Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

seara buna gagici...inca o zi din asta si ma urc pe pereti...lumea are pb si astora le arde de inspectiipana acum totul bine dar de luni vor intra la clase..

MaRAki...era 7.30si la ora aia ma chinuiam sa scot ceva la imprimanta ca mi lipsea la mapa comisiei...asadra te accidenta Angelos...si papanul meu sare in pat
Toanca..si la noi daca se intampla sa vedem ceva in neregula cu copilul se iau masuri
Paula super ai platit pe vacanta...afacere
Giova,Toanca...ce sa patiti voi cu dantura

fug sa mi fac un dus...azi dim m am tuns vopsitsi n a avut de lucru coafeza sa ma aranjeze abia imi bag mana in par

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Neata, este a 4 noapte in care nu am inchis un ochi. Sunt varza si am niste dureri de spate...de la carat si impachetat. Mai am 3 birouri si as fi vrut azi sa le termin, dar am primit sms sa merg la sediul noi (cred ca vor sa desfac ce am impachetat, dar nu le merge )
Cand v-am spus ca am luat o super oferta nu m-ati crezut. Nici carnea nu ma costa cat am dat pe tot sejurul. Si sa fi fost mai mult, tot as fi vrut sa merg, dar am primit oferta, sotul ... plecat in delegatie si atunci i-am facut o surpriza fara sa-l intreb, sa cer bani....i-am spus ca-i cadou de ziua lui care este in Mai!
Sper sa nu mai vrea si alt cadou de ziua lui . Acum sper sa fie super si sa ne placa, sa ne simtim bine, sa nu avem surprize....
Nu mai conteaza cum va fi, important este ca plec de acasa, m-am saturat de cratita!
Va las ca am de imbracat copii. S-au trezit de la 5, au mancat, au foat la baie, au vazut cateva desene, eu sunt gata ...odihnita, mi-a ramas sa-i imbrac si sa plec la job FRES! Nu stiu ce sa fac, de cand s-a marit ziua se trezesc cum vad lumina afara.
La 5 am inchis un ochi si la 5.05 m-a staigat Paul ca s-a trezit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

o alta fila de poveste

Mergi la inceput