Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)
Raspunsuri - Pagina 6
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea pe unde umbla oare rtusca mica, ofe 27? si mai am, dar... voiam sa va spun ca uploadez in albumul comun poza bobitei, care se numeste IURIA NATALIA! Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
URAAAAAAAAA!!!! MAMI A EI A ALES CU SUFLETUL!!!! BRAVO LOREX!!!!!!!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Ce frumusica e Iuria!!!!!!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
ayanna_xem spune:
Si-a primit Lorex martisorul??? Ce frumoooooooos!!!
Bravo Lorex! Bine ai venit Bobitza!!!
Pun pariu ca indiferent ce nume frumos o sa-ti aleaga mami, in momentele de alint, tot Bobitza o sa-ti spuna!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
plateea spune:
gataaa... Iuria e impreuna cu pufuletii in album!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
miremia spune:
Felicitari Lorex! Sa-ti traiasca bobitza Iuria!
Este frumusica foc.
Mirela fericita de Mara Ioana
mariucasara spune:
Bravo Lorex! Bun venit printesa mica!
Tare frumusica Iuria Natalia
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea gataaa... Iuria e impreuna cu pufuletii in album! Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Hi hi e simpatica foc si se pare ca seamana cu mami .
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
Beatrice1982 spune:
[red]BRAVOOOOOOOOOOOOOLOREX!!!!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME IURIA NATALIA ESTI O FRUMOASA!!
SA FII CUMINTE SA PAPI LAPTIC DE LA MAMI SA CRESTI MARE SI SA O BUCURI!!!!!!!!!
ESTI CEL MAI FRUMOS MARTISOR PE CARE IL PUTEA PRIMI MAMI.........
VA PUP!
RECUPERARE RAPIDA!!!!!!![red]
Bea de bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
decenuela spune:
FELICITARI LOREX....SA FITI SANATOASE AMANDOUA..
FETILI ma oftic cand vad cate emoticoane folositi si ce bine arata postarile voastre...
io cu o mana...imi cam pierd rabdarea decat alea care sunt "expuse" deja..na poate e si de la varsta...
vreau sa intreb ca sa nu mai obosesc goagalul......ceea ce mancam noi infuenteaza gustul laptelui si-l refuza bb sau il doare burtica?
cris.d...unde esti mami?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
Eleysa spune:
FELICITARI LOREX!!!
BINE AI VENIT IURIA NATALIA!!!
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare