LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 24
iuliacris spune:
Inca o data, multumesc tuturor pentru urari, sunteti niste dulci!
Irina, sanatate, grea munca mai ai!
Ledi, Ciufik, vad ca sunteti puse pe shotii
, tineti-o tot asa ca-mi place!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
Porumbita spune:
dati-mi si mie ceva idei aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149441
Ms
cami_antonia spune:
ciufik si ledi sunteti super scumpe
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
IRINA.C spune:
Sa nu credeti ca EU rezident am fct mai mult decat : m-am consumat terbil nervos pt ca mi se parea ingrozitoare situatia si nu voiam sa moara amaratul acela mic si am dat la balon ingrozita si terifiata rugandu-ma sa se termine cu bine.Dr mele dadeau ordine si se miscau in front, iar aseara Dr Antrasian nu a putit dormi pn nu a aflat vesti despre Mariusica.
Multumesc de urari...ma rog sa nu ia si papacelul si ma simt de parca m-a calcat tractorul

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
cami_antonia spune:
porumbita eu ti-am raspuns
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI CARLA!! 

Ai implinit un anisor, mezina gascutei noastre!
Anul trecut pe vremea asta ne mutam la Scutece... cand s-a dus anul?
Mister a incercat la cina paste bolognese facute de mami, cu carnita de porc si courgettes (doar date un pic prin blender), chiar a mancat vreo 80 de grame ceea ce nu e rau pentru prima incercare - bineinteles ca dupa aia si-a "ras" portia de cereale si cutiuta de fromage frais si juma' de biscuit asa, ca desert. Uite asa incet incet prind si eu curaj sa-i gatesc papica mai "sofisticata" ![]()
Lisa, la intrebarile tale referitoare la pisici, eu, mandra posesoare de 3 madame iti spun ca daca iti aduci o aminaluta din asta in casa sigur Anusca se va bucura mult, va invata multe...asta sa nu mai vorbesc de cat se va bucura taticul ei
Dar par va fi oricat de mult ati aspira - deci e de recomandat pisica cu par scurt. Daca o veti invata de la inceput regulile casei, s-ar putea sa nu aveti probleme cu zgariatul mobilei, covoarelor etc. Pisicile sunt foarte curate, jucause, fascinante (au caracter si personalitate, dom'le). Bineinteles, va trebui sa luati in considerare si inconvenientele: cheltuielile legate de intretinerea animalutului, vaccinuri, deparazitare regulata, asigurare medicala (altfel bill-urile de la vet va cam "usuca") si... cazare pentru vacanta. Dar eu una nu as renunta la madame (acum Sheeba e ghemuita langa mine si toarce fericita) si spun cu manuta pe inima ca avantajele in a avea un "pet" sunt mult mai multe si importante decat dezavantajele.
Irina, vai ce zi ai avut! Ma bucur ca micutul Mariusica e mai bine - imi imaginez prin ce ati trecut! Sper si tin pumnii sa treaca raceala repede si sa nu ajunga si la Andreita. 

Ledi, ma bucur ca au iesit toate cum ti-ai dorit 

Aalina, faina rama! 
Cris, multe felicitari pentru cetatenie, si tie si sotului tau! 
Chiar, o petrecere ceva?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"