LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 23
IRINA.C spune:
Am intrat sa zic LA MULTI ANI MEZINEI CARLA!!sa traiesti si sa-ti bucuri parintii , sa fii sanatoasa!
Eu sunt COBZA! am luat -o dupa doar 2 saptamani.Ieri am avut o zi nebuna cu un copil de 2 luni si 6 kile care a intrat in stop respirator la vizita de dimin brusc!Era cu o bronsiolita banala, care mergea sa zic mai trenant , avea o tuse pertusoida, nevaccinat inca dar chiar tuse convulsiva??...in fine.La noi nu avem ventilatoare si el necesita ventilator, am avut ATistul care l-a intubat si am dat nene la balon , copilul facea spas bronhopulmonar cu silentium la auscultare.A fost sinistru!dr mele erau livide s-au luptat efectiv 2 ore sa l putem pune intr o salvare sa l trimitem la Grigore sa ajunga pe ventilator.Efectiv facea spas la fiecare atingere si nu l puteam pune pe targa!
Copilul e bine a ajuns, a fost critic 2 ore , au crezut si ei ca-l pierd , aseara insa era detubat si..nu manca
de parca pe noi ne mai interesa asta
Va pup ca m am stors...stau cu o masca de la Matei Bals desi stiu f bine ca e virala treaba si ma rog din tot sufletul sa nu ia Andrei
Va pup
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
iuliacris spune:
Cris, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Anna, sarbatorita doarme de 3 ore, habar n-are ca-i ziua ei
! Il asteptam pe tata ca-i plecat de doua zile, ajunge acasa peste o ora. poate reusim sa iesim in parc cand se intoarce ca-i tare frumos afara. Pana atunci eu muncesc de zor si mai trag cate un ochi pe-aici. Pup
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
bebelusi spune:
Cris felicitari, bravooooo
Ciufik pe vremea cand stateam in camin in facultate, aveam o colega care ne mai tot zicea - da pe mine nu ma baga nimeni in seamaaaaaa, mai baga-ma si pe mine in seamaaaaaaaaaa......si o alta colega ii zicea mereu TE BAG IN SEAMA MATII ......![]()
![]()
![]()
![]()
ASA CA DACA VREI TE BAG SI EU IN SEAMA MAMEI TALE....
Bee ce frumosss, sa ne tii la curent
FETELOR, EU AM O PROPUNERE
Vreti sa dezbatem anumite teme gen.......
1. Primul ajutor in cazul in care se arde bebe, sau pune mana pe ceva incins?ce tre sa avem in casa pentru o asemenea urgenta
2, Ce facem in cazul in care se inneaca.....
mai propuneti si voi.
Zic sa le dezbatem pe rand, incepem cu una si urmeaza celelalte....ma gandesc ca sunt utile.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Noi am fost la ortoped azi, la un control obisnuit, ni s-a spus ca suntem ok si ca la vara sa il las cat mai mult sa mearga descult pe nisip....pe iarba....
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anca_ spune:
Iulia, La multi ani Carlei! Sa creasca sanatoasa si fericita, si sa va aduca numai bucurii!!!
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Ciufik pe vremea cand stateam in camin in facultate, aveam o colega care ne mai tot zicea - da pe mine nu ma baga nimeni in seamaaaaaa, mai baga-ma si pe mine in seamaaaaaaaaaa......si o alta colega ii zicea mereu TE BAG IN SEAMA MATII ...... ![]() |
Bebelusi poti sa ma bagi unde vrei, ca si aia tot bagat in seama se cheama
De acord cu dezbaterile.
Io am un stres cu convulsiile febrile.
IrinaC - brrrrr. Si acum imi amintesc cum ne pov cand erai gravi de copii bolnavi de cancer
.
Ledi - ma ierti?
cami_antonia spune:
bebelusi bine ca sunteti bine
cris felicitari pt cetatenieeeeeee
LA MULTI ANI CARLAAAAAAAAAAAAA
IRINAC sa te faci repede bineeeeeeeee ... si sa nu ia andreiiiiii ... doamne ce tragedie cu acel baietel ... bine ca ati avut prezenta de spirit si ca v-ati descurcat ...
lisa mi se pare interesant sa vb despre astfel de subbiecte ... sunt de acord......
ledi ma bucur si eu cu tine daca si tu te bucuriiiiii
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Leditia spune:
| citat din mesajul lui Ciufik Ledi - ma ierti? Andreea si Andrei (27.12.2008) |
te iert fata,te iert..daca tot te milogesti aci' de mine..ce sa fac.Te iarta baba,da' alta data nu mai faci da?Juri pe rosu da?
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Ciufik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Leditia
te iert fata,te iert..daca tot te milogesti aci' de mine..ce sa fac.Te iarta baba,da' alta data nu mai faci da?Juri pe rosu da? POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David |
nu vrei mai bine sa jucam verde-stop?

si cu "stop" asta nu bat nici un apropos, da?
Leditia spune:
| citat din mesajul lui Ciufik si cu "stop" asta nu bat nici un apropos, da? Andreea si Andrei (27.12.2008) |
mincinoasa mica ce esti..faci misto de mine,huh???
Pai nu-ti vine tie roaga sa te plimb cu roaba?POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David