Hai Stefanna, Child & Delia ! Iepurasi 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - crede-ma nu stiu.... o metoda proprie si personala si nesimtita....adica secretarei ( de cand puii mei se ocupa secretarele de salarii???) i-a dat mai putin decat imi da si prin metoda mea si prin metoda ta.
Azi a ramas ca vorbeste cu contabila s-o lamureasca.

Mie mi s-a scazut acum 2 ani ( cred ) salariul cu 5% dupa metoda care ti-am spus. Asta apreciez la locul de munca, ca au fost tot timpul corecti.
1000x5:105

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Greenforg bafta multa la dr! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Ref la hranirea bebelusului in maternitate stiu ca se practica sa le dea glucoza ori de cate ori le e foame si cand ii aduci la tzizti nu mai papa nu prea e ok, dar sunt sigura ca se obisnuiesc repede apoi cu lapticul cel gustos.

Pif bafta la eco!

Asteropi la multi ani sotului! Sa fiti sanatosi si nu te intrista ca vine el bebe cand vrea el, zic ca surpriza va fi mai mare

Dianami, multumesc pt sfaturi, ma apuc sa bag fier la greu sa nu cumva sa o afecteze pe bebita, mi-a dat dr sa iau zilnic Maltofer, incep de azi.
Ce martisoare frumoase, cat de minunat si emotionant trebuie sa fie. Chiar ma gandeam ca de anul viitor voi fi si eu sarbatorita de 8 martie, ziua mamei in toata puterea cuvantului

Blue
ce dragut ca ai ocazia s-o imbraci pe bebeluna cu lucrusoarele tale. Si eu sunt fan "pastrat lucruri" si cutiute cu amintiri. Am primit cadou Cartea bebelusului si am de gand sa ma mobilizez bine de tot sa o completez exact cum trebuie.

Oana
imi pare rau ca va confruntati cu colicii, nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau ca inca nu am ajuns la cap asta, dar va pup sa treaca

Andira, inapoi. La mine tocmai se instaleaza cuierul pe hol si sifonierul din camera fetei, sunt tare incantata, abia astept sa fie toate gata, nu mai am rabdare.

Ella
, frumoasa foc caciulita s-o poarte sanatos bbGeo!

Ioanact

Anca, cred ca lui bebe ii place prea mult la caldurica, daca se incalzeste vremea poate-l pacalesti sa iasa mai devreme. Cu prenatalul, nu se poate sa-ti strecoare dra un co medical pt altceva, a.i sa ramana cele 42 de zile dupa? e o idee, poate o intrebi.

Erina
, interesanta ideea cu cadourile...ce mult se schimba lucrurile cand astepti al doilea-al treilea copil, trebuie sa fii atenta sa-ti imparti dragostea si sa nu nasti gelozii.

O fi nascut Delia? Ce emotii am pt ea... eu cred ca e Jeff :)

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu va salut asa pe fuga...ca vorba aia...imi cad ochii in gura de somn!! Am facut o noapte alba...pe de o parte Riccardo care scormonea prin burta de mama focului...pe de cealalta parte sotul meu care a luat nu's ce virus si de aseara a facut febra 38.7 , s-a rastit la wc de vreo cateva ori...era varza saracutzul...si toata noaptea s-a foit ca visa numai astronauti si nave spatiale
Acum l-am hranit(mai mult cu forta...ca si barbatii astia sunt ca niste copii..) , tratat si trimis in pat sa mai doarma un pic...caci la 15.00 trebuie sa plece la servici si nu vrea sa sune sa-si ia liber...(e o procedura asa de complicata incat prefera sa se duca asa decat sa-si ia liber). Oricum era mai bine si temperatura scazuse la 37.3.

Ma odihnesc si eu pe canapea , bucurandu-ma de razele soarelui ce intra pe fereastra si ma visez cu ochii deschisi la cai verzi pe pereti...

De maine intru in saptamana 35! Se apropie....
Dragutza de Freedelia...m-a miscat mult nostalgia ei ptr ca nu va mai fi gravida!
Nastere usoara Delia draga! Astept cu nerbadare vestile!

[blue]Le urez LA MULTI ANI si sa aiba parte de tot ce-si doresc sarbatoritelor noastre de azi Marsy & Child! [/blue]

34 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - ai incercat saculetul cu samburi ?? Sunt curioasa daca are efect. Un pt voi.

Nafi sanatate sotului.

Schimb capitolul

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ellanick, de mine zici cu ora de noapte?! Pai eu macar m-am dus la nani dupa ce am scris, or matale ai continuat sa aberezi pe aici :))
Deci tu te tii tare, sa nasti natural? Bravo tie, esti curajoasa! Eu iti tin pumnii si sint sigura ca totul va fi bine iar tu vei fi brava si viteaza in timpul travaliului! La cit de mult l-ai dorit pe bebeGeo si cit ai tras ca sa-l ai in burtica, sint sigura ca DD te va ajuta pina la capat!
Bagaj tre' sa fac azi ca am ajuns teoreti la termen, am implinit 37 saptamini... Asa ca e cazul, zau...

Castelana, abia astept sa te vad mamica ! Presimt ca ai sa faci ca mine, o sa te straduiesti sa fii mamica perfecta, chestie care o sa te ostoiasca de toate puterile dar, in cele din urma, vei reusi !!! (iti place ce modesta sint, nu?! da' jur ca am fost mama cea mai grijulie care se poate imagina cit a fost Vladimir mititel... copilul bec de curat la orice ora din zi si din nopate, alaptat ca la carte, disciplina de fier la toate orele in ce priveste ingrijirea, exact ca in carti, disciplina in ceea ce priveste controlul mediului in care a respirat copilul :)) mori de ris!!!)

Dayanara, sper ca esti cuminte, da??? Tine-o pe Silvana la tine cit vrea ea mititica, nu te mai grabi, te rog... Pe Ivan l-ai tinut 42 saptamini, pe ea n-o tii macar 39-40? Zau, ca are si ea dreptul, si daca-i place la mami la caldurica las-o, mititica...

Ma duc azi la 18,30 la control, desi m-a chemat pe 4 martie, totusi mi-e teama, n-am mai fost de 2 saptamini si poate s-a deschis colul si eu habar nu am... Si sa stabilesc data cezarianei si restul de detalii... Uf! Cine poate sa-mi zica la cit se ridica acum o "atentie" onorabila pt anestezist, sau pt mina 2 la operatie cezariana, sau pt neonatolog si doctorul principal care te opereaza? Imi dau seama ca nu mai stiu deloc ce ar fi de bun simt, ca n-as vrea sa le dau mai putin - toti sint profesionisti si oameni buni, ca-i stiu de la nasterea lui Vladimir, si ma simt f datoare fata de ei...

37s cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

neata fetelor,

La multi ani
sarbatoritelor de astazi, Child si Marsy, sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.

La multi ani si pt sotul lui Asteropi, sa fiti fericiti si sa va bucurati de printesa voastra.

Oana imi pare rau ca bebe Eric are colici. ca sa treaca

Denisa nu te mai supara..... cu siguranta se va clarifica situatia, mai ales ca o sa vorbeasca sotul cu contabila.

Bianca 38+ asteptandu-l pe Eric Andrei

maine imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput