Caut logoped, Bucuresti, zona Potcoava
Buna ziua!
As dori sa stiu daca aveti cunostinta de vreun logoped in Bucuresti, zona Potcoava daca se poate, la care sa poata merge finuta mea (7 ani si jumate).
Ideea e ca parintilor li s-a oferit o varianta ceva mai la distanta, insa fiind si cabinet particular, asta implica si o cheltuiala destul de mare pentru bugetul familiei.
Copilul meu merge in alt oras la logoped si d-na mi-a spus ca poate primi si copii neinstitutionalizati (asa cum este finuta mea, de ex). Ma intreb si eu...oare e posibil ca in zona Potcoava unde locuieste fata sa existe o scoala/ gradinita cu logoped, de serviciile caruia sa beneficieze si copila?
Multumesc anticipat!
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
Raspunsuri
alba_ca_zapada spune:
In incinta scolii 195 stiu ca este un cabinet cu specialitatea logopedie. O vecina a dus baietelul acolo cand era la grupa pregatitoare la gradi.
Scoala 195 este vis-a-vis de Policlinica Titan.
mirandolina spune:
Multumesc, o sa le spun parintilor.
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
crisak spune:
Scuza-ma, nu stiu unde este zona Potcoava si nici n-am stare acum sa caut pe net. Daca te ajuta insa, fata mea a mers la o tipa super, la Centrul Medical Ioana (undeva pe Titulescu), Doamna Gabi. Noi am avut ceva probleme cu pronuntia si am rezolvat definitiv in 4 luni. Am fost suuuper multumita. Gasesti pe net datele de contact, daca iti convine zona.
Succes.
DanilaC. spune:
Buna mirandolina,
Eu sunt logoped si pot face vizite la domiciliul familiei. Este o perioada cam aglomerata, dar ma puteti contacta ca sa discutam mai in detaliu eventual. Adresa mea de mail este: danilavcristina@yahoo.com
O zi buna!
Cristina
onitza spune:
MIRANDOLINA, pupicei si la acest subiect. Recomand cu mare caldura pe dna logoped la care a mers paul, la sc 195 despre care s=a spus deja. Dna este si psiholog nu numai logoped, lucreaza f bine cu copiii, are rabdare si e f atenta la detalii. Pt alte detalii contacteaza-ma pe PM, putem vb si al tel. Sau vb sambata in parc.
maria0807 spune:
Sunt psiholog - logoped cu atestat in psihologie clinica - Bucuresti, experienta 5 ani in domeniu.Ofer servicii specializate de diagnosticare si corectare a tulburarilor de limbaj. Daca va pot fi de folos, in prevenirea si/sau inlaturarea problemelor aparute pe parcursul dezvoltarii copilului dumneavoastra nu ezitati sa ma contactati la nr. de telefon: 0761429546.
crisema spune:
Buna ziua. Ma numesc Cristina si sunt logoped. Am o experienta de 13 ani in lucrul cu copiii cu tulburari de limbaj - normali, cu deficiente mintale si sindrom down. Daca aveti nelamuriri in legatura cu limbajul copiilor si dezvoltarea acestuia, daca doriti o evaluare a copilului sau o consultatie logopedica va pot ajuta. Mob. 0727041289 / Email : grigore.cristina75@yahoo.com
teolinda spune:
Mirandolina , tot la 195 am fost si noi la Dna Ghizdavu. Dureaza doar 30 min sedinta si erau cam 4 copilasi pe grupa. Pe noi ne-a luat gratuit... dupa evaluarea de la gradi.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"