Comori de nov-dec 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 9
paxela spune:
multumim de urari si de vorbele frumoase
precum stiti la mine usa e deschisa mereu,va asteptam oricand cu mare drag
fata mea ieri toata ziua , mia amintit la fiecare 5 min ca e ziua ei, uite duc jucarii, ca e ziua mea, fac papa ca e ziua mea, ma spal pe maini ca e ziua mea, si tot asa toata ziua
ea e f entuziasmata de orice e pt ea sau cu ea,iar o zi doar pt ea.... ce putea fi mai cool
onitza spune:
FELIS, multumesc inca o data. Mihaita e foarte fericit printre prieteni, si mi se pare ca e in stilul meu de se bucura si el de tot ce il inconjoara si-l face fericit.
DELIA i-a vrajit pe amandoi baietii mei (Mihai si PAul), in curand si Daniel , data viitoare nu mai garantez ca scapa nefurata.
monica-elizabet spune:
La multi ani! Deliuta sa cresti mare si sanatoasa
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Otiliav spune:
Neata!
Ce frumos v-ati distrat, ce mamici aranjate si pitici cocheti, nu mai spun de Delia. Are dreptate Ioana cu oglinda, mu sai una in hol si una langa pat .
Ana are biserici in program. Ieri am fost la cea ortodoxa, azi merge la moschee unde credea ea ca se tin petrceri, maine merge la una norvegiana. S-a scos fata mea. Sa vad diseara cu ce impresii vine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+
eveline spune:
Cu intarziere LA MULTI ANI DELIA! Sa cresti mare, sanatosa si fericita!
Am admirat pozele, toate, de la toata lumea ca sa zic asa! Delia e o duuulce, o delicata, o adevarata domnisoara! Si baietii, toti niste frumosi. Nu mai zic de bebe mic Daniel ce dulce e!
10+ si mamica de Bianca
mirandolina spune:
Salutare la toata lumea!
Am vazut petrecere frumoasa si tare mi-ar fi placut sa va stiu mai aproape, ca nu scapa Delia nevizitata Cred ca lui Adam i-ar fi placut sa se joace impreuna, data fiind apropierea de varsta.
Cred si eu ca Daniel a fost rasfatatul serii, are si motiv. Nu stiu ce ziceti voi, dar eu cred ca seamana cu...Paul Poate nu chiar la culoarea ochilor, dar in rest...parerea mea.
Felis ma bucur ca mai dai pe aici si ne mai spui de Mihai. Deasemenea ma bucur ca se distreaza si il amuza lucrurile astea atat de simple...uneori ne straduim atat de mult sa ii facem sa se simta bine si lor le trebuie atat de putin (vb mai mult pentru mine )
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
fulguletz spune:
vai tu ce cocheta a fost Deliutza de ziua ei...iti vine sa o furi, vorba nu stiu cui...La multi ani, mica printzesa!
sapt trecuta am vazut si pozele andreeip cu frumoasele ei cu tot...
pupaciuni la toate!
mai stie cineva ceva de try? mi-e dor de ea...
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
ad_rianna spune:
LA MULTI ANI DELIA, PRINTESA FRUMOASA!!!
ce distractie ati mai avut mey fetelor! felis, onitza, alexa aratati bine de tot dragelor! e o placere sa va vad impreuna...si copilasii la fel
fulgu mi-e dor si mie de try ...si de ionela, bits, danette, cici, miki...oare ce mai fac ele?
onitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fulguletz vai tu ce cocheta a fost Deliutza de ziua ei...iti vine sa o furi, vorba nu stiu cui...La multi ani, mica printzesa! mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08) "Si-asa-mi vine cateodata, dorule..." |
A MEA ERA VORBA! Si stati la coada daca vreti s-o luati! Noi suntem in fruntea listei! Numai ca s-ar putea sa imi fie greu sa il conving pe SIlviu.
Azi avem programare la dentist, a aparut prima carie. Se vede ca n=am mia avut eu energie/disponiblitate/timp pt paul, tac-su l-a lasat sa se spele singur....numai spalat nu se numeste ala!