Comori de nov-dec 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetelor nu imi mai bagati si voi fitilul, ca doar ce m-am hotarat cu strabismul asta...ma cacai de 1 an sa aflu ce si cum...

NU are miopie, ci doar +1,5 la ambii ochi. Dr a spus ca cel putin la inceput, in vremea copilariei, va mai purta ochelari, insa plusul (hipermetropia) se recupereaza si ca adult nu va mai avea probleme.

Ce sa zic, am cautat 3 doctori si ma tem ca deja ne-am hotarat... poarta ocluzor de 1 an si sunt imbunatatiri, insa nu cat sa cad pe spate... Sper sa fie totul bine, caci, ca sivoi, as face orice sa ii fie bine si sa nu imi reprosez mai tarziu ca am putut si nu am facut nimic..

Ca veni vorba eu sunt oleaca mioapa -0,75 la ambii, insa simtnevoia lor doar dupa o perioada mai grea la PC

onitza noapte buen sa ai!

paxela am vrut sa ii scriu ieri Deliei la multi ani, dar amzis sa nu radeti de mine Nu stiu cum se face, dar si eu ieri amfost salutata ca o floare Sa fie oare de la ...Liliac?!

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ce liniste pe aici.....unde sunteti fetelor, va pregatiti de iepuras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor, va urez de pe acum Paste fericit!
Eu de maine sunt libera si din experienta mea, de acasa nu intru pe net...ori n-am timp, ori daca deschid calculatorul ma calareste Bianca.
Abia astept sa ma odihnesc un piculet...isi spune varsta cuvantul, sarcina asta e incomparabila cu cea a Biancai. Am momente acum cand obosesc si numai daca vorbesc mai mult, asa ca astept sa dorm si sa fac vizite la parinti.
Suntem atat de faliti incat n-am luat nimic de iepuras Biancai ... situatia e salvata de ai mei parinti care o iubesc ca pe ochii din cap si care i-au luat hainite (rochita, ciorapei, blugi, pantofi), dulciuri si role. Vor fi din partea iepurasului asa ca ne-am scos... Sper sa "sara" cu ceva si socrii cu toate ca nu bag mana-n foc.
Mi-au venit rezultatele de la dublu test care sunt OK, asa macar imi vor tihni sarbatorile...nu mai trebuie sa fac TT sau amnio.

Va pup pe toate si va urez inca o data Paste fericit si sa aveti bucurie si liniste in familiile voastre!

13+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

EVELINE, si voi stati rau cu finantele? De fapt, cine nu resimte oare criza? Noi de obicei la fiecare eveniment imp ii luam lui paul o locomotiva thomas, pe care o prefera el. Ei, anul acesta de Paste am sarit peste, una pentru ca i-a adus bebe de la maternitate pe 10 febr deci relativ de curand, si a doua....lipsa banilor. Noroc cu nasii care i-au adus in dar un joc Thomas...sunt convinsa ca va fi piesa de rezistenta din randul cadourilor pe care le va primi. In rest , sanatate sa avem sa putem sa le ducem pe toate. Lasa nene, ca noi cel putin de Mos Nicolae imi amintesc ca primeam numai dulciuri si vesinica portocala de care eu cel putin eram f incantata....acum mi se pare ca primesc prea multe copilasii , jucarii f scumpe si daca nu sunt de firma, se uita urat ca-s mari acum si stiu ce se poarta. Vorbesc numai in numele copilului meu de fapt, ca pe undeva sunt vinovata ca l=am invatat asa. SI ca tot vorbim de cumparat multe copiilor, ma bate gandul sa ii iau pe viitor role eventual pe 1 iunie sau tablita cu creta si burte, inca ma mai gandesc dar inclin spre prima varianta.

OTILIA, ceva poze cu fetele si tablita cand pui?

Fi=miu e in pat acum si se cearta cu ursuletii de la carusel, chiuie la ei, maraie, e un dulceeee. Noi tot cu chin la masa, cand urla el sunt eu ok cu sanii, cand papa el cuminte si nu are dureri, urla ma-sa....si-uite=asa crestem mari. Vreau sa incep sa il las din ce in ce mai mult in patut, sa il invat si cu spatiul lui intim nu de alta dar noi nu mai avem unul demult! L-am cam invatat in brate si sa doarma cu noi, insa de la 2 luni, de fapt dupa botez ii schim obiceiurile ca nu vreau sa mi-l pun in cap cand va creste mai mare. Daca la Paul am reusit, poate sunt ssanse si cu Danut.
Maine plecam la Moreni si ne vedem cu Paul, abia astept mi=e tare dor de el, nu am mai stat pana acum despartiti asa mult, 2 sapt NU stam mult, luni ne intoarcem ca se interneaza mama iar si o aducem la Bucuresti. Mai e putin si il crestinam si pe Danut, am emotii mari, parca-s la primul copil, zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Si eu pe fuga, de la birou...

Si noi prost cu banii, ca sa nu iesim din trend Totusi, aseara am gasit in Penny pijamale cu McQueen si ne-am lipit pentru amandoi, dar au sarit 50 de lei din buzunar... In general nu sunt pretentiosi, daca il au pe Fulger m-am scos, scap repede Daaaar, Adam il dezbraca din priviri pe Matei Orice poarta Matei si ii place si lui, il avertizeaza: "Matei, cand o sa iti ramana mica, o sa o iau eu, ca imi place!" Nu conteaza ca are si el, se asiga ca va mai si avea, pe viitor

Jucarii nu le mai iau, de fapt au si bicla, si trotineta, si role (amandoi acum). Pentru interior nu ma agit, ca e cald afara si vreau sa iasa cat mai mult.

M-a sunat adineaori Matei, sa imi spuna sa ii dau o poza de-a mea, sa o aiba cu el cand mai pleaca la buni. Dar de ce? pentru ca sa te am amintire, ca mi-e dor de tine mereu si vreau sa te am aproape
+ mesaje pe tel mobil

Va doresc spor la bucate, si nu va asteniti prea tare, ca nu vine Pastele cu cioate, vb mamei

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare din provincie!!!! ...de la aer curat si timp frumos. Fi-miu al mic doarme de 2 ore, iar pe cel mare l-am trimis cu bunicii la trecut pe sub masa, la biserica. Am stat de vorba cu mama la o cafea ca pe timpuri si parca mi-am incarcat bateriile, tare bine a fost. Pregatiri de Paste nu am facut deloc, saraca mama ea s-a chinuit, azi ce am ajutat-o si eu putin, maine insa vreau sa recuperez cat de cat ajutorul de care merita sa aiba parte.

Voi ce faceti? Unde petreceti de Paste? Noi speram sa fie timpul frumos sa iesim la un gratar la iarba verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Paste Fericit! tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paste fericit tuturor!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

HRISTOS A INVIAT!

Sa fiti cu totii sanatosi si linistiti si sa aveti numai Lumina si veselie in suflete!

Cristina +36 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput