Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Eu sunt racita rau de tot nu mai pot de rau si sunt singurica cu copiii. Fetele ce pot lua in afara de paracetamol, vit C si oscilocc?

Cris D vai ce rau imi pare ca sunteti asa bolnaviori ccitindu-te pe tine m-a luat frica ca piticii sa nu ia raceala de la mine. Totusi ambroxol mi se pare destul de puternic pt pitica, nu e suficient ser/apa de mare si aspirat cat se poate de mult? Nu stiu daca Stodalul(in loc de Ambroxol) se poate da de la varsta asta ca era mai ok ca e homeopat. Sanatate multa! AAA si ii mai poti face aerosoli daca ai aparat. Face minuni.

Lalitica ma bucur ca sunteti bine, DD v-a ascultat rugaciunile.

Fete, cu toate ca mi-e rau va invit la o felie de tort si un pahar de suc ca azi mai imbatranesc cu un an

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la capitol nou!!!!!

Sa fie plin doar cu vesti bune!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Fete, cu toate ca mi-e rau va invit la o felie de tort si un pahar de suc ca azi mai imbatranesc cu un an

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!

Tu esti mereu ziua singura cu copiii? Cum faci sa impaci si "capra si varza"?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Buna fetele,

Eu sunt racita rau de tot nu mai pot de rau si sunt singurica cu copiii. Fetele ce pot lua in afara de paracetamol, vit C si oscilocc?

Cris D vai ce rau imi pare ca sunteti asa bolnaviori ccitindu-te pe tine m-a luat frica ca piticii sa nu ia raceala de la mine. Totusi ambroxol mi se pare destul de puternic pt pitica, nu e suficient ser/apa de mare si aspirat cat se poate de mult? Nu stiu daca Stodalul(in loc de Ambroxol) se poate da de la varsta asta ca era mai ok ca e homeopat. Sanatate multa! AAA si ii mai poti face aerosoli daca ai aparat. Face minuni.

Lalitica ma bucur ca sunteti bine, DD v-a ascultat rugaciunile.

prietene DC .

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Alexia!!!
Multa sanatate!!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

prietene DC .

Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!

Tu esti mereu ziua singura cu copiii? Cum faci sa impaci si "capra si varza"?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Ziua, cam da. Mai vine soacra-mea pe la pranz si ma ajuta sa scot copiii afara. Multumesc de urari, multumesc la fel.

prietene DC .

Mergi la inceput