Comori de nov-dec 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

waw mirandolina!!! ce mai intamplare urata. pune si niste spray de arsuri pe manutza...nu mai stiu cum se numeste acuma. manutza sa se faca bine . are si tudor un copil la gradi care tot zice ca sare la el sa-l bata. eu il intreb ce face el in situatia respectiva...el zice "nimic.stau" acu nici nu am chef sa stea cupilu si sa-i care altul pumni...nici sa tot mearga cu "paratul" la dna educatoare parca nu-i tocmai frumos....si ma salveaza tot el dragutul:"mami dar pot sa ma apar?" ce sa-i fi raspuns? i-am zis ca poate sa se apere si sa-i spuna sa nu mai dea dar zice ca nu are cu cine. asa ca il ocoleste dar rau de tot ca nici nu se mai apropie de copilul ala. insa in situatia ta....bine ca nu am fost pusa ca il urecheam pe respectivul in fata parintilor daca zici ca nu se poate discuta cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Cum le decide soarta in locul meu!

Nu il mai primescpe cel mic in gradi, pe motiv ca tuseste. Nu stiu cum numai la ele tuseste la somn, ca acasa DELOC nu s-a auzit Acum doarme de vreo 2 ore si nu se aude nici musca...oricum, ideea e ca maine stau acasa.

Educatoarea de dupa-masa a spus ca nu le-a comunicat parintilor, ca aceia care poseda lighioana cea mai rea, sunt si ei niste... si nu vrea sa schimbe cu ei nimic mai mult decat buna ziua si la revedere.

Maine dimineata ma asez in fata clasei si dau cu crucea si de parinti si de edu pe tura careia s-a intamplat; o sa ii zic si ei vreo 2, ca nu i-a sunat chiar ea pe parintii obraznicaturilor.

Sunt cu atat mia suparata, cu cat arsura se dovedeste a fi deloc superficiala, cum a zis edu la inceput, iar azi s-a spart o parte din basica. Cu urlete si proteste, l-am spalat cu apa oxigenata si i-am pudrat zona cu Baneocin, la recomandarea dr. Are nevoie de ceva care sa ii usuce zona, ca unguentul o mentine umeda, si oricum, in faza asta supureaza mult. Nu il pot bandaja, ca mi-e teama sa nu se lipeasca. onitza voi cum ati facut?

asa arata mana lui

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

adriana, sunt sigura, ca orice ar face copiii tai nu ai vrea sa fie urecheati/batuti/injurati/etc de alti parinti sau de orice alt strain. Eu, cel putin nu as face asa ceva nici cu copilu meu si de ce as urechea alt copil? plus ca eu nu vad o solutie in urecheala, in general, cu atat mai putin in cazul asta...

eu vorbesc din partea cealalta a taberei...adica si David mai face echipa de soc cu pretenii lui. De ex, azi mi-a zis educatoarea ca l-a pedepsit si pe el si pe Henry (pretenu) ca cica au aruncat cu hartii si lipici si tot materialu de lucru ...
Sa continui : o data i-am gasit cocotzati pe peretele despartitor de la toaleta, o data se chinuiau sa faca pipi in gura de scurgere, in casa la preten au carat apa in pod, cu caditza, si i-au dat drumu ...iti dai seama ca le ploua la oameni in casa...si multe altele!
Cand fac traznai e clar :sunt pedepsiti si la gradi (educatoarea ii pedepseste separandu-i si nu mai au voie sa stea /joace impreuna) si acasa (nu are voie televizor, etc). Plus cearta de rigoare. Si nu se lipeste nimic de el. Cand se intalneste cu pretenu uita de pedepse, de tot...se antreneaza unu p altu! Asa ca , poate si parintii aia nu or fi chiar ignoranti dar nu pot face prea mult cand nu sunt si ei de fataz cand copilu face prostii, nu? eu cred ca educatoare poate face ceva mia mult...sa-i mute in grupe diferite, de ex! Parintii nu au fost de fatza la ce s-a intamplat, nu pot sa-i faci pe ei raspunzatori pt asta, dar Da, trebuiesc informati.

David a pus mana pe resoul incins , s-a ars rau si s-a si infectat rana!(cand avea 2 ani) Si o data si-a pus cafeaua mea firbinte pe el, dar din fericire avea un tricou pe el! era f rosu dar in nici unu din cazuri nu a ramas cu semne!

concluzie : eu fac parte din tabara cealalata! al meu nu e ingerash ! nu e linistit si bland si molcom! nu loveste pe cineva asa doar ca are el chef, dar daca e agresat se apara, si inca f bine! Si da, daca e cu vr-un preten poate fac multe prostii decat daca ar fi singur!

cuscra, mey, ne mai luati? ca pana se insoara sper sa il mai dau pe brazda!

mirandolina, eu cred ca era doar treaba educatoarei (ev a parintilor) sa-i pedepseasca pe copii! eu cred ca l-ai speriat doar pe moment pe copilul respectiv, in cateva ore a si uitat ce i-ai spus si facut tu...
in nici un caz nu as agresa(verbal sau fizic) copilul altuia doar ca i-a facut lui David ceva, indiferent ce!
daca ar avea cineva ceva cu David l-as invatat sa evite copilu respectiv, as cere sa fie mutat in alta grupa daca chiar nu ar fi alta varianta!invata-l si tu sa se apere, cumva! iar asta cu karatele, io stiu...depinde de copil, ca daca e papa lapte , e batut cu karate cu tot..(am vorbit la modul general nu la adresa nimanui, n-o luati personala)!

ai ca am luat locu lu try.(unde esti tu trycico?) cu mesagiouil asta. astept pietrele!

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina

Sunt cu atat mia suparata, cu cat arsura se dovedeste a fi deloc superficiala, cum a zis edu la inceput, iar azi s-a spart o parte din basica. Cu urlete si proteste, l-am spalat cu apa oxigenata si i-am pudrat zona cu Baneocin, la recomandarea dr. Are nevoie de ceva care sa ii usuce zona, ca unguentul o mentine umeda, si oricum, in faza asta supureaza mult. Nu il pot bandaja, ca mi-e teama sa nu se lipeasca. onitza voi cum ati facut?

intrebarea nu-mi e adresata mie, dar iti raspund, totusi!
eu l-am dus pe David la doctor si l-a pansat...tot la fel avea si David, basici supurande...Doctora i-a dat cu un unguent si l-a pansat...Parca i-a pus o folie- banuiesc ca sterila- (ca sa nu se lipeasca bandajul ) si pe urma bandajul. Stiu ca a stat pansat cam 2 sapt...Dar nu i-a ramas semn, din fericire!
Poate ar trebui sa te mai duci cu el al doctor! of, of...cred ca il si doare micutzu de el...

Mergi la inceput

Fulgule incerc sa ma pun si in pielea parintilor si desi as vrea sa cred ca nu le e usor, constat (potrivit mesajului de mai sus) ca le e mai comod sa nu ia atitudine Deja am schimbat gradinita cu al meu, pe cand pe aia nu ii va lua nimeni de buni, la mijlocul anului, mai ales cand sunt de varsta scoalara si la toamna intra in clasa I.

Eu zic ca vina o poarta in primul rand doamnele care isi rezerva dreptul de a iesi la cafea cand vor, si asta nu e o noutate pentru mine. Dozatorul cu pricina a fost folosit strict in scop personal, si d-na a uitat aparatul in priza, insa nu a uitat sa plece sa isi bea cafeaua.

Apoi vina o au parintii care trebuie sa aiba o conduita cu scop educational, si nu suport pentru apucaturile huliganice ale copiilor.

Ambii copii nu sunt la prima abatere si daca inscrierile si repartizarea in clase (gradi, scoala) nu ar fi o adevarata afacere, probabil ca cineva i-ar desparti pe acesti draci impielitati - dar, deocamdata nu se poate.

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cuscra, lasa ca ii trece lui pana la insuratoare

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mirandolina, noi la arsura, am mers la dr, ia scos toata pielea de pe basica sa nu faca puroi dedesupt, la dat cu unguent de acolo , mia dat acasa acelasi unguent, plus spray bioparox, a sta bandajat cu bandaj schimbat zilnic, cam 2 saptamani

Mergi la inceput

stati asa ca nu am inteles, Oximed, Bioxiteracor...sprayul pentru arsuri se pulverizeaza si dupa incident? adica mai mult de o data? ca eu tot nu sunt lamurita...

si daca a-ti pus bandaj, nu s-a lipit? Matei face ca trenul cand e vorba de umblat acolo El niciodata nu a acceptat un amarat de plasture, chiar daca i-a fost greu, ce sa mai zic de badaje...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ei acolo iti dau un unguent foarte unsuros, nu se lipeste,eu ii puneam un leocolpast mare, din farmacie, daca ii pui vata se lipseste probabil, de fiecare data adica de 2 ori pe zi, desfaceam clateam cu rivanol sau offf cum ii zice, aia dezinfectanta galben maroniu..., dadeam cu oximed, si apoi cu crema aceea de la spital, asta cam o saptamana, ei acolo lau pansat cu pansament din fasa sterila facut fara vata, si bandajat tot, eu bandajam mai putin, initial tot asa si apoi iam luat pansament cu leocoplast din farmacie
dupa ce sa inchis, si sa dus aspectul de carne vie puneam si crema de galbenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirandolina, daca poti cumpara plasturi cu Thomas, Spiderman, ce-i place lui. Eu de cand i-am luat Anei cu printese si personaje din desene, la orice mica zgarietura ma roga sa-i pun.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput