Hai Stefanna, Child & Delia ! Iepurasi 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 19
andira spune:
Ma duc in pat, ca la 11 trebuie sa o iau din loc.
N-ar fi trebuit, stiu, dar duc strumful necooperant la oftalmologie, sa vedem daca i-a trecut minunea aia de conjunctivita.
Am impresia ca tot mai are ceva, si nu pot sa o las asa. Noroc ca vine si socrul cu mine sa ma ajute, o sa o tina el pe Nati in brate pe scaun, ca data trecuta m-a rupt.
Si dupa asta nu ma mai dezlipesc de pat. ![]()
34+
Dianami spune:
'Neata! Sunt si eu prin zona, nerabdatoare sa aud vesti de la mamicile care nasc
.
Ieri am uitat sa va spun, am primit cel mai frumos martisor posibil, bebe Alex a zambit cu intentie
.
Iulia mi-a adus de la gradi o felicitare si un martisor facute de ea, iar Andrei a "colaborat" cu tati si mi-a dat ghiocei.
M-am topit toata
.
Andira, stai linistita cu utrogestanul. Nu se intampla asa des pe cat se crede, dimpotriva. In cel mai rau caz, daca e bruneta, se va vedea perisorul de pe corp mai bine. Totul tine de mostenirea genetica.
Tu ai avut placenta joasa, ca si mine. Se pare ca placentele joase sau praevia hranesc mai prost bebelusul din cauza ca s-au implantat intr-o zona anormala, asa ca trebuie ajutate.
Va tin pumnii la controale, ecografii si ce mai faceti astazi. ![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!

HAI DELIA!!!

HAI CHILD!!!

Eu nu am primit nici un mesaj de la Delia:(. Am emotii, abia astept sa vad ce surpriza va primii Delia.
Ellanika noi vom recolta cu Cord Blood Center, suntem si in Cluj, e mai usor.
Andira nu te stresa prea tare (am glumit si eu cu chefurile, sper ca nu te-ai suparat). Si eu am colul deschis si sunt aproape convinsa ca ajung la 36 sapt implinite
. Mai am 4 zile. Eu sper ca voi ajunge cat mai departe. Oricum deja m-a apucat o nostalgie dupa burtica, mai vreau vreo 3 luni. Mie mi-au facut la spital dexametazona pt. plamanii bebelusului desi aveam 34sapt+3zile, dar a mea bebelusa nu e nici tare mare. Oricum pana pe la 36 sapt se poate face.
Oana cum mai sunteti? Ce face Eric?
Gaby cum mai e funduletul lui Joy? Cum e cu noile scutece?
Mihaela
35+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi!
Intru pe fuga sa las cateva agitate:

HAI DELIA,CHILD,STEFANNA,ANDREASMAR!!!
NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!!

CHILD SI MARSY!!!

Noi ne luptam cu colicii tare de tot. Asa mi-i de mila de el. Infacolul nu isi face efectul. azi vine dra la noi si vedem ce ne zice sa luam. Noaptea il tin langa mine sa ii pot masa burtica, doar asa pot dormi si eu cate juma de ora. Ziua in schimb doarme mai bine cam 2,5 ore.
Am o problema cu laptticul. Vine cu mare "viteza" si el se satura ff repede. Cam 5 minute, max 10 minute la un san.
Plus ca nu sta la regurgitat. Trage vanturi mereu, dar pe gurita nu vrea sa scoata aerul. Probabil de aici si colicii.
Eu nu ma mai mulg, las laptele sa se regleze si vedem la o luna cum stam cu greutatea.
Cam atat despre noi. Am mai pus poze.
Merg sa bag un pui de somn ca is cheuna.

Nu stiu cand o sa mi revin sa pot sta si cu voi, cred ca secolul asta.
Oana
mami de minune mica, Eric Nicholas
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Deci eu generala, liceu, facultate am invatat ca daca se scade 10, 19, 20 etc la suta se face dupa formula care v-am spus-o. 1000x20:120=166,66 Asta e 20 % din 1000. 1000-166,66= 833,34 Exact ca la TVA. Daca la 833 se adauga 20% = 833,34x20:100=166,66 exact suma care am scazut-o Daca s-ar face asa cu ziceti voi si adaugi la 800 un 20 % iese: 800x20:100=160 iar 160+800 nu mai da 1000. Doar cand adaugi 20 % poti sa faci 1000X20:100 Cand scazi 20% se face dupa formula care v-am dat-o mai sus. Nu ma pricep la explicatii, sper ca s-a inteles. Oricum secretara i-a scazut cum a vrut ea, nu mai conteaza. Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Buna!
Nu tb sa-ti dea 1000 ci 800, pt ca ai facut 800x20:100=160,
pe langa asta lipseste o operatiune (m sus tu ai facut ex cu 1000) si anume:
din 800 - 160= 640, iar 640+160 rezulta 800.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
33+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Neata!!!
Am trezit mai rau decat m-am culcat. Azi nu pot sa stau nici in fund fara sa ma intepe colul si sa se intareasca burta
cred ca o mai incerc o tura de somn...
HAI CHILD
HAI FREEDELIA
HAI ANDREEASMA
Denisa,
35 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Alina De adaugat 20% se face asa cum zici tu, dar nu se scade la fel.Asta tot incerc sa explic.
Altfel de s-ar fi inventat formula aia ??? doar asa ca sa avem ce invatain scoli si sa nu o aplicam niciodata.
Tu zici ca 100x20:100 = 20.
Bun....adaugi 20 la 100 si iti da 120 nu ??
Dar...daca si scazi la fel zici tu 20% adica faci 100-20=80
Cand la 80 adaugi 20% nu-ti mai da 100 inapoi.
80x20:100=16
16+80=96 nu-ti mai da 100 De asta s-a inventat formula pt scaderea unui procent dintr-o suma
Tu fa abstractie ca stii ce suma s-a scazut exact. Incearca adaugi din nou 20 % la fel cum ai scazut si nu iti mai da la fel.
Denisa,
35 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, riella_ela
!
P.S. Scuze, pt intarziere, am uitat ieri sa te felicit!
LA MULTI ANI, marsy_baby!
LA MULTI ANI, child!
Ce frumos cadou de ziua ta!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
33+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
vladimirescu spune:
OANAIACOVITZA, daca bebe trage 5-10 min la un sin, e absolut perfect, e destept copilul! Dince stiu eu, 90% din cantitatea de lapte (daca ai canalele bine desfundate) copilul il ia in primele 5 minute, dupa aia e molfaiala de placere :) Norocul tau! (Eu, pt ca aveam mari dureri la alaptat, o vreme il lasam pe Vladimir la sin fix 5 minute, dupa aia il opream eu, bazindu-ma pe chestia asta cu primele 5 minute... si sa stii ca a crescut perfect, dovada ca intr-adevar ii erau necesare doar 5 min sa ia lapticul).
Cu colicii: am mai zis, parerea mea ferma e ca nu trec colicii cu absolut nimic, picaturile sint niste prostii pe care dai banii si cel mult ajuta un pic... dar nu meriat stresul de a te ocupa sa le dai toata ziua copilului, si nici stresul copilului de a le inghiti :)) In locul tau n-as mai incerca medicamente si picaturi sau ceaiuri, mi-as pastra energia pt a-l consola pur si simplu, in brate, leganat etc... Plus: mai da si altcuiva treaba cu consolatul de colici, daca continui sa nu dormi, e posibil chiar sa ti se opreasca laptele - nu te juca cu oboseala si n-o duce la extrem, bine? Pup tare! Si ai rabdare multa, (rabdacol, cu zice draga Dayanara), trage aer in piept si rezista citeva saptamini, pina scapati de colici... Totul va fi bine, ai sa vezi!
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
Ioanact spune:
Denisa sotului ce metoda a aplicat cand i-a scazut din salariu?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
33+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!