Felicitari onybony si geniusamb.Aspirante (450)
Raspunsuri - Pagina 4
cos_minutza spune:
Deci a avut succes strigarea mea
Ony bine ai revenitO sa vina el bebe Cum stai cu
Happy tu cum stai cu
Bebelu
Doula felicitari pt cea ce faci
Geniusamb tu ai ciclu regulat?Daca da poti sa faci un test maine dimineata cu prima urina
Moni_28 vrem poze dupa vopsit da?
Zambarici unde-s pozele?
Alesia hai mai des pe aici,chiar daca va apucati de "treaba" prin iunie.Poate iese totusi luna asta
In 2010 sa dea Domnul sa fiu
onybony spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Deci a avut succes strigarea mea Ony bine ai revenitO sa vina el bebe Cum stai cu Happy tu cum stai cu Bebelu Doula felicitari pt cea ce faci Geniusamb tu ai ciclu regulat?Daca da poti sa faci un test maine dimineata cu prima urina Moni_28 vrem poze dupa vopsit da? Zambarici unde-s pozele? Alesia hai mai des pe aici,chiar daca va apucati de "treaba" prin iunie.Poate iese totusi luna asta In 2010 sa dea Domnul sa fiu |
uitati-va la poza mea din album, astept pareri please
cos_minutza spune:
Eleni multumesc
Bai pana sa trimit eu mesajul curg testele?
Revin imediat
In 2010 sa dea Domnul sa fiu
geniusamb spune:
http://www.flickr.com/photos/47973259@N04/4397455547/ se poate vedea poza?? nu mi pot accesa albumul.. nu stiu de ce..
Citat: | ||
citat din mesajul lui onybony
uitati-va la poza mea din album, astept pareri please |
Ioana_Mami spune:
Onybony ... asta numesti tu pal?
e sarcina , felicitari !
la mine era si mai pala si sarcina a fost .
incearca un Clear Blu ...e cel mai usor de citit!
Fericita +4
onybony spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Onybony ... asta numesti tu pal? e sarcina , felicitari ! la mine era si mai pala si sarcina a fost . incearca un Clear Blu ...e cel mai usor de citit! Fericita +4 |
la al meu te-ai uitat sau al lui geniusamb care sigur sigur e sarcina felicitari
geniusamb spune:
uitati-va la am meuuuuuuuuuuuuu ca morrrrrrrrrrrr am o poza in album, singura dealtfel. onybony: FELICITARI!!!
citat din mesajul lui Ioana_Mami Onybony ... asta numesti tu pal? e sarcina , felicitari ! la mine era si mai pala si sarcina a fost . incearca un Clear Blu ...e cel mai usor de citit! Fericita +4 |
onybony spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniusamb uitati-va la am meuuuuuuuuuuuuu ca morrrrrrrrrrrr am o poza in album, singura dealtfel. onybony: FELICITARI!!!
|
FELICITARIIIIII E BEBEEEEEE
Ioana_Mami spune:
La ambele m-am uitat....sapatamana trecuta am trecut prin aceasi emotie .
Geniusamb, vad ca a facut barza ...foarte important este ca liniutele sa fi aparut in primele 10 minute ..oricat de pale
Eu zic ca amandoua aveti si va astept pe odisee!
Fericita +4