Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

mamidepuiuti, asta este si prima noastra intrebare cand ajungem la spital, ne interesam daca David a facut caca/ El nu a mai facut nimic de 3 zile si din cauza asta ii dau lapte f putin, ca e umflat stomacelul. noua ne-au zis ca probabil e constipat de la cate perfuzii cu medicamente primeste sau o fi avand intestinul mai lenes. daca nici azi nu face o sa-i dea ceva ajutator, ca sa scoata si el din stomacel ce are pe acolo, nu de alta dar pacat de laptele meu, ca MILKA ii numele meu. pot hranii toti bebeii de la terapie intensiva. acu iar ma mulg si pun la congelator pana o fi nevoie de mai mult lapte

Lali de David luptatorul nostru

mi se face piele de gaina can ma gandesc ce trebuie sa simti tu cand il vezi aqcolo mic , neajutorat cu tone de medicamente si el,,..dragutul..asa mic...

of, doamne

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza fetili,

In primul rand,

FELICITARI LOREX SI BINE AI VENIT BOBITZA IURIA !!!!

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lalitica, sunt sigura ca abia asteptati sa va vedeti in avionul spre casa. Ma bucur ca micul luptator evouleaza bine, de medicul acesta am mai auzit chiar in urma cu vreo doua saptamani, cred ca este acelasi care a operat fetita unui actor de la protv daca nu ma lasa memoria.
E bine ca faci tot posibilul sa pastrezi lapticul, cand o sa poata papa o sa fie foarte incantat iar tu si mai si.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata, fetele cochetele!!!

Noi raportam o noapte linistita... Am inceput de 2 zile sa-i dau Colief si aseara a fost prima seara dupa muuuult timp in care nu a avut program de urlete...Sper sa nu ma imbat cu apa rece...dar poate, poate..

Ieri am iesit si noi la plimbare cu machiaj la purtator(Xela )

CrisD, multa sanatateAm auzit de foarte multi copii raciti in perioada astasi noi am vrea duminica s-o ducem pe Maia prima data acasa la ai mei, ceea ce se va lasa cu multe vizite si neamuri venite sa vada puiul...deci expunere mare...nu stiu ce sa fac...daca nu mergem acum, nu cred ca mai ajungem prea curand si trebuie sa vorbim si la restaurant pentru botez...

Pentaximul e gratuit???o veste buna
Eu Rotarixul si Prevenarul nu le-as face acum, nu cred ca Maia va fi foarte mult expusa, nu va marge la gradi pana la 2 ani, nu are frati mai mari sa-i aduca...asa ca Prevenar dupa 2 ani, sa fie o singura doza...Voi cum o sa procedati???

Lorex, cum a trecut noaptea???Ti-au adus-o pe Iuria???

Yasmine, Mara e superba!!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Alecsa, am vrut sa zic de aseara dar am uitat. Poate acum cat mai ai timp pana vine luptatorul acasa poti scrie povestea nasterii. Stiu ca nu e o experienta de care vrei sa-ti amintesti dar ma gandesc ca poti ajuta alte fete. Nici eu nu am stiut la ce riscuri ma expun, avand aproximativ acelasi parcurs al travaliului ca si tine, mai putin deznodamantul.

Luptatorul seamana cu mami zic eu...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

noi suntem la o clinica din Germania, din Bad Oeynhausen, este un orasel mic, cu bai termale si cu vreo 20 de clinici de reabilitare, majoritatea. David a fost operat de Dl. Dr. Eugen Sandica, care este roman si este si seful clinicii de chirurgie cardiaca. El este omul caruia ii datoram tot, faptul ca il avem acum pe David. Nu am cuvinte ca sa-mi exprim recunostinta fata de el.
pai daca azi il scot de la intubare, ca de acum poate respira singur, fara ajutorul aparatelor, eu sper sa nu stam mai mult de 2 saptamani. Avand in vedere ca evolutia postoperatorie merge bine, n-ar trebui sa sta mai mult de atat.

Ce vesti bune!!!!Bravo, micutule, multa sanatate, sa vii repede acasa!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Am uitat sa multumesc si eu pt cafea asa ca o fac acum.

Cris.d, imi pare tare rau ca ai fetele bolnave Speram sa-si faca efectul osccilo si sa se faca bine cat mai repede. fetelor si pt mamica frumoasa si curajoasa.

Decenuela, ce nasola faza cu caldura.

Lalitica, te admir pt curajul tau pt ca imi inchipui cat iti e de greu sa-ti vezi puiul asa. Al meu a stat trei zile la neo-nato si imi venea sa o iau razna, dar tu? Multe pt ca le meriti.

Mirik, deci asa ma esti insomniacul de serviciu. las' ca mai e putin si trece, dar ce vobesc eu, tu esti cu experienta in astea. tie si muschetarilor.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

noi suntem la o clinica din Germania, din Bad Oeynhausen, este un orasel mic, cu bai termale si cu vreo 20 de clinici de reabilitare, majoritatea. David a fost operat de Dl. Dr. Eugen Sandica, care este roman si este si seful clinicii de chirurgie cardiaca. El este omul caruia ii datoram tot, faptul ca il avem acum pe David. Nu am cuvinte ca sa-mi exprim recunostinta fata de el.
pai daca azi il scot de la intubare, ca de acum poate respira singur, fara ajutorul aparatelor, eu sper sa nu stam mai mult de 2 saptamani. Avand in vedere ca evolutia postoperatorie merge bine, n-ar trebui sa sta mai mult de atat.

ma bucur pt vestile bune despre david

pupici pt mami puternica si puiul luptator!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

mamidepuiuti, asta este si prima noastra intrebare cand ajungem la spital, ne interesam daca David a facut caca/ El nu a mai facut nimic de 3 zile si din cauza asta ii dau lapte f putin, ca e umflat stomacelul. noua ne-au zis ca probabil e constipat de la cate perfuzii cu medicamente primeste sau o fi avand intestinul mai lenes. daca nici azi nu face o sa-i dea ceva ajutator, ca sa scoata si el din stomacel ce are pe acolo, nu de alta dar pacat de laptele meu, ca MILKA ii numele meu. pot hranii toti bebeii de la terapie intensiva. acu iar ma mulg si pun la congelator pana o fi nevoie de mai mult lapte

Ma tot gandesc cand citesc vesti despre voi ce as fi facut eu in locul vostru, daca as fi putut rezista ... In fiecare zi imi pun problema ca ar trebui sa fiu foarte recnoscatoare ca suntem sanatosi si noi si copiii. Restul, e parfum ...
Astept cu interes sa citesc povestea lui David, cand vei considera tu ca esti pregatita sa o scrii. Vom avea multe de invatat ... Mult respect pentru tine si sotul tau. Nu am cuvinte ... Te asteptam numai cu vesti bune si doar cu "problemutze" din astea de colici, nesomn si alte prostii de care ne mai plangem noi. Multi

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Azi mergem si noi la doctor. Cred ca ne face vaccinul. Brr...

Haircut, eu am dus Gargaritzul la o luna la parinti. Si mai nou la cumparaturi, la mall. Doarme de n-are treaba.

_

Mergi la inceput