Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Cris.d - imi pare rau ca sunteti bolnaviori asa mici . Se spune ca anticorpii din laptele matern sunt eficienti pentru stomacelul lor nu pentru virusii astia crocobauri.
Eu nu m-as mulge. Ma gandesc ca tie nu iti va dispare laptele si nici ea nu va manca f mult de pe o zi pe alta, ii va trebui ceva timp sa se refaca si asta se va face treptat. Lactatia ta la fel. Daca te vei mulge vei produce mai mult, Ema poate va suge din laptele de inceput care va fi mai apos si nu consistent cum ii trebuie ei acum daca manaca putin. Eu as lasa lucrurile ca atare .
Multa sanatate!!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata. Vreau si eu cafea. Merci gagici.

Cris.dogarel, imi par rau de virusii evoluati. sa treaca repede! Eu zic daca iti simti sanii plini sa scoti niste lapte. O sa ajute psihic cand o avea urmatorul puseu.

Decenuela, eu dupa ce il plimb pe al meu cu masina incepe kk maxim. Nu stiu daca de la masina sau de la gropi. Si mai are efect si balansoarul.

Ma duc sa pap.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,fetele...multumim de cafea...

asadar...

BRAVO LOREX!

BINE AI VENIT,IURIA NATALIA!

refacere rapida,mamico, si mult laptic la tzitzi!

cris d. offffffffff,offffffff...pupam fetele bolnavioare... sa treaca uratzii de muci...ambroxolul fluidifica secretiile[de asta par sa fie mai multe]si ajuta sa le poti scoate/aspira mai usor... eu asa stiu...multa sanatate sa aveti! tie,mamico iti doresc tare multa rabdare si putere,sa fii strong pt ema si ana

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata. Vreau si eu cafea. Merci gagici.

Cris.dogarel, imi par rau de virusii evoluati. sa treaca repede! Eu zic daca iti simti sanii plini sa scoti niste lapte. O sa ajute psihic cand o avea urmatorul puseu.

Decenuela, eu dupa ce il plimb pe al meu cu masina incepe kk maxim. Nu stiu daca de la masina sau de la gropi. Si mai are efect si balansoarul.

Ma duc sa pap.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

ce ziceti voi acolo?!?!?!...hmmmmmmmmmmmm...
al meu a facut kk vineri la ora 22 si azi dimi la 6...si kk de consistenta normala [ moale]...sunt curioasa cand va face iar...
noi toti asta ne intrebam cand vb de alex,daca a facut kk... problema existentiala...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

nu pot sa dorm. E luna plina. O vad pe geam. Imi bate'n ochi..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

dupa ce am nascut nici eu n-am putut dormi....aveam la adrenalina in mine, imi venea sa zburd si mi se facuse o foame de lup.....chiar daca era vreo 3 dimineata cand am nascut am stat la telefon cred ca vreo ora si am vorbit cu familia si pritenii apropiati care stiam ca sunt treji la ora aia asteptand un semn de la mine.

azi e musai sa te odihnesti, ca pe urma vei avea de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetelor...facem precum fluturasii?
la ce acalmie totala e pe-aici, mi-e si jena sa apar eu cu o portie de goffre cu fructe prospete si finetti, si frisca multa, alba, delicioasa dar dietetica...

cris.d... cum sufera puii tai scumpi...
trebuie ca ti se rupe inima de ele. sper sa functioneze oscillo. in legatura cu mulsul... eu banuiesc ca as face-o. decat sa pierd lapticul mult, mai bine stochez la congelator, de-o nevoie. dar nu te lua musai dupa mine, eu merg dupa ureche...

multe din link-urile de pe prima pagina nu merg (reclama). si o sa trebuiasca dupa ce deschidem capitol nou la primele 365 de zile sa trimitem PM la toate fetele sa stie unde sa ne gaseasca.

la mamici si la bebici...
HAI, PRIMAVARA, HAI!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

mamidepuiuti, asta este si prima noastra intrebare cand ajungem la spital, ne interesam daca David a facut caca/ El nu a mai facut nimic de 3 zile si din cauza asta ii dau lapte f putin, ca e umflat stomacelul. noua ne-au zis ca probabil e constipat de la cate perfuzii cu medicamente primeste sau o fi avand intestinul mai lenes. daca nici azi nu face o sa-i dea ceva ajutator, ca sa scoata si el din stomacel ce are pe acolo, nu de alta dar pacat de laptele meu, ca MILKA ii numele meu. pot hranii toti bebeii de la terapie intensiva. acu iar ma mulg si pun la congelator pana o fi nevoie de mai mult lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

lalitica2000 - Cine l-a operat pe David pana la urma? Cand estimati ca ajungeti acasa?
Multe pentru tine ca faci efortul pentru a pastra lapticul pentru bebe .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

noi suntem la o clinica din Germania, din Bad Oeynhausen, este un orasel mic, cu bai termale si cu vreo 20 de clinici de reabilitare, majoritatea. David a fost operat de Dl. Dr. Eugen Sandica, care este roman si este si seful clinicii de chirurgie cardiaca. El este omul caruia ii datoram tot, faptul ca il avem acum pe David. Nu am cuvinte ca sa-mi exprim recunostinta fata de el.
pai daca azi il scot de la intubare, ca de acum poate respira singur, fara ajutorul aparatelor, eu sper sa nu stam mai mult de 2 saptamani. Avand in vedere ca evolutia postoperatorie merge bine, n-ar trebui sa sta mai mult de atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

lalitica, bravo pt mamica curajoasa cu laptic mult!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput