Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)
Raspunsuri - Pagina 20
alexia28 spune:
Buna fetele,
Eu sunt racita rau de tot

nu mai pot de rau si sunt singurica cu copiii
. Fetele ce pot lua in afara de paracetamol, vit C si oscilocc?
Cris D vai ce rau imi pare ca sunteti asa bolnaviori
ccitindu-te pe tine m-a luat frica ca piticii sa nu ia raceala de la mine. Totusi ambroxol mi se pare destul de puternic pt pitica, nu e suficient ser/apa de mare si aspirat cat se poate de mult? Nu stiu daca Stodalul(in loc de Ambroxol) se poate da de la varsta asta ca era mai ok ca e homeopat. Sanatate multa! AAA si ii mai poti face aerosoli daca ai aparat. Face minuni.
Lalitica ma bucur ca sunteti bine, DD v-a ascultat rugaciunile.
Fete, cu toate ca mi-e rau va invit la o felie de tort si un pahar de suc ca azi mai imbatranesc cu un an

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si de
Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
xela_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia28 Fete, cu toate ca mi-e rau va invit la o felie de tort si un pahar de suc ca azi mai imbatranesc cu un an ![]() ![]() www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010prietene DC . |

Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!Tu esti mereu ziua singura cu copiii? Cum faci sa impaci si "capra si varza"?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia28 Buna fetele, Eu sunt racita rau de tot ![]() ![]() nu mai pot de rau si sunt singurica cu copiii . Fetele ce pot lua in afara de paracetamol, vit C si oscilocc?Cris D vai ce rau imi pare ca sunteti asa bolnaviori ccitindu-te pe tine m-a luat frica ca piticii sa nu ia raceala de la mine. Totusi ambroxol mi se pare destul de puternic pt pitica, nu e suficient ser/apa de mare si aspirat cat se poate de mult? Nu stiu daca Stodalul(in loc de Ambroxol) se poate da de la varsta asta ca era mai ok ca e homeopat. Sanatate multa! AAA si ii mai poti face aerosoli daca ai aparat. Face minuni.Lalitica ma bucur ca sunteti bine, DD v-a ascultat rugaciunile. Fete, cu toate ca mi-e rau va invit la o felie de tort si un pahar de suc ca azi mai imbatranesc cu un an ![]() ![]() www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010prietene DC . |

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cristies spune:

Alexia!!!

Multa sanatate!!!!
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
alexia28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
![]() ![]() Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!Tu esti mereu ziua singura cu copiii? Cum faci sa impaci si "capra si varza"? Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Ziua, cam da. Mai vine soacra-mea pe la pranz si ma ajuta sa scot copiii afara. Multumesc de urari, multumesc la fel.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si de
Tudor Mario 21.01.2010prietene DC .