Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
am vazut si eu aseara la stiri...m-au si distrat fotomodelele, dar am si ramas cum se chinuiau cu un bb, pe urma cu altii care plangeau...of...si vai.
Iuliana ai dreptate, poza se putea duce pt. cel vechi. al meu si aseara m-a luat la intrebari cand platesc taxele pt. pasapoartele copiilor. La TV ziceau ca sunt gata in 2 sapt., aici in Tm scrie ca in 30 zile.
Daca ajung azi prin mall, merg iar sa ma interesez, ca norocul ca s-au mutat acolo. de nu...erau tot aici langa mine. sper sa nu fie mare nebunie.
Paula deci noi pt. marco, matei si Alain, am prins cum e mai prost...au 4 ani si 3 luni...iar peste 5 ani se fac pe 5 ani, nasol ca ne trebuie acum.

Cosmi portretele au fost facute dupa niste poze de-a copiilor. Unii parinti au facut gura ca si-au exersat talentul educatoarele si le-au pocit copiii. Dar nu e asa, au platit pe cineva sa le faca. poate daca le facea lor si nu pozei, ieseau mai ok...eu sunt multumita si bucuroasa de asa un cadou ingenios.
Paula ce mai faceti voi? cum sunt copiii?
Iuliana numai de ieri am inceput cu pastilele...of si am o pofta de dulciuri...sunt inainte de CM si as baga ca sparta. sper ca macar cromul asta sa mai reduca din pofta.

Ieri iar la dentist...iar a curatat si i-a pus pansament...din cauza puroiul ce l-a avut acolo. de-aia l-a durut pe el, ma mir ca nu s-a umflat. pana acum am ajuns la 80 lei pe maseluta si nu e gata plombata. asa ca Lili v-am luat.
Ma bucur ca Marco se cere zilnic la dentist, ii place si sta foarte cuminte.
abia astept sa merg la al meu sa-l intreb daca face la copii asa mici si cu ce ii anesteziaza acolo. Daca e mai ieftin ne mutam. dar pana atunci, sper sa ne plombeze maseluta pe 22 cand ne-a programat.

ia uitati aici ce am facut ieri:

fug la treaba, mai am putin si am terminat si cu curatenia pe sapt. asta.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ioana noi am fost azi la pasapoarte si a fost ok. Am facut programare online pe site-ul prefecturii ... am intrat in fata altora care stateau cu numar (daca ai programare nu mai trebuie numar). La poze a fost ok. A facut una si apoi a trebuit sa-i pun fularul meu pentru ca avea bluza roz si cica nu ies pozele daca bluza e deschisa la culoare.

Ce frumoase cadouri ati primit de 8 martie. Avem copii mari ... pe mine m-au imresionat de numa ca s-au straduit ei sa faca ceva cu manuta lor. Si eu am primit felicitare de la Filip.

Ana Uitasem ca si voi sunteti cu alergii. Intre timp am mai sapat pe internet si am gasit ceva schema de diversificare pentru copii predispusi la alergii si cartoful e dupa un an Eu o sa incerc sa ii mai dau dar peste vreo luna.

Si eu vreau mucenici. Imi facea bunica pe vremuri ... n-am mai mancat de mult de tot. O sa caut pe net ceva reteta.

Mergi la inceput

Canda unde ati fost la munte? pe muntele mic? vrem sa mergem weekendul viitor si nu stim unde sa ne cazam.

la noi s-a deschis azi Dietchammn ala si new yorker....nebunie fratele meu. eu am ajuns din greseala pe acolo, ca duceam ceva la spalatorie. Muzica tare...dar lui edi i-a placut.
am ochit ceva papuci misto, dar trebuie sa merg fara carucior ca de abia ma miscam pe acolo.
si pt. copii sunt o groaza, pacat ca ei au, ca le-am luat de dincolo.

_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Noroc cu Angi, asa ne-am mobilizat si am facut programare on-line...cu toate ca scrie ca e pt. cetatenii romani cu domiciliul in strainatate. acum sper sa ne primeasca, mergem marti. Maine merg la CEC sa platesc taxele, Silvia e 236 lei si inca 30 lei...nu se ajunge la 300 lei.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova foarte frumos colajul tau
Noi nu avem curent...asa ca cel mai probabil ma voi duce sa fac nani mult mai devreme decat de obicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bine v-am gasit,
O primavara cat mai frumoasa, sa vina o data vremea buna ca nu mai rezistam.
Tineti-ne pumnii azi l-am dus la noua gradinita. a plans bineinteles. La 15 merg dupa el, e la program prelungit acum, in grupa cu o vecina, sper de data asta sa fie bine.
Am fost weekendul trecut la Budapesta, doar eu cu sotul, e bine sa mai lasi copilul acasa macar din cand in cand, tare bine ne-a prins iesire-a in doi.
Am vazut poze cu spiridusii si fratiorii, surioarele lor, tare frumosi copilasi avem pe aici. Maine sunt acasa, voi intra sa va mai spun cate ceva de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Se vede ca citesc in hopuri si scriu cand apuc ca n-am vazut unde a scris Lili de pb...pana reiau si gasesc ce n-am vazut, sa stii ca ma gandesc la voi si sper sa se repare lucrurile...
Giova-nu e deloc simplu sa prinzi varsta cuiva intr-un tablou-vb experta din mine( o sa va spun cand am timp cum de ma dau "brusc" experta)...chiar s-au starduit ed sa faca asa multe cadouri...Noi l-am dus pe Alex la dr nostru,care mai nou are o asistenta romanca super simpatica-e, de fapt, dr, dar pana ii ies actele lucreaza asa....noi am scapat ieftin ca nu are nici o carie, dar cred ca ma mosteneste cu obsesia cu spalatul pe dinti(in fiec seara ne spalam amandoi)
Maraki-esti cam tacuta in ultimul timp...
Cosmi-hai scoate capul pt o sueta
Paula- ma bucur ca te mai citim
Miha-ce vesti bune ne dai...face bine o asa iesire romantica(mai alataieri m-am mai uitat la pozele voastre-e asa dulce Tudor)...Tinem pumnii cu gradi!!!!
Iuliana-sigur va sta la poza acum...cu piticii e mai greu...culmea, anastasia a stat f pb.cu alex pe la 1 an pt pas ro ne-am chinuit de ne-au trecut toate naduselile....
Silvia-banuiesc ca-si face de cap acum...F bine...asteptam impresiile.

Pe la noi se complica lucrurile...ieri a primit alex un plic "rooooz"-era o invitatie la aniv unei colege cu care se intelege el f bine...numai ca pica dum, cand avem invitati la anstasia...am reusit noi sa reamenajam orarele cumva. acum sper sa ne descurcam...si nu se termina totul aici: azei de dim ne-a anuntat ca a visat o fata: iSABELLE(NU cunoaste niciuna-sau nu vrea sa spuna), care era f frumoasa cu o rochie gri, etc, etc....radeam de dim ca isabelle o fi ,de fapt, izabela de la craiova cu care-l tot insoara ma-sa mare(nici asat nu exista)....ne distram si noi, dar baiatul e f serios.chiar am avzut dum o emisiune super despre dragostea la "gradi" ca le trece intr-o zi, daca sunt parasiti si ca e treaba serioasa ca la oamenii mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata si de la noi,

Ana da, am cam lipsit de aici ca am stat mai mult pe la activeAm citit topicul " mi-a fost rusiineee " care m-a distrat foarte tare, pe la subiectul deschis de moi despre Whitney Houston, pe la minoritati Sa stii ca eu am luat foarte in serios prietenia mea cu un coleg de la gradinita Primisem un inelus de la el, ne "pupam " cu limba ( doar o data s.a intamplat ) iar cand a avut nu mai stiu ce problema cu un copil din grupa, am suferit foarte mult si-mi venea sa plangpt el Are si Angelo o prietena la gradi, de fapt ea il " agaseaza " mai mult dar si lui ii place sa se joace cu ea
Miha, Doamne ajuta sa inceapa sa-i placa lui Tudor la gradiImi imaginez putin cum te simti cand il vezi ca plange, pe mine una m-a terminat Angelo doua zile sapt asta pt ca nu vroia sa mearga la gradi din cauza educatoarei Il obliga sa se imbrace singur cand mergeam sa il luam, el statea pe scaunel si spunea ca nu se imbraca, nu vrea....uite asa asteptam 30-40 de minute pt ca educatoarea nu l-a lasat pana nu s.a imbracat singur...eu sufeream, Angelo nu plangea, spunea ca nu vrea singur si nu le face Din cauza asta doua zile la rand a trebuit Giorgos sa-l pacaleasca cumva si sa-i spuna ca merg in alta parte...trebuia sa schimbe si gentuta, sa nu fie cea pt gradi....dupa aia munca de lamurire in parcare la gradi ca sa coboare copilul din masina Macar al meu nu a plans deloc, sper sa inceapa si Tudor sa vrea la gradi
Giova, misto colajul

mi.am adus aminte ca scriati de portrete: cand avea Robert 2 ani. i-a facut portretul un prieten ( foarte talentat, i se spunea " pictorul " iar acum cativa ani am auzit ca restaureaza picturi in bisericile din Franta )Portretul iesise super dar parca avea 5 ani Robert Mi se pare mai reusit portretul lui Angelo facut de sor-sa, il mai stiti?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

http://www.dropshots.com/maraki4#date/2008-02-26/11:56:44

imi place cum i-a facut nasul....eu nu le am cu desenatul...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

revin
Angi -am scris cu gandul le tine si taman pe tine te-am uitat...Eu de frica ALERGIILOR introduc mult mai tarziu orice "potential" si atunci cand ma decid ii dau pe la 10 dim sa guste numai din fructul/leguma resp 2_3 lingurite...De ce 10 dim? Daca e sa fie ceva, sa pot contacta repede dr si mi se pare ora ideala ca nu e infometata si merge sa-i dau doar alim resp si eventual putin sa suga ca nu vreau sa combin niciodata cand ii dau prima oara un alim mai dubios de teama alerg incrucisate...Pana acum la Anastasia inca n-am avut pb cu alerg alimentare(ne ajunge cu varf di indesat aia la penicilina) sper sa nu mai fie cazul si la voi si sa fi fost doar o simpla intolerantz, fiinda a fost pt ea prea devreme-fiecare orge unic.

Maraki-parca te-am intrebat si atunci...Roxana de ce nu face ceva in dir asta? ca e pacat sa se piarda talentul...
Poate ar fi bine sa vb la modul serios cu educatoarea ca nu are sens sa dezvolte copilul fobia de gradi asa aiurea...sa-si schimbe metoda prin care sa-l convinga sa se imbrace

Mergi la inceput