Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)
Raspunsuri - Pagina 19
toanca spune:
Da...stiu ca m-a costat o avere, dar ce naiba sa fac?
Nici nu puteam sa stau cu ei asa
Si mi-e imi venea sa plang azi dimineata cand am vazut iar zapada in curte.
Pe bune, cand naiba se mai termina o data iarna asta?
teolinda spune:
COSMI... zici de obiceiuri? O.. si la mine aici la sat... de Florii vin copii cu salcia sfintita de la biserica si cu cosul... sa le dam oua/ respectiv bani... ca oua n-am.
Macar nu mai sunt atatea colinde ca asta iarna cand m-au enervat dupa Revelion.
Anul asta insa nu mi-au mai furat soneria de la poarta ci doar bateria de la ea.
GIO - de ce iti faci probleme cu Edi... daca papa diversificat nu poti sa-l pacalesti fara tzitzi? Da-i putin mai multa mancarica sa nu de foame pana diseara cand il vei putea alapta.
Io-s curioasa Praslea cat va suge.. ca Nicolas la 5 luni s-a intarcat singur. Sincer daca reusesc sa-i dau pana la 6 luni sunt super, mega multumita.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Giova spune:
am dat si eu cu aspiratorul, asa de ochii soacrei, ca sambata o chem pe femeie.
Iuliana o groaza de bani dam, dar nu avem ce face...daca avem dantura proasta....
Clau ieri si-a facut albire profi, super ia facut dintii. acum sa vedem cat il tine.
Lili am vazut invitatia, faina si textul haios. Nu zic nimic nasii de text?mai ales ca sunt preoti...si mie mi-a placut, dar am zis ca mergem pe unul clasic-religios.
Super ca sunteti aproape gata cu pregatirile de botez. cati invitati aveti?
Eu lapte am avut la marco pana la 4 luni aproape. acum Edi are 8 luni jumate si inca am, slava domnului. dar si el e fan tzitzi, i-am luat nan si nu-i place, macar ii fac branzica din el. Nici laptele congelat nu-l bea, am inceput sa arunc o groaza.
Ii mai dau sa suga inainte sa plec si sper ca pana pe la 11-12 sa nu mai ceara. cu toate ca el seara la san adoarme. sa vedem si ce fel de anestezie imi face, poate merge cu una mai slaba, ca si ieri.
Cosmi super ca mergeti la tzara. cred ca aveti o groaza de obiceiuri pe acolo.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
teolinda spune:
Am spalat si eu pe jos.. pe alocuri si am facut curat la baie.Soacra nu mai am...deci nu ma vede nimeni.
GIO - nasii nu sunt popi... pana la urma am ales niste prieteni de care nu stiu daca am zis... se oferisera inca dinainte de a mai avea intentia pt al doilea copil. Nasul e coleg cu Robert... si-a fost si cu mine, ne cunoastem de 15 ani. Nasa a insistat toata perioada sarcinii sa boteze ea... abia in decembrie le-am dat raspunsul. Eh... stiu eu ca Robert ar fi vrut sa boteze un prieten de-al lui care tot asa .. dupa ce l-am avut pe Nicolas a zis ca pe-al doilea vor sa il boteze ei.. numai ca intre timp au "uitat" ce-au zis iar noi nici atat nu i-am mai intrebat.
Oricum mie imi convin mai mult nasii acestia dar am zis sa-l las pe Robert sa aleaga de data asta pt ca la nunta si la Nicolas au fost nasi "adusi" de mine... si n-a fost bine.
Rezervarea am facut-o pt 60 de pers... si plata. Vedem noi pana la urma cati vin ca oricum s-au mai oferit si altii sa vina... desi nu-i pusesem pe lista.
Piua ca s-a trezit Praslea.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
paula2003 spune:
Fizic sunt epuizata, nu pot sa va descriu cate cutii am impachetat azi. Asa mi-as trage un medical de luni, dar ma asteapta clientii mei sa le rezolv probelemele
Da, este foarte dulce Paul cum imi explica ceva de cineva.
Cu Pastele. Din pacate nu avem rude la tara, ...si cam toti sunt prin bucuresti. Una este vizita de o masa de pranz intr-una din zile, si alta sa ai si tu ce pune pe masa. De gatit fac totul in casa, oua, cozonac, pasca, friptura, drob....si pe langa sare mama ca vrea si ea 10 oua, ....soacra ca vrea si ea un cozonac.....si uite asa de la 4 membri ajung sa gatesc cam pentru 10-12 pentru 4 zile. Toate le fac singura si nu-i usor oricat de iute ai fi sa stai si cu 2 pitici printre picioare. Paul este foarte harnic, sta numai prin blidele mele, sa ma ajute, sa taie, sa puna el....si nu stiu ce sa fac, sa-l supraveghez, sa-l invat, sau sa fac cum stiu eu. Toate astea m-au impins sa decid ca trebuie sa plec de acasa. O sa cer 2 oua de la mama si 2 de la socrela, si o felie de cozonac,cand ma intorc si asta este.
Va pup, ma duc sa ma intind ca pic din picioare.
Giova spune:
sunt teafara, fara vreo trauma...m-am speriat degeaba. In 4 ore pot alapta, asa ca la ora 21 pun odrasla la san.
Nu stiu daca ii termina pe nunta, caci trebuie sa se vindece bine gingia...cam 3 sapt., pe urma amprenta, 2 sapt. dintii....asa ca nu mai scot alta lucrare ca voi fi de rasul plansului.
Paula asa e cand stai acasa. noi avem noroc ca plecam tocmai din cauza asta...sa nu fac nimic si sa stau linistita.
Lili nu stiam ca ati schimbat nasii. sa fie mai buni astia...ca si voi ati fost cu ghinion ca si noi.
Macar ai nostri de cununie si ai lui Edi sunt din Cluj, ne vecem de 3-4 ori pe an si e totul ok, ai lui Marco sunt la 2 strazi si tot asa rar ne vedem.
Ana vroiam sa te intreeb reteta la tarta cu mere tatin, dar am gasit pe net. tu ai facut? cu foi de placinta sau aluat dintr-ala fraged?
am mancat la Paris si numai gandul la ea imi este. cred ca vineri ma pun la treaba, sa vedem ce iese.
_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
maraki spune:
Buna dimineata,
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/bianca-dragusanu-speriata-de-moarte-a-fost-tarata-prin-noroi-a-injurat-si-a-spart-geamuri-95020.html
Super tare emisiune aveti in Ro Nemtalaii sant prea seriosi, astia au numai talk-showuri cu scandal, ciudatenii, singura emisiune care ma destinde este cea cu faze haioase surprinse in diferite situatii
Are si Angelo doua admiratoare turcoaice la gradi Alaltaieri ne.a spus Elfi ca una din ele a vrut sa il ia la ea la grupa pe Angelo iar cealalta nu a lasat-o...au inceput sa se certe si in final au dat-o pe limba lor de nu mai intelegea Elfi nimicImi place programul de la gradi pt ca dimineata sant lasati sa se duca fiecare in ce grupa vrea, se cunosc toti copiii intre ei, se joaca fiecare dupa preferinte pt ca fiecare grupa are alt gen de jucarii.
Eu de 3 zile am un junghi in spate pe partea stanga, nu ma pot intoarce cu totul si ma doare si mana stanga..de la ce credeti? Abea ieri m.am prins Angelo se urca in patul nostru, isi ia avant de la perete, alearga si sare in bratele mele, m-am prins aseara ca sare numai pe partea stanga si il prin intr-o mana mai multdar si eu ca fraiera stateam si ma gandeam de la ce am junghiul?
Ana frumoasa printesa aveti Jur ca daca nu scria Silvi ca esti tu in poze, nu imi dadeam seama Ai slabit si arati superb!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Cosmi ce faceai la 6.30? Eram la sv si nu am mess-ul deschisAcum am vazut
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
semnez si eu prezenta...nimic nou de relatat.
Maraki pai la noi sunt o groaza de emisiuni...unele mai proaste si mai penibile decat altele.
Chiar ca e fain la gradi la Angelos. super activitati si program.
Bine ca ai descoperit cauza junghiului.
_
maraki spune:
Aaa inca o chestie: nu stiam ca Angelo este asa As la decupatGaseam in gentuta de gradi cate o pagina decupata aproape drept pe linia trasata si ma gandeam ca este sigur ajutat de educatoare. Alaltaieri i-am cumparat niste cartonase colorate si a desenat Giorgos niste forme, i le.am dat lui Angelo si a decupat atat de rapid si corect Mereu gasim in gentuta hartii cu ce au facut in ziua respectiva, altadata erau hartiute colorate si decupate miiiic si lipite in interioriul unui desen, alte pagini sant cu sclipici lipit in forme de fluturi( stiti cum se fac, presari sclipici si indoi pagina )De desen nu vb pt ca nu le are deloc deocamdata Astazi vom duce un sac mare plin cu mingiute la gradi, noua nu ne mai trebuiesc de vreo 2 ani jumate, sa vedem daca sant necesare la gradi sau nu...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5