Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

bantui si eu pe aici, la schimbul trei. m-am trezit sa ma pompez si acu nu mai am somn....

am recuperat si eu capitolul asta, ca tot am probleme cu netul pe aici....so....

BINE AI VENIT PE LUME IURIA NATALIA
MAMI LOREX REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sunt si io la schimbul 3..dupa oseara siecsi...

in primul rand nu am avut apa calda si caldura... asa ca se duse baia de aseara si....daca de obicei colicii il luau pe la 4 wta ca aseara a adormit dupa 12 din cauza lor de nu stiam ce sa-i dau. i-am incalzit si sare si i-am pus la burta intr-un saculet...in lipsda de samburi de cirese...

nu sti de ce dar de cateva zile face caca de 1-2 ori intr-o zi intreaga...nu tare...mult...da saracu se chinuie...

a terminat de papa...sa-l adorm

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

nu pot sa dorm. E luna plina. O vad pe geam. Imi bate'n ochi..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Facem si noi prezenta la schimbul 3 ...acum papam ...dar si noi ne-am chinuit la un kk de mama doamne...

Offf ...lorex...ar fi fost bine daca ai fi reusit sa dormi putin ...dar e de inteles ca n-ai somn acum doar ti-ai cunoscut bobitza....

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele..haideti la cafea, ceai sau ce mai doriti in dimineatza asta

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Eu aleg o ca asta imi place mie .

Dupa discutii si discutii am reusit s-o conving pe Andreea sa plece la bunica. Auzi tu ca nu-i place acolo ca nu e distractie . Oricum, azi ma rasfat .

Noaptea noastra fuse normala, treziri la 2 ore, o pauza de 2 ore de nesomn cu scremus, kk si toate cele. Una peste alta am bagat vreo 5 ore per total si ma declar multumita.

Decenuela - mama ce ghinion si ce palpitant... Noi sa fim sanatoase!!!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata

nu credeam sa zic asta curand, dar...prefer colici non-stop, decat viroza. ana nu a avut nik pana la 11 luni, asa ca aseara am fost la dr. cu ema, ca ieri dupa amiaza ma cam ingrijorasem:papa putin, 5', zacea/dormea, muci in gat, tuse, nu mai plangea de burtica.

ii dau osccilo, supozitor cu paracetamol, ser fizio in nas... dak va fi cazul (??) cica si ambroxol....io tin minte de la ana ca ii face si mai multe secretii...deci nu am luat deocamdata

a ascultat-o, consultat-o si nu are nik la plamani, dar...se vede ca virusul isi face de cap in corpul ei mic. macar s-a trezit destul de des ca sa o aspiram (am luat batista bb, asa mi-a zis si dr. ca galgaia de muci...) si sa pape putin...nu stiu ce sa fac, daca sa mulg ce ramane in san, ca sa nu scada lactatia?

cica omul e cea mai evoluata fiintza de pe planeta. pun pariu ca asa zice si virusul despre sine, si tzantzarul, etc, etc

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

sarumana de cafera...vreau si io

noi...da la 4 au inceput scremete...dormit...scremete..aproape de 8..kk...dar ce kk....de-a trebuit sa facem baie totala si schimbat.

iar io de ma plangeam de constipatie...am, mancat aseara niste compot de prune...nu stiu daca pt jiji e ok....dar daca si el a fc doar o data kk ieri...oricum...mi-a iesit si ce n-am mancat....de tre sa schimb kg la semnatura ...hehe...

lorex..poate ai reusit sa dormi putin...ai nevoie de asta...

xela........o zi super

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

of cris.d....dar ce belea ai acu..tare nasol..

n-am inteles...tre sa-i dai tu mai putina papa sau refuza ea de la virus? pai tre sa te mulgi daca papa putin,,,ca-ti pocnesc tt si curg singure...pune la congelator

of,..draga de ea mica si bolnavioara

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

of cris.d....dar ce belea ai acu..tare nasol..

n-am inteles...tre sa-i dai tu mai putina papa sau refuza ea de la virus? pai tre sa te mulgi daca papa putin,,,ca-ti pocnesc tt si curg singure...pune la congelator

of,..draga de ea mica si bolnavioara

poze

nu papa ea, i-a scazut pofta de mancare. sper sa fie ok, are deja 5kg, dr. a zis ca nu o va afecta o stagnare.
o sa incerc mulsul, desi nu-mi vine s-o las din brate

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput