza mea se intampla toate astea.Daca n-as fi fortat-o, poate acum cooperam mai bine. Asa ca acum nu o mai fortez(nici nu as mai avea cum, daca nu vrea n-am cum s-o fac sa pape), ii pun in farfurie…..daca vrea bine, daca nu….data viitoare.
Luminel, iesi mai afara cu fata cand e frumos, sa stii ca e mai relaxant si pentru tine decat sa stai in casa! In plus copilul se joaca, alearga, poate ii revine si pofta de mancare, nu mai face atata deranj in casa…...eu prefer iesitul afara, chiar daca am treaba, las totul la o parte si ies…

Bratafel, pup micuta pofticioasa!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI, DRAGA MI-BEBELINA!!!! ITI DORESC O VIATA FRUMOASA SI SENINA IMPLINITA SI MULTA SANATATE!!!!

ALI, mami de Vlady si 24+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la mullti multi ani,Mi_bebelina, sa fii sanatoasa, si fericita si implinita.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!
Fugutza - fugutza vin cu o si o sa va prevesteasca primavara ce ne asteapta dupa coltz !
Vin si cu o urare : sa petreaca toata gasca tare-tare , mami de Delia mai adauga o floare! Sa sarbatorim , sa ne veselim - cu mi-bebelina chefuim .
La multi ani, Mi-bebelina! Sa-ti fie viata frumoasa ca o zi de primavara, plina de soare, bucurie, triluri si mugurasi ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta, de cei dragi tie si ia zi drept, a mai ramas salata beouf ? Dixtractie placuta astazi!

Va si va urez o zi frumoasaaaaa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput