cresa sau gradinita
Buna mamici sunt si eu o mamica tanara si trebuie sa ma gandesc ce o sa fac cu baietelul meu din toamna cand va imlini 2 ani si eu ma voi intoarce la serviciu.As vrea sa ma ajutati si pe mine cu pareri mai ales cele care au copii deja la cresa sau la gradinita in sector 2 .tei -doamna ghica.Am auzit de cresa de pe aleea sinaia ca ar fi buna dar nu stiu nimic concret.Astept parerei va roooog.
Raspunsuri
eusunteuasa spune:
Buna! Mai bine ar fi la gradi pt ca seocupa altfel de el. Aceeasi problema am intampinat-o si noi la 2 ani, l-am dat la gradi si a fost foarte bine. Cand l-am dat noi la gradi, intelegea absolut tot, dar nu spunea decat vreo 3-4 cuvinte,apoi in jumatate de an a inceput sa-si dea drumul sa vb, desi ininteligibil. Acum, la 3 ani si un pic are o logoreeeeeeeeeeeeeee:)
Mult succes cu bebe!
szivarvany spune:
Eu stiu ca pentru gradi trebuie sa nu mai poarte pampers. In rest, depinde de educatoare daca ia in grupa copii sub 3 anisori 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
Rony spune:
Buna,
Eu am avut-o pe fetita mea la cresa Sinaia si am fost ff multumita; insa nu toti copii se adapteaza- a mea s-a lipit de o educatoare si a fost super ok; as vrea sa fi avut si la gradi norocul acesta; directoarea este super , psiholog de meserie si poti sa vorbesti foarte bine cu ea ! Avantajul este ca mananca acolo si fetita mea nu a refuzat niciodata sa manance asa ca am scapat de un stres! Cel mai bine este sa mergi singura sa vazi , insa din timp pentru ca nu prea sunt locuri!
daca ai intrebari , trimite-mi pm 
SufletDInger spune:
Stiu ca nu merg copiii la gradinita decat daca au 3 ani impliniti si clar fara pampi (dar, in Romania se poate aranja orice). Cresa de la 2 ani. Eu as alege gradinita, asta in conditiile in care are cine sa stea cu puiul meu pana implineste 3 ani.
andre_david spune:
Va multumesc pt mesaje.In legatura cu cresa de pe Aleea Sinaia am sunat si mi-au spu ca inscrierile incep pe 1 iunie.O sa merg totusi zilele viitoare sa vad exact ce este pe acolo.Eu as vrea sa-l dau undeva in vara ca sa fiu sigura ca se integreaza pna incep eu serviciul.Pt Rony a o intrebare:ce trebuie sa fac exact ca nu ma prea pricep,merg direct la directoare si vb cu ea sau se ocupa altcineva de inscieri?Si cati copii snt in grupa,grupa mica daca stii.Astept raspuns.