Nou-Venite (73)- Lia, suntem alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 7
trutzi spune:
Si "prietana" aia a ta a aflat? (cea gravi)
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Pai inca nu le-am spus ca sunte plecati,las pe maine...oricum nu-mi fac griji,ar tr sa nu comenteze....Azi i-am zis si colegei mele ,s-a bucurat si ea,doar stia de cand mi-l doresc DD ne-a daruit o minune |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui polo Sunt si eu pe aici, doar ca am o stare tare toxica si mai si gatesc intre timp. Desi e cam devreme, starea mea ar putea fi sindrom pemenstrual la fel a fost si luna trecuta. Imi vine pur si simplu sa http://community.webshots.com/user/diove |
DD ne-a daruit o minune
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Si "prietana" aia a ta a aflat? (cea gravi)
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Pai de aia ziceam ca se bucura
DD ne-a daruit o minune
trutzi spune:
Bine ca i-a trecut invidia
Ieri m-a anuntat o prietena ca e . Oficial sunt singura care nu are copii sau care nu e gravi Asta e. Am incredere in Dumnezeu ca imi va da si mie un copilas in curand
p.s. Aseara intrasem usor in depresie si mi-am dat seama ca cel mai mult m-am bucurat cand mi-ai zis tu ca ti-a intarziat. Nu imi vine sa cred sunt prietena cu unele dintre ele de 15 ani, cu cea care m-a anuntat ieri de 9 ani si totusi la tine m-am bucurat cel mai mult Poate si pentru ca ele nu isi doreau atat de mult si nici nu au lucrat mai mult de 5 luni
citat din mesajul lui Arianna11 Pai de aia ziceam ca se bucura DD ne-a daruit o minune |
trutzi spune:
citat din mesajul lui cora79 Uuuuuuuuuu "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
cora79 spune:
Trutzi,o sa vina barza si la noi la un moment dat
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Cand o prind nu-i mai dau drumul. Sper sa o prind in primavara asta
citat din mesajul lui cora79 Trutzi,o sa vina barza si la noi la un moment dat "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
JoAnn spune:
Fetelor despre napraznic ce stiti . ati folosit careva ...cu sau fara rezultate???
ma bate un gand...
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">