Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Mirela ma bucur ca ai venit in casa noua Nu te mai izola, intra si pove despre copii,schimba putin atmosfera pt ca ai sa vezi cat conteaza...eu nu stiu ce as fi facut fara net, ma ajuta foarte mult discutiile cu fetele Trebuie sa mergem inainte indiferent de probleme, se rezolva si astea intr-un final dar sa avem rabdare Incercati cand face " crize " cel mic sa-l ignorati,daca incepeti sa tipati fiecare, mai rau iese si va afecteaza pe toti.
Ana bine zici, imi place tare mult Alexandra O papusa de fetita, zici ca este din reclame
Giova ce preturi sant astea????? de ce atat de scumpe? doar ati mai fost in Turcia si nu erau asa Cred ca e nasol sa mergeti in Egipt cu copiii, asa am citit la un topic, daca vreti sa vizitati piramidele, in nici un caz nu trebuie sa luati copilul dupa voi ( nici pt marco nu e indicat, este drum lung, obositor cu autocarul si caldura mare )
Toanca spor la dieta si ms pt " avion, cu motor... "

merg sa citesc putin la active....

angelo s-a culcat cu un nurofen aseara, noaptea asta a dormit bine....pai cum sa nu raceasca daca i-au scos educatoarele o bluzita si l.au lasat cu una subtirica pe el??? mai sant si cu mania de a deschide geamul in grupa si geamul ala este imens, il deschid stiti voi---partea de sus...nu mai stiu cum se spune...giova help

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata ....dus copilul la gradii mai devreme ca azi vine teatrrul si cica sa ocupe loc
Giova inspectia este de pe 17 pana pe 26iar acum suntem cu hartzogaraiesi pt ca s responsabil la comisia metodica tb sa vad fiecare dosar al colegelor,sa semnez,sa intru in asistenta,sa fac procese verbale,sa vad portofoliile copiilor...am de facut in power point 2 prezentari de gradul 1...nu stiu daca am sa pot face fatza si precis se vor sparge toate in capul meu....
Giovaiar pb kla ureche???poate ar fi bine sa l vada alt orelist...cu urechea nu i de gluma...cat in Turcia????vaiiiii....cat despre Egipt cumnata mea a spus ca nu s ar mai duce niciodata...este ff tensionant sa mergi sa vizitezi cu unii inarmati in spatele tau
MIRELAAAAAofff ce de pb...sa sti ca situatoia ta se intalneste cam peste tot(asa pateam si noi cand era Bianca mica)dispute de la copil,ambitii ,orgolii...lasa le departe si capul sussper sa treci cu bine peste perioada asta,am avut si eu acum vreo 4 ani si te inteleg
Toanca ce pastile s aste???zi ne si noua nu fi secretoasa
Maraki o sa scanez pozele si le pun...sanatate la puiul mic
ANA e superba printesa taiar Alex un super iubaret...cica asa sunt varsatori...PAPAN in fiecare saptamana zice ca place alta fata
OACHI aoleu ce terorista de soacraaaa aibien ca a plecat
SILVI am uitat ...cand ajungi in Romanica???

FUG SA FAC BAITA...MAI VB...pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, cum sa coste mai asa de mult???
Au inebunit!!! Dar unde vroiati in Turcia: Belek, Kemer?
Mi se pare exagerat de mult; eu personal nu as da atatia bani.
In ceea ce priveste Egiptul, stii ca eu am fost anul trecut cu Matei; acolo am vazut o gramada de bebelusi in carucior.
Dar….nu am vazut deloc bufet cu mancare speciala pentru copii asa cum erau in Turcia.
Deci, ar fi varianta sa pleci cu borcanase de acasa pentru ca la hotelurile de 5 stele ai frigider in camera si sa-ti iei incalzitor din ala special de borcanase.
Pastilele se numesc: Concentrat de otet de mere si se gaseste in orice farmacii; costa in jur de 12 lei o cutie cu 30 de pastile.
Noi anul asta, pentru ca mergem la Disney, nu o sa mai dispunem de foarte multi bani asa ca o sa mergem in Bulgaria.
Au fost niste prieteni de-ai nostri anul trecut si au fost foarte multumiti. Dar nu in statiunile unde e plin de romani, ci in Pomorie (acolo nu au ajuns inca romanii); ne-am interesat si ne costa 8 zile, all inclusive, apartament (2 adulti si un copil) 1.000 euro, la care se mai adauga benzina (care nu cred ca o sa fie exagerat de mult).

Cosmi, sa ai bafta cu inspectia.
Ana, multumesc de informatiile legate de ceaiul de soc

Mergi la inceput

Cosmi bafta la inspectie
Toanca cred ca am uitat, ati fost in Egipt? Ai pus poze anul trecut?

Mirela are dreptate Cosmi, mai toate cuplurile au probleme cand sant copiii mici.Si noi dormim separat ...nici nu mai stiu de candLa noi e alta problema cu dormitul, Giorgos are o tuse cronica si il apuca noaptea, pe mine ma deranjeaza, ma trezesc imediat si nu mai pot adormi repede...asta imi lipseste cand ma scol mereu la 5 dim? Plus ca mai are niste medicamente ca sa il ajute sa-i scoata apa din corp si se duce la toaleta de 2-3 ori pe noapteNu merci, in conditiile astea prefer sa dorm singura!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am scapat si noi de vaccin, doamne ce jale a fost pe el...asa a plans de zici ca cine stie ce i-a facut...doar la intepat de 2 ori, mama rea si insensibila ce sunt.

acum doarme asa ca scriu rapid, pe urma fuga la bucatarie.

preturile pt. Antalya am cautat niste hoteluri in Lara si Belek....bine, mi-a zis Lili de unele ca sunt super scumpe...dar nu am crezut ca se ridica la atat.
Noi nu am mai fost in Turcia de 2 ani....am luat si oferta unde am fost prima data de ne-am intalnit cu Lili si se ridica la 3500 euro...asta la inceputul sezonului, in iunie. Unde am fost a 2-a oara acum e 4000 euro...pt. ca suntem cu 2 copii, te baga toate hotelurile automat in suite family si de aici asa mult.
Maraki noi nu vrem sa mergem sa vizitam, vrem sa dospim la soare, sa nu iesim din resort. Nu m-as risca sa vizitez nimic cu copiii dupa mine.
Geamul e rabatat...cred ca la asta te referi. Si Marco la gradi merge cu un maieu si o bluzita subtirica. dar e cald la ei, ca sunt camerele mici.
Cosmi sppor la pregatit hartogaria.
Nu a mai avut probl. cu urechiusele, doar i-am facut exudatul nazal, dupa tratament, sa vedem daca asta e cauza...si uite ca e acolo streptocociul, asa ca mergem sa vedem ce ne da ORL_istul.
Iuliana mersi, caut si eu pe net sa vad daca sunt ok in alaptat. 1/zi iei?
Nu mai stiam de voi cu Matei in Egipt. oricum el e mai maricel, eu de Edi imi fac probleme. oricum, lui ii luam borcanase, caci la 10-11 luni ce sa-i dau sa manance de acolo?
am gasit un hotel super misto si nou...si ne costa pe 2 sapt. 1700 euro pt. toti...asa ca ar merita...acum sa vedem...ne tot gandim.
Voi in ce perioada ati fost? cat era de cald?
Noi vrem in Hurganda sau Sharm el Sheich. hotelul misto e in Hurganda, deschis anul asta.

fug la bucatarie, daca nu se trezeste Edi mai revin...macar sa schimb lista cu sarbatoritii.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

bestial de la minutul 2.40 si mai ales la 3.06

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

vai ca sant pe jos de ras, l-am pus a doua oara

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

maraki nu esti normala...m-ai facut sa rad de numa.
a doua e mai ok...retraieste la maxim muzica...si are voce, nu gluma.

se pare ca doar o sarbatorita avem luna asta....una mica si draguta.

eu nu stiu cum se face, ca tot la scutece intru.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

da, am vazut ca este Anastasia sarbatorita lunii
A doua mi.a placut dar cand te gandesti ca saraca fata a dedicat melodia mamei ei care pe atunci in 2007 era bolnava de cancer....te impresioneaza si mai mult cand o privesti cantand...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput