Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
se mai intampla cand tii regim
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Se poate sa ai dreptate...
Sper sa nu mi se intample prea des ca degeaba tin regim daca bag cate o bucatica de dulce
Ma duc la .
Somn usor fetele
Giova spune:
Neatza!
Ieri am avut musafiri, pe viitorii fini si nu am mai reusit sa intru.
Am luat pepene rosu si a papat si Edi, pana a prins o bucata mai mare...de 2 ori s-a chnuit sa o scoata, a 3-a oara a vomat si masa de dupa amiaza, cu tot cu bucata, care-i statea in gat.
Biscuitii asa de frumos ii rupe si-i mesteca, dar uite ca cu lebenitza nu e chiar asa.
Iuliana cate grade au fost in iunie? pe noi ne-ar tenta chiar mai....atat suntem de dispe dupa o tolaneala la soare.
Eu imi cumpar ciocolata neagra si cand mi-e pofta, mai bag o bucatica dintr-aia.
Inseamna ca voi l-ati facut pe cel de 2,5 ani. noi nu am apucat si pe urma s-a schimbat schema. acum asta de 4 ani nu se gseste nici gratis nici de cumparat.
Foarte mari preturile la turci, as fii vrut sa merg, dar e mult prea scump, chiar si pt. o sapt. 3000 euro e mult. Mai bine mergem la egipteni sau la greci cu banii astia si stam mult mai mult. conditiile nu or fi chiar asa, dar....asta e.
Foarte fain deseneaza gagica, de-a dreptul impresionant!
Ana la ce ora s-a culcat Alex aseara? mama mia cat a dormit...
Sunt foarte costosi copiii astia...nu numai la vacante. acum dentistuil lui Marco ne costa o groaza....sunt curioasa cat e la al nostru plomba, caci la asta e super mult....si in 3 min. l-a terminat. de prostit si pus desene poate sa o faca si al nostru.
Mai merg in 8 martie si pe urma il duce Clau si la al nostru.
fug sa culc maraitul....e copt de somn si nu vrea sa doarma.
o zi faina sa aveti .
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
Giova spune:
poze:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea
_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
toanca spune:
Neata.
Giova, da noi am facut vaccinul de 2.5 ani.
Pe urma ne-a zis ca in clasa 1 il mai intepam.
In iunie cand am fost noi in Egipr erau in jur de 31-32 de grade; o temperatura mai mult decat acceptabila.
Cand am fost in luna de miere, adica acum aprox. 6 ani, am mers in august (mai exact am plecat pe 2 august) si am prins temperaturi de 40-45 de grade; deci, varianta ideala e iunie sau septembrie spre sfarsit.
La greci am fost in Creta, dar pot spune cu mana pe inima ca nu mi-a placut deloc; am stat la hotel de 4+ stele si se putea compara lejer cu 2 stele de la noi
Noi, asa cum ti-am mai spus, mergem anul asta la bulgari; dar la anul intentionez sa mergem in Croatia.
Ai grija cu Edi cu bucatile mari...
Giova spune:
de la ORL.
Edi e ok, i-a facut din nou un control....dar cum avem stremtococul asta naspa ne-a prescris 10 zile de eritromicina. iar antibiotic... dupa o sapt. de la antibiotic se repeta exudatul, daca tot nu am scapat de el, imi recomanda Prevenarul. Dr a zis ca nu prea recomanda acest vaccin, dar cum noi avem streptococul asta urat si 4 otite la activ...si daca nici acum nu am scapat de el, nu avem alta solutie.
Iuliana nici noua nu ne-a placut la greci, adica marea, nisipul insulele bestiale, dar mizeria din jur si hotelul naspa.
Egiptul se compara cu Turcia la cazare? am auzit ca nu e la aceeasi inaltime.
fug sa-i dau sa pape, cred ca s-a trezit si iar plecam.
sunt moarta de oboseala, tot pe drumuri am fost azi.
_
toanca spune:
Giova, din pacate Egiptul nu se compara cu Turcia la cazare.
Noi am stat si in Egipt si in Turcia la 5 stele, dar 5 stele de la egipteni nu sunt 5 stele de la turci.
Dar nici nu pot spune ca a fost jalnic....e relativ ok, dar nu de 5 stele.
Nasol cu Edi.
Mititelul de el
canda_h spune:
Ma bucur sa va gasesc aici. Am trecut la un nou capitol si provocarile sunt mai mari... Mie parca nu imi vine sa cred cand ma uit la puiul meu si il vad ca nu mai e asa dependent de mine, ma bucur sa vad in el un omulet ...
Sa aveti o primavara frumoasa, fara astenie, fara intristari... sa infloriti ca o floare si sa va umpleti casa de parfumul bunatatii, al rabdarii si al dragostei fara masura pentru cei dragi.
Ioana am admirat pozele din Paris. Ce frumos! Poate mergem si noi la anu' la Disney cu toata trupa.
Mirela, draga de tine ma bucur ca scri chiar daca treci printr-o perioada asa nasoala. Sper sa iti dea Dumnezeu putere sa iesi din starea asta. Te pup cu drag
Toanca e impresionanta tipa aia ce deseneaza cu nisip.
Noi suntem ok. Filip merge din nou la gradi de luni ... nu am mai putut sa il tin acasa Tami e o dulce. De cateva zile am inceput sa ii dau papica si nu protesteaza, papa legume fara gust dupa parerea mea ... Deabia astept sa ii dau mancare adevarata Ioana daca ai ceva chestii noi legate de diversificare te rog trimite-mi si mie ca eu nu am vreme sa mai caut.
Giova spune:
Iuliana am inteles...parca si anasol a zis la fel. acum ramane sa ne hotaram, ca tot trebuie sa mergem undeva la mare.
de nu...in masina si in Croatia cu noi, e si aproape.
am cautat si eu pastile cu otet de mere, dar pe unde am umblat era stocul epuizat. am gasit din cedru de mar, dar la 65 lei si e prea scump. mai caut.
Canda ma vbucur ca merge Filip la gradi, cred ca de abia astepta.
Ati inceput si voi diversificarea? laptic mai ai?
eu merg pe diversificarea clasica, multe fete merg pe BLW-autodiversificare. am incercat si noi, dar nu prea iasa. domnul doar cu biscuiti se serveste, in rest in legume isi baga manutele si se juca, nu le ducea la guritza.
Tare maraita zmeurica am, din a 2-a parte a zilei nimuic nu i-a mai fost pe plac. E agitat, smiorcait, nu doarme si doar in brate vrea.
scuzati greselile, dar scriu cu el si mai apasa si el ba cu mainile, ba cu picioarele.
pe maine, .
_