Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nici la noi nimic nou de raportat in afara de faptul ca sunt chiao
Ma doare gura de nu mai pot.
Aseara la denstist nu mi-au prins anesteziile asa ca am primit 5 bucati; cred ca amoartea un elefant....
Deci, ma dor locurile de la injectii de nu aveti idee.
In plus, mi-a pilit toti cei 5 dinti odata...
Azi cred ca mananc cu paiul
Matei e ok; merge la gradi si e tare fericit.
Iar eu am de munca de nu-mi vad capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Da, daca va fi super in vacanta, nu ma mai prinde nimeni pe acasa de sarbatori. Am fi vrut si de Craciun sa plecam dar au fost preturi cam mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Paula au spus adineauri la stiri ca la targul de turism care este astazi in Buc. poti gasi bilete pt Paste la Nisipurile de Aur, pt 2 zile all inclusive te costa 53 sau 56 ( nu mai stiu ) euroi biletul pt o persoana( la hotel de 3 stele ) E super ieftin, tu ce oferta ai?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Toanca nu ai intrebat dr din ce cauza nu ti-a prins anestezia?O fi de la cafea?
Astazi ne.a dat Elfi instiintare scrisa: joia viitoare la 17.30 vin educatoarele la noi in vizitaSaptamana trecuta au fost la Joshua.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Nu Maraki nu era de la cafea,
Nervul era nu stiu cum pozitionat (de fapt radacina dintelui) si pana nu mi-a facut injectie sub limba nu mi-a prins anestezia.
Vin educatoarele acasa la voi in vizita?
De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am papat tarta tatin yammy-yammy. parca s-a cam caramelizat zaharul ala, dar cu sosul de vanilie e bestiala.

Iuliana aoleu ce mai p[atisi. pai 5 injectii sunt putine la 5 dinti. eu pt. 2 dinti am primit 4 impunsaturi, dar nu ma dor. Mie mi-a facut mai slaba anestezia, doar cu xilina si ultime 2 cusaturi le-am cam simtit, dar nu am mai vrut anestezie.
Oricum, sunt nesperat de bine, fara calmante sau alte cele. Traiasca anestezia, ca doamne ce bine e cu ea!
Maraki super ca decupeaza bine Angelos. deci va pregatiti de vizita educatoARELOR.

la noi a fost super cald, am iesit in parc cu Edi, caci Marco a fost la inot.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Eu am cumparat acum 3 saptamani biletele de Paste, am dat 20 euro pe zi de persoana, all inclus la hotel de 5*. Am dat 160 Euro pentru 2 adulti si 2 copii gratuit/ 4 nopti.
Targul de turism este un bulsit. Am fost multi ani la rand dar niciodata nu am cumparat in timpul targului. Ofertele bune nu le tin pe masa la targ.

Eu incep cautarile de prin ianuarie, ma uit ce oferte au toti si incep sa negociez. Acum am vazut oferte de 1 Mai, dar nu ma tenteaza, mai bine merg la un gratar atunci si la munte la o pensiune.

Mergi la inceput

La noi nu vine acasa. Asa se poarta? Eu cred ca-i o tehnica de a vedea cum o duci. Asta se intampla cand aveam eu 7 ani dar cu invatatoarea. Eu patesc sa primesc intrebari dubioase de genul " am auzit ca va mutai la vila cu curte!", sau ca ati foat in vacanta exotica in....si raman muta. Eu m-as bucura sa fie adevarat, dar din bani din salariu nu se face vila.
Fiecare cu tactica ei de a intra in tainele venitului tau. Nu vreau sa-mi bat capul. Important este sa depasesti cu zambetul pe buze faza.

Mergi la inceput

Noua ne.au spus ca viziteaza fiecare copil ca sa vada in ce mediu traieste Robert si.a cumparat niste postere si i-am interzis sa le puna pana nu scapam de vizita Oricum nu cred ca vor merge din camera in camera, vor vedea unde doarme, camera lui si salonul....trebuie sa ma apuc de curatenie generala, tot vine Pastele Eu asa sant, cand asteptam o vizita ma apuc sa frec tot din casa Deja Giorgos a spus ca iar ma apuca pandaliile cu spalat de tocuri, geamuri, etc. pt ca stia ca asa am facut cand a venit unchi-miu in Germania

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Da mai Giova, de data asta am tras-o cu dentistul; am incercat sa manac cate ceva dar nu prea pot pentru ca nu pot sa deschid gura.
Mi-am facut un ou fiert moale cu miez de paine si am mancat un iaurt.
Bine ca tu ai scapat lejer.
In schimb ma enerveaza pentru ca vorbesc sasaita; acum dintii de jos sunt ca niste ace mici si cand vorbesc imi trece aerul printre dinti si ma sasaiiiii.....
Paula, pai ai dat mai mult decat super bine pe bilete.
Bravo!
Maraki, deci asa e in Germani; vin educatoarele in vizita.
La noi nu am auzit de asa ceva.
La voi e particulara gradinita?
Ma intreb daca cumva la vreunul din copii gasesc ceva care nu e in regula ce fac? Anunta asistenta sociala?

Mergi la inceput