Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)
Raspunsuri - Pagina 15
al3csa spune:
Am intrat pt ca in primul rand vreau sa o felicit pe Cuscra ..
Felicitari Lorex
Bine ai venit pe lume Bobita
Sa fiti sanatoase si sa va asteptam cat mai repede acasa
Mami de
Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)
23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
al3csa spune:
In al doilea rand vreau sa ma laud ca puiutzul meu are 1.800 gr .. Papam f bine si luam fff bine in greutate ..
Maine ma duc sa vb cu dr poate ma interneaza iar sa fiu langa el sa-i dau sa pape la bibe . ca asistentele nu au timp de el si sta saracutul tot cu gavajul pe guritza ca cica nu poate sa pape toate mesele la bibe. Pai normal ca nu poate asa dintr-o data ca o fi si el puturos .. dar daca e mami acolo langa el are rabdare si e altceva ..
Mami de

Poze
al3csa spune:
Si in al treilea rand .. Unde sa trimit si eu poza .. ?? Am si eu vreo 2 poze cand e fara gavaj si as putea sa le trimit 
Mami de

Poze
al3csa spune:
Asa si vroiam sa va intreb .... cand ne mutam la scutece?? ![]()
![]()
Mami de

Poze
al3csa spune:
Hai ca eu nu intru prea des in ultimul timp .. dar si cand intru umplu o pag ... ![]()
![]()
Pup fetele harnice care fac asta zi de zi si mai au timp si de bebei 

Mami de

Poze
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Si in al treilea rand .. Unde sa trimit si eu poza .. ?? Am si eu vreo 2 poze cand e fara gavaj si as putea sa le trimit ![]() Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Poze |
FELICITARI PENTRU CRESTERE!!!!!300G INTR-O SAPTAMANA? BRAVO!!!!
Pe userul comun de webshots pufuleti_2010 aceeasi parola ca la mail.In fisierul poze pentru album.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Roco, pe webshots userul pufuleti_2010 si parola de la mail, sa pui poza in fisierul poze pentru album.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
al3csa spune:
Gata am pus si eu poza. Ms cristies de rasp 
Mami de

Poze
plateea spune:
al3csa,
puisorul marisor!
tot asa sa o tineti!
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa In al doilea rand vreau sa ma laud ca puiutzul meu are 1.800 gr .. Papam f bine si luam fff bine in greutate .. Maine ma duc sa vb cu dr poate ma interneaza iar sa fiu langa el sa-i dau sa pape la bibe . ca asistentele nu au timp de el si sta saracutul tot cu gavajul pe guritza ca cica nu poate sa pape toate mesele la bibe. Pai normal ca nu poate asa dintr-o data ca o fi si el puturos .. dar daca e mami acolo langa el are rabdare si e altceva .. Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) Ne bucuram tare mult ca cresteti....incet dar sigur....sa aveti incredere si speranta si va fi bine...in acest ritm, pana de pasti sigur sunteti acasa... 23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Poze |
Ne bucuram tare mult ca cresteti....incet dar sigur....sa aveti incredere si speranta si va fi bine...in acest ritm, pana de pasti sigur sunteti acasa...