detalii tehnice in compunerea unui mesaj
Buna ziua!
Intrucat sunt relativ noua pe forum, o sa va rog sa fiti extrem de indulgenti cu intrebarea mea.
Nu reusesc atunci cand postez sa ma folosesc de anumite caracteristici: cum ar fi bold, culoare etc. Nu stiu de ce nu imi functioneaza aceste atribute si ma vad nevoita deseori pentru a sublinia o idee sa scriu cuvinte cu capslock. Din pacate acest lucru este inteles ca tipat si nu stiu cum sa procedez. Va rog ajutati-ma.
Cu respect,
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Raspunsuri
szivarvany spune:
Incearca sa selectezi pasajul/cuvantul, apoi dai bold/culoare, doar asa merge.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Iasmin08 spune:
Am sa incerc chiar acum:
Mamagiulia, multumesc pentru raspuns
gabitzam spune:
Probabil ca folosesti Mozilla Firefox, si mie mi se intampla la fel. Formatarea textului asa cum o doresti si tu, imi merge doar din Internet Explorer. Altfel, bag de mana tag-urile respective atunci cand vreua sa scriu ceva subliniat, colorat, etc.
Alaturi de SEBI
marius spune:
Ce browser pt internet folosesti?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 Iata ca nu merge cu selectatul Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Ce browser folosesti?
La unele browsere chiar daca selectezi de ex. cuvantul test si apoi apesi pe 'B' de la bara de unelte, nu face bold la cuvant, ci pune[b ][/ b] la sfarsitul cuvantului si acel cuvant tot nebolduit apare.
Poti sa scrii tag-urile de mana. respectiv, daca vrei sa scrii o bucata de text ingrosat, scrii la inceputul textului [ b ] (fara spatii, cum am pus eu aici), la sfarsitul textului [ /b ].
Daca vrei sa scrii cu rosu, pui [ red] la inceput, [/ red] la sfarsitul bucatii dorite. Daca vreo sa scrii italic, pui[ i ] text [/ i]. Daca vrei cu albastru, scrii [ blue]text [ /blue ].
Eu am pus cu spatii ca sa le vezi, ca sa mearga, sterge spatiile.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Iasmin08 spune:
Okay, Laura, am sa incerc acum si daca merge o sa fiu cea mai fericita de pe forum
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 Okay, Laura, am sa incerc acum si daca merge o sa fiu cea mai fericita de pe forum Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Felicitari! ai reusit.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Iasmin08 spune:
Yesssssssssss, mii de multumiri.
Laura iti raman profun indatorata