Nou-Venite (73)- Lia, suntem alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 8
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Cand o prind nu-i mai dau drumul. Sper sa o prind in primavara asta
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn Fetelor despre napraznic ce stiti . ati folosit careva ...cu sau fara rezultate??? ma bate un gand... www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
A luat si o prietena timp de 6 luni,fara rezultat din pacate
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi Bine ca i-a trecut invidia Ieri m-a anuntat o prietena ca e . Oficial sunt singura care nu are copii sau care nu e gravi Asta e. Am incredere in Dumnezeu ca imi va da si mie un copilas in curand p.s. Aseara intrasem usor in depresie si mi-am dat seama ca cel mai mult m-am bucurat cand mi-ai zis tu ca ti-a intarziat. Nu imi vine sa cred sunt prietena cu unele dintre ele de 15 ani, cu cea care m-a anuntat ieri de 9 ani si totusi la tine m-am bucurat cel mai mult Poate si pentru ca ele nu isi doreau atat de mult si nici nu au lucrat mai mult de 5 luni
Poate si din cauza ca tu simteai ceva,mi-ai zis la telefon ca sunt gravi dar nu vroiam sa fiu din nou dezamagita.Ms mult de gandurile tale bune si de incurajairle de atunci ,cu siguranta o sa vina minunea si la tine,eu am demonstrat ca este posibil asa ca iti zic sa te rogi mult,eu numai asa am ramas,cel putin asa simt
DD ne-a daruit o minune
trutzi spune:
Sa te rogi, te rog, si pentru mine. Vad ca rugaciunea ta e foarte puternica. M-am uitat pe prima pagina si am vazut ca esti aspiranta din ianuarie 2008, eu din iulie 2008. Esti nascuta in aceeasi luna cu mine dar la un an diferenta. Eram sigura 100% ca esti gravi cand am vorbit cu tine la telefon, nu stiu de ce dar, eram sigura.
citat din mesajul lui Arianna11 Poate si din cauza ca tu simteai ceva,mi-ai zis la telefon ca sunt gravi dar nu vroiam sa fiu din nou dezamagita.Ms mult de gandurile tale bune si de incurajairle de atunci ,cu siguranta o sa vina minunea si la tine,eu am demonstrat ca este posibil asa ca iti zic sa te rogi mult,eu numai asa am ramas,cel putin asa simt DD ne-a daruit o minune |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
De napraznic am auzit ca te deregeaza daca il iei cum trebuie. Adica fiecare planta se ia in functie de deficienta hormonala de care suferi.
De ex. coada soricelului ptr progesteron scazut, lemn dulce ptr prolactina scazuta dar, doar daca nu exista chisturi ca le mareste.
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi Sa te rogi, te rog, si pentru mine. Vad ca rugaciunea ta e foarte puternica. M-am uitat pe prima pagina si am vazut ca esti aspiranta din ianuarie 2008, eu din iulie 2008. Esti nascuta in aceeasi luna cu mine dar la un an diferenta. Eram sigura 100% ca esti gravi cand am vorbit cu tine la telefon, nu stiu de ce dar, eram sigura.
Asa am asa fac ,o sa te amintesc in rugaciunea mea
DD ne-a daruit o minune
trutzi spune:
Multumesc din suflet
citat din mesajul lui Arianna11 Asa am asa fac ,o sa te amintesc in rugaciunea mea DD ne-a daruit o minune |
polo spune:
Ariana, merci de pupici. Sper sa ma molipsesc de la ei.
http://community.webshots.com/user/diove
polo spune:
Trutzi, de obicei nu am astfel de stari ianinte de urati, iar luna trecuta cand am vazut eu ca sunt irascibila deja dar musafirii au fost foarte punctuali - fix ziua 30. Luna asta nici nu mai vreau sa ma gandesc.
http://community.webshots.com/user/diove