Comori de nov-dec 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Oare aici intreba cineva de patut cu scara intr-o parte si topogan in alta? Ca tocmai am vazut, da nu stiu cui sa-i spun

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Sar'na!
Paxela, costumul de tafta nici eu nu ma gandeam ca va iesi asa
Otilia, oul e fiert si-i pictat cu acuarele Milan. Se poate face si cu coaja golita de continut, dar ma gandeam ca-i usor si de-l scapa e praf...am aflat ca se poate umple cu ceara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani ! tuturor floricelelor, o viata minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

E cam tarziu ca sa mai gasesc pe cineva pe forum, dar asa va citesc si eu in tihna, ca maine la birou nu imi ajunge pauza de masa sa hoinaresc pe forumuri

La multi ani florilor noastre!

otilia eunu observ bine, dar jur ca tecred pe cuvant. Cand mergeti la investigatii?

onitza ai mei au tabla, cu o fata magnetica si una de scris cu creta, insa la noi Adam inca mai baga in gura toate porcariile si nu le las la indemana nici carioci, nici creta Adica sunt mereu supravegheati cand o folosesc. La voi, pana se ridica Daniel mai e deci cumpara linistita una.

Mihaela cand vad lucrarile Dianei, ma oftic ca nu am si eu fata, asa de mult mi-ar fi placut sa mesterim si noi "lucru manual". Matei isi pierde rabdarea din ce in ce mai des...
Ce iese de pe mana ta, e vis!!! Ti-am zis ca vreau sa vin in concediu in zona voastra? Dar nu stiu cand....anul asta operatia lui Adam e primordiala si nu stiu daca vom putea acoperi cheltuielile.

Mai ales ca Matei i-a zis o data "esti chior?" si alta data "ochelaristule!" si am simtit cum imi rasuceste cineva cutitul in rana I-am spus atunci ca nu e frumos, insa daca il mai aud, o sa ii pun samabata sau duminica un ocluzor pe ochi, sa ne jucam de-a piratul, sa vada cum e sa nu vezi cu un ochi cred ca a auzit la gradi, caci are in clasa un coleg ochelarist si o fetita cu retard si ochelari pe deasupra, deci destule motive sa radem de ea

Va doresc o saptamana frumoasa si spor la treaba, suntempe ultima suta de metri, mai e putin si vine iepurasul

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI, DELIA, floare minunata!!!!!!

LA MULTI ANI, NASICU-ALEX de Paxela!!!! Sa fii sanatos, sa te bucuri de comorile tale scumpe si sa ai o viata minunata alaturi de ele!!!!!

Aseara am fost la petrecerea Deliutei si a taticului. Am vazut o mami eleganta si frumusica foc, adolescenta nene de fapt, nu mamica ; cand dansa cu fi-sa ziceai ca-s doua scolarite!
Danut mi-a fost ffff agitat, urlat, supt, urlat, supt, asa a tinut-o ieri toata ziua si azi-noapte la fel. SUnt cheauna rau la ora asta , traiasca cine a inventat cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

floricelelor noastre!

Noi ieri am fost la padure dupa ghiocei, testat toate locurile de joaca din zona desi erau ude, am scos ursoaicele la plimbare dar am obosit si noi adultii.

I-am luat tabla Anei, ceva cam www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3614377" target="_blank">asa doar ca-i cu rosu si albastru. A fost dublu ca pret fata de cea de la IKEA dar merita zicem noi ca are si rola de pus hartia, e si magnetica, si de marker, plus rigidizarea intre picioare, e solid facuta. Eu si sotul am fost tare incantati de ce a gasit iepurasul . Evident ca Elisa vine cu buretele si sterge, Ana se supara, etc. Elisa deja stie sa dea cu creta, pune magneti pe tabla. Ce sa mai, distractie !

Mirandolina, a primit pe 6 aprilie programare. Voi ce operatie faceti, la ochi inteleg bine?
Ioana, si a mica a mea o obisnuita cu cafeaua, ii place chiar si cafeaua, si capuciono. Pana si mama a observat a-i cafegioaca, deh al doilea copil si am bagat cafele la greu si in sarcina si in timpul alaptarii. Cu Ana nu am consumat nici gravida si nici alaptand, si nici ea nu se atinge de cafea. Da ce sa facem, asta-i viata.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

La Paul iepurila a venit din parte parintilor cu o camasa, cd-ul "Zbor printre stele", ah de cand voiam sa i-l iau! , un autobuz si o masina pe care trebuie sa o realizeze el prin imbinarea pieselor...sunt din plastic, nu cine stie ce de calitate dar lui ii place genul asta de joc. Si mai primeste un joc thomas de la nasi-iepurasi. Mezinul e mai oropsit, doar de imbracat.... dar ce sa-i iei altceva ca-i mic!!! Jucarii inca nu, aaa, se bucura un pic de carusel, atat....dar inca nu constientizeaza f bine ce e in jurul lui, nah, mai asteptam cu jucariile.

OTILIA, daca n-as avea cafeaua as fi permanent obosita. Si la PAul am baut cafea dar si bere, ca atare fi-miu e fan bere. Foarte frumos cadoul pentru Ana...imi amintesc ca si eu am primit la gradi de la tata o tablita cu creta si burete de care eram fff incantata, toata ziua numai cu ea stateam in brate. Dar voi ati dat deja cadoul fetelor? Iepurasul a fost cam grabit, nu? sau mai degraba nerabdator? Astept cu sufletul la gura ziua de 6 aprilie sa ne spui cum a fost la consultatie. Doamne ajuta!

PAXELA, asteptam poze. Torturile au fost de nota 20. Foarte aratoase.

MIRANDOLINA, esti sigura ca vrei sa operezi copilul de strabism? Ce mai are pe langa strabism, cumva miopie? Poate mai bine astepti sa se faca mare si la 18 ani se poate opera cu laser.....stiu, strabismul nu se poate cu laser, ma refer la miopie daca sufera si de asta. E discutabila treaba ca eu am auzit cazuri de oameni operati carora le-a revenit dupa un an-doi strabismul...Paul vad ca nu are strabism, el a scapat, in schimb la Daniel se vede f clar....tb sa ma interesez ce exercitii se pot face pentru ameliorarea strabismului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi avem amandoi in familie strabismul. Al meu frate a fost operat de strabism la 5 ani. Operatia reusita dar a purtat cam mult timp pansament la ochiul bun si a ramas mai mic decat operatul . Miopie nu are mare. Cumnatul a scapat cu exercitii de strabism dar e posesor de dioptrii mari, astigmatism parca, oricum nu a fost prea norocos la capitolul ochi. Eu si sotul in schimb stam cel mai bine, miopie micuta si cam atat.
Ana cand era mai mica a fost susceptibila de strabism, pana la 5 ani a mers la control anual. Il facem regulat si situatia s-a imbunatatit, ultima data a zis ca nu ne mai cheama.
Astia aici zic ca nu-i tocmai ok sa opereze de strabism, ca au studii acum ca odata cu inaintarea in varsta cei operati au inceput sa aibe problema inversa, sa se indeparteze ochii unul de altul

Le-am dat cadourile de la iepuroi, am zis ca ne-am intalnit prin oras cu el. Nu mai aveam rabdare noi adultii sa le pitim. Ana insa a auzit ca iepurasul lasa oua de ciocolata in padure asa ca poate ne facem de lucru in we viitor, organizam o cercetare a paduricii de langa noi

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am pus cateva pozite de ieri, nu foarte clare dar ... asa sa fie
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paxela

am pus cateva pozite de ieri, nu foarte clare dar ... asa sa fie
poze

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,

Super poze, super sarbatoriti, super parinti, super copii, super bebelush! Aaaa si SUPER TORTUUUUURI!!!!

Mai vrem petreceri!!!!

Mergi la inceput