Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)
Raspunsuri - Pagina 17
DianaR spune:
Stephy, uite un pupic sa va faceti repede, repede bine! La fel si Bubu de Raluci, puiuta de Broscuta si cine mai e cu mucisori!
Lili, cum mai stai cu lapticul?
Ancutza, tu mai dai completare?
Raluci, azi esti vorbareata, imi place... Mai doarme si acum Bubu afara?
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
na_bo spune:
buna!
si noi am fost la plimbare, am iesit pe soare si cald si am venit pe nori si racoare... asta sa ne obisnuim pe sfarsitul saptamanii cand cica mai isi scutura baba iarna niste cojoace. vom vedea
eu am imbracat-o cu body. strampi, salopetica subtire, costumas mai gros si paturica. vanticel batea si la noi
Krelia-parca te vad in parc pe banca cu laptopul. fain
si noi abia trecem la pampers nr.3
in legatura cu cadou pt o fetita de 5 ani eu te sfatuiesc sa mergi la o librarie si sa i alegi carti sau obiecte de colorat, pictat, decupat
pupici
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
laviniablaga spune:
Am revenit si noi de afara!
Ancutza mi-au venit scutecele alea, inca nu le-am probat, insa textura imi place. Sunt ultraabsorbante-am turnat un pahar de 250 ml cu apa pe el si l-a supt imediat! o sa ii dau lui Rares pe el si iti pov rezultatul@!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
ionelamaria spune:
Am fost si noi putintel la plimbareala, am dat vesti proaste in familie... dar inca nu stiu personajele principale ( varul si familia lui) Maine e "ziua cea mare" pentru el si abia apoi restul familiei lui vor afla. Cautam o formulare acceptabila.
Multumesc din suflet pentru gandurile bune. Tare e bine sa vezi ca oameni cere nu te-au vazut niciodata gasesc timp sa scrie cateva cuvinte de incurajare. uite, d-asta va iubesc eu pe voi si ma bucur in fiecare zi ca v-am gasit. Si la bine si la rau gasesti o vorba buna si un gand sincer aici. Imi da incredere ca lumea asta nu e atat de rea si egoista pe cat se spune, eu v-am gasit pe voi. Na ca am devenit melancolica, dar chiar gandesc si simt ce spun.
Shtephy, tare rau imi pare de coca mica... pupam Iustinutul sa treaca repede raceala. Cica asa e primavara... dar sper sa treaca usor si sa nu se repete
Camy, multumesc pentru povestioara. Se potriveste cu modul meu de a privi necazurile. Sper din suflet sa pot gandi asa pana la capat
Dymomo, sper ca ce compari tu acolo nu compari bine si Danut e ok cum spune medicul. Habar n-am , dar poate si faptul ca el e mai mare... si cine stie cum s-o fi masurand. Nu stiu ce sa-ti spun decat ca mai bine nu te ingrijorezi pana nu ceri parerea unui medic, eventual al unui alt medic . Vad ca a raspuns deja Diana... deci sunt sanse mari sa nu ai de ce sa te ingrijorezi
Krelia , e bine asa... si eu ma tot intreb ce sa-mi gasesc de lucru in parc. E mare plictiseala cat bebe doarme. Probabil ca o carte va fi aruncata in geanta de acum
Lalu
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
many_bani spune:
Gata cu plimbarica, a fost tare fain, piticii au dormit tot timpul.
Raluci si noi am trecut la nr. 4 de la pampers premium care, parca are o punga agatata de popou. Nu avem nici noi 7 kg.(avem 6,9kg) dar am trecut ptr. ca aveam senzatia ca nr.3 il strangea la bulanase. Acum la cele bio am luat midi (4-9 kg) si se aseaza foarte bine.Bubu este mortal
Krelia esti totala cu laptopul in parc
Shtephy pupam sa treaca raceala
Lili astept PM
Mai vroiam sa zic ceva dar neuronul a ramas in parc asa ca va pupicesc.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
minitabla de scris/colorat, o minibucatarie, o trusa medicala ma mai gandesc |
eventual mai da detalii, sta la bloc sau la casa ?
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Raluci, azi esti vorbareata, imi place... Mai doarme si acum Bubu afara? |
asa patesc, cand da soarele ma incarc cu energie
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
asa patesc, cand da soarele ma incarc cu energie |
nu gata a intrat in casa, l-am lasat pana la 4 si a venit fuga la mami sa pape
Poze BUBU
asa creste Bubu
krelia spune:
gata parcul....am stat vreo 3 ore in total ....s-a dus si bateria intre timp ...si am facut si catea ture...de voie, de nevoie...
da mey fetelor, intr-adevar, eram..o prezentza..in parc ....da' daca m-as fi us la Universitate, probabil ca nu as mai fi facut nota discordanta, nu?...ca doar acolo e zona wireless, din cate stiu...
Lalu - multa sanatate!
cu scutecele,....si noi suntem de ceva vreme la nr.3 (alea intre 4-9 kg)...si avand in vedere ca acum avem 7190 gr...am putea trece la nr.4....dar inca ii mai vin nr.3...asa ca....mai stam
Alinus -
fug sa dau papa...see you later!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
dymomo77 spune:
Diana, IonelA(ca sa fiu sigura ca am scris cu a la sfarsit) multumesc de incurajari. Maine merge socrela la dr care se ocupa de alimentatia lui si i-am dat si ecografiile sa le vada si el. Si eu sper ca sa fie numai in capul meu patrat ceva in neregula. Noi prima data am fost la doi cardiologi dar cum la unul dintre ei in cabinet era ca in frigider tura asta am renuntat sa ne facem programare din cauza frigului, plus ca cel de azi e considerat cel mai bun. Daca nu sunt multumita ma duc si la celalalt. Astept poate mai intra si Lumi ca si ea merge la acelasi dr si din cate imi aduc aminte ea merge vineri cu printesa.
mami fericit de Dan Mihail