Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)
Raspunsuri - Pagina 16
dymomo77 spune:
A si o chestie tare amuzanta. Ieri ma plimbam cu Danut prin ors si am oprit sa iau un covrig si la respectiva simigerie aveau de vanzare covridogi de pui(adik un carnacior de pui invelit in aluat de covrig). Am ras pana acasa... mare tampiti si comerciantii astia..
mami fericit de Dan Mihail
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Multumim mult draga noastra ,este minunat martisorul!!! Stefita a fost tare draguta ,ea cunostea poza originala si stia ca ea e langa Iustinut.A zis cam asa "mami ,uite-l pe Iustinut cu alt bebe!!!!Eu unde am dispalut?" _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
draguta de ea....imi pare rau ca a trebuit sa folosesc chiar poza aia dar nu am gasit alta care sa se potriveasca cu a mea la fel de bine ...un pupic special pt Stefita mica , sa ma ierte ca am scos-o din peisaj...nu se mai intampla, promit
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
raluci_b spune:
fetele, am luat si noi pampersi 4 (7-18 )kg, parca-s pt intervl prea mare, is cam mari, dar 3 nu mai erau buni
Poze BUBU
asa creste Bubu
lili_a spune:
Fetelor,la Bucuresti au fost 17 grade, ca sa ne pregateasca pt lapovita ce se anunta de joi. Eu si Many iar am golanit prin parc, am bronzat piticii pe nasuc
citat din mesajul lui raluci_b fetele, am luat si noi pampersi 4 (7-18 )kg, parca-s pt intervl prea mare, is cam mari, dar 3 nu mai erau buni |
ciiiiit? Intre 7 si 18 nu mai e nimic? E ca vizita la ginecolog intre 30 si 40? Noi n-am ajuns inca la asemenea marime...
Krelia zi asa, madame, cu laptopul in parc? Cred ca aratai foarte cool vezi PM
Eu plec cu cutzu la doctor
mami de Mariuca
Alinus25 spune:
Hello fetele,
Suntem si noi prin zona
Scriu si eu rapid, caci imediat sa trezesc picicarii mei
Shtephy vazut pozele, sunt niste scumpi dragalasii tai copii, ma uit cu asa drag la ei... sunt ca si ai mei. . Multumesc ca te-ai gandit la noi.Am pus si eu 2 commenturi dar dupa aia nu am mai reusit nu stiu de ce nu ma mai lasa, mi s-a mai inatmplat o data cjestie asat dar nus tiu care e cauza.
Imi pare tare rau ca sunteti si voi raciti. Sunt raciti tare? Ce le dai?
Dianar foarte frumoasa rochita cenuseresei, dar cine o poarta e si mai frumoasa. foarte reusita frizura Timeei, te pricepi. Cred ca am sa-i fac si eu Rianei o rochita la croitor, dar inca nu stiu a carei printese, ca toate i le plac
Krelia ce tare esti! Cu laptopul in parc!
Ionelamaria imi pare rau pt. varul tau. II doresc multa sanatate.
Dankutza foarte frumoasa primirea ta la scoala. Cred ac esti foarte incantata de copiii tai.
Ancutza ce tare martisor i-a daruit Sabinuta lui Iustinut
Intrebare pt fetele care au vreo idee si au chef sa raspunda: ce cadou as putea sa-i cumpar fetitei nasilor, implineste 5 ani. Ii place sa se joace cu printese, ponei, etc. Dar nu as cumpara din astea ca are o gramada ca una in plus sigur nu ar conta. AS vrea ceva care sa-i dezvolte creativitatea, imaginatia, dar nu stiu ce anume ar fi potrivit pt varsta ei. Multumesc
Mai revin pe seara dupa ce culc copiii.
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lili_a Fetelor,la Bucuresti au fost 17 grade, ca sa ne pregateasca pt lapovita ce se anunta de joi. Eu si Many iar am golanit prin parc, am bronzat piticii pe nasuc
ciiiiit? Intre 7 si 18 nu mai e nimic? E ca vizita la ginecolog intre 30 si 40? Noi n-am ajuns inca la asemenea marime... Krelia zi asa, madame, cu laptopul in parc? Cred ca aratai foarte cool vezi PM Eu plec cu cutzu la doctor mami de Mariuca |
ieczact , ca nevizita, nici noi nu avem 7 kg, abia vreo 6300 cred dar daca nu-i mai veneau
mangaiem cutzu sa fie bine
Poze BUBU
asa creste Bubu
Lalu_79 spune:
Salut
David Andrei, Iulian si David
Monica, am auzit de la d-na Lenus ca o sa te operezi.....oooof, acum am vazut ca ai scris si pe forum despre asta.Imi pare atat de rau!!!!Incerc sa gasesc cuvinte de incurajare, dar e destul de greu...ca si eu sunt in butoi rau, mai am de tras cu stafilococ-ul asta nenorocit.Stiu cat e de greu, curaj!Va trece si asta.O sa te sun in seara asta, sper sa nu te deranjez.Trimit multi, multi pupici.
Fetelor, imi cer scuze pt absenta, sunt inca cu tuburi de dren in san,fac spalaturi zilnic...Ma tarai si eu cum pot....Va urez tuturor o primavara frumoasa!!!
DianaR spune:
citat din mesajul lui raluci_b fetele, am luat si noi pampersi 4 (7-18 )kg, parca-s pt intervl prea mare, is cam mari, dar 3 nu mai erau buni Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |
Ioi, noi abia zilele astea vom trece la 3!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Alinus25 Intrebare pt fetele care au vreo idee si au chef sa raspunda: ce cadou as putea sa-i cumpar fetitei nasilor, implineste 5 ani. Ii place sa se joace cu printese, ponei, etc. Dar nu as cumpara din astea ca are o gramada ca una in plus sigur nu ar conta. AS vrea ceva care sa-i dezvolte creativitatea, imaginatia, dar nu stiu ce anume ar fi potrivit pt varsta ei. Multumesc |
minitabla de scris/colorat, o minibucatarie, o trusa medicala
ma mai gandesc
Poze BUBU
asa creste Bubu
DianaR spune:
Krelia, ai fost cool cu laptopul in parc!
Alinus, uite www.quercetti.ro/produse.php?ID_Categorie=2" target="_blank">aici sau www.dinoland.ro/p-2504-set-colorat-printesa.aspx" target="_blank">asta sau www.magazinulpiticilor.ro/produs/137/" target="_blank">asta sau www.crazytoys.ro/jucarii/Puzzle-lt-300-Piese-135/Printese-Disney-124/Clementoni-100/6065/Puzzle-10-in-1-Disney-Princess.html" target="_blank"> asta.
Am fost si noi afara, e frumos, soare dar bate un vanticel destul de rece pe mal. Teo a fost imbracata cu hainutele de casa si am varat-o intr-un overall de fleace si am acoperi-o cu o paturica de lanica (ca norocul ca am luat-o cu mine ca vanticelul ala era destul de suparator... Asa i-a fost numai bine. A si o caciulita subtire.
Dymomo, musai sa-l adoarma ca sa-i poata face Doppler sa-i masoare fluxul de sange prin orificii. Daca diferentele sunt de cativa milimetri nu ai de ce sa te ingrijorezi, intra in marja de eroare dintre cele 2 masuratori, plus ca si inimioara lui creste odata cu el si atunci si orificiile se maresc un pic. Nu mai fi necajita! Ti-ar fi spus medicul daca nu-i placea cum evolueaza!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete