Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello.
Si eu trebuie sa-i fac pasaportul lui Matei dar acum e musai prezenta copilului la pasapoarte si nu stiu cum sa fac sa ajung cu el.
Stiti ca s-a facut 264 lei pasaportul, nu?
Mai da-ti idei: nu stiu ce sa mai ma fac cu Matei.....e foarte neasculator si foarte obraznic.
Cu amenintarea ca nu-i mai cumpar nimic nu tine
Daca il pedepsesc are efect 5 minute.....
Cum sa-l fac sa fie si el mai ascultator?
Nu vreau sa stea ce mobila, dar macar acolo cat de cat!
Si ai vostri sunt la fel?

Mucenici....mi-a facut mama de ambele feluri si pana acum am mancat 2 castroane din alea de ciorba s-a dus naiba cura mea de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor dau eu cafeluta azi ca am fost matinala.
Giova piticul meu e la mama de sambata , se descurca super ok doar a intreaba cat mai este pana venim si daca i-am luat cadou merg eu sa il vad vineri dar il las acolo si saptamana viitoare ca ii incepe ex lui JP si cum are probe in 4 zile va sta la mama sa fie aici liniste in zona . Stam in Ro pana prin 25-26 martie de cand suntem plecati nu am avut asa vacanta lunga. Deci va ganditi pt Croatia, am auzit si eu ca e super frumos si chiar au nisip f multe hoteluri pe plaja privata.
Iuliana e 264 plus 32 ceva taxa deci in total aproape 300 si e valabil numai 3 ani la pitici
Ana de France ce trece vremea acum am obs ca va sarbatoriti luna asta ...nici nu imi vine sa cred.
Fetelor ce e cu mucenicii astia ? Se mananca acum in perioada asta ca pe toata lumea aud cu ei si habar nu am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Silvia mersi de . asa deci, si Alain sta cu bunicii daca primeste ceva...mai smecheri sunt copiii astia. Bine ca-i mai putem prosti macar asa. Spor la invatat lui JP.
Mucenicii nu se fac la noi, dar sunt tare buni, se fac in perioada asta, la inceput de martie. da o cautare pe google si afli povestea lor.
eu am facut prima data dintr-aia in zeama, cand l-am nascut pe Marco- de fapt mama mi-a facut, dupa o reteta de pe net-atunci auzisem de ei...doamne ce buni sunt...imi ploua in gura.
Iuliana nu e nicio zi cu program prelungit la pasapoarte? la noi parca era miercurea, pana la ora 18, trebuie sa merg iar sa ma interesez. Nu stiam ca trebuie dusi obligatoriu copiii, naspa, oricum...fac astia niste poze de mori...poate ne mai lasa totusi sa ducem poza de acasa, macar eu le iau doar fatza, nu cu totul cum fac ei + jumate din corpul parintelui care tine bebeul.
Nu stiu ce sa zic cu obraznicia ...nici la noi nu tine cu nimic, dar acum are o perioada cand e foarte cuminte si ascultator.
am luat si eu pastile cu otet de mere si crom. de azi incep sa iau, ieri am uitat de ele.

am avut o noapte cu mult mai buna decat cea de ieri.
Pana la ora 3 a dormit Edi cu mine in pat si cauta non stop tzitzi, era tot cu guritza pe bluza mea si cu manutzele. asa ca l-am pus in patut si somn pana dim. la ora 8.

uitati si cadoul de la Marco de 1 si 8 martie:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-10/09:02:47

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...eu tot cu hartzoarii de asta nu prea s in zona

Silvii...sa nu stii tu de mucenicisunt fff buni,la Buc se fac cu zeama in alta parte se fac fara
Giova super cadourile de 8 martie....cu toate ca Marco prea e maturizat in portretul ala....pare sa aiba vreo 8 ani...parerea mea
Toanca...incearca metoda cu bulinele colorate si lipite pe o foaie de hartie...ceva gen..fapte bune-fapte rele

Stefan ieri avea o stampiluta pe mana si l am intrabat cine i a pus o...Doamna de engleza(el nu e inscris la optional)...l am intrebat de ce si .....mamii am spus ca big inseamna mare...sunt vreo 6 copilasi care se joaca intr o parte a incaperii si el a auzit de acolosi a dat raspunsul

stie cineva ceva de DMELLII???chiar ma ingrijoreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Cosmi cred ca este bine Irina, mi-a scris pe mess cand a fost ziua ei
Silvi ti-a placut The hurt loocker? L-am tras si eu dar am prins o inregistrare care are pe ecran subtitrare intr-o limba nordica Cam aiurea ca srt ro se suprapune cu cealalta si abea pot citi ( ma uit cu sonor aproape de minim cand doarme angelo si nu pot auzi in engl ) De fapt aici am vrut sa ajung: am vazut din el doar 10 min dar urmeaza si continuarea.
Fetelor, frumoase cadouri ati primit de la spiridusi La nemti este ziua mamei in mai pe 9
Sa vedeti cum este cu mai multe limbi vorbite in casaSuna telefonul si raspunde Angelo...spune de cateva ori mana iar eu faceam disperata semn sa nu ma dea la telefon crezand ca este o prietena din Ro ( angelo manca in timpul ala dar bineinteles ca trebuie sa fie primul cand aude telefonul...eu am zis sa termin cu baiatul si sa-i fac dus, dupa care puteam sta linistita la telefon ) A sunat de 3 ori si tot l.am lasat pe angelo, el spunea mereu mana si se uita la mineDupa ce a inchis am zis ca poate cerea cu mine, Mona La al treilea apel a lasat mesaj si cine credeti ca era? Logopedul sa ne spuna sa venim mai devreme la programare Grecul zicea sa o dea pe mana care inseamna mama

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Giova, nu e cazul sa incerci sa duci pozele de acasa la pasapoarte pentru ca nu te lasa; prezenta copilului e obligatorie; pozele sunt diferite; ies direct pe o hartie cu nu stiu cate semne de siguranta.
A arata si azi la stiri ca e un chin pentru parinti sa mearga cu copii la pasapoarte, dar asta e.
Te lasa sa duci poze de acasa numai pentru pasapoartele simple, care sunt valabile doar 1 an; la aste biometrice nu se poate.
Bafta la pastilele de otet de mere; sa-mi zici daca au rezultat.

Cosmi, am incercat toate metodele posibile..astea cu bulinele le folosesc si cei de la gradi.
De ce nu l-ai inscris la engleza?
Eu l-am inscris pe Matei la engleza si din cand in cand il mai aud ca zice cuvinte in engleza, dar daca il intrebi nu vrea sa spuna nimic.

Silvi, chiar asa, tu care faci atatea minunatii de mancaruri sa nu stii ce-i cu mucenicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

asa ca uitasem: am facut si eu mucenici ca mi-a trimis mama 2 pungi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu am intrat de mult.
Noi am facut pasaport pentru fiecare copil la Romana.
Am paltit 2 taxe la CEC, am dat 800 roni pt. 3 pasapoarte. In rest nimic. Trebuie sa aveti pasaportul vechi, actele in original si copie, si ambii parinti cu buletinele in org. si copie.
Este jale!!!!
Au program doar marti pana la 18.30 dar au fost draguti si au stat pana la ultimul din sala. In restul sap. este pana la 16.
Daca au aparatura performanata, lasa de dorit fitele angajatilor care nu dau ok unei fotografii pana nu este cum vor ei. Cred ca sunt un pic absurzi. Daca Paul este aproape ras in cap si nu a facut umbre din cauza parului, cu Alexandra am avut mari probleme.
Ne-am chinuit peste 30 minute sa o pozeze. Avea codite si ba ca se vad coditele, ba ca au prins-o cu gura intredeschisa, barba prea inclinata....in fine cand o prindeau bine avea prea multe umbre din cauza parului. La un moment dat i-am pus apa pe par ca sa nu mai aiba fire razlete. Nu vreau sa treceti prin ce am trecut. Am crezut ca mor. Copilul nu mai avea rabdare, aveam deja 4 ore de stat la usa, si fitele ca se vede umbra de la ureche, ca are un fir..., ca ....m-au terminat.
In schimba pe sotul meu l-au pozat cu ochii in jos, cu fata sue si nu l-au intrebat daca este multumit, l-au pus sa semneze si i-au arata usa. A incercat sa le spuna ca el nu are probleme si ca nu-i poza buna si nu a avut cu cine vorbi.
Deci, copilul mi-a fost chinuit ca se vede o codita, ca flutura un firicel pt. ca aparatul scoate in evidenta detaliile, dal sutului nu se mai aplicau toate aceste criterii.
Cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Copii peste 5 ani sunt si amprentati., Pasaportul valabil 5 ani.
Copii pana la 5 ani este valabil 3 ani si nu se amprenteaza.

Mergi la inceput

Paula, cunosc....
Cand m-am dus eu la pasapoarte era un copilas mic (nici capul nu si-l tinea) pe care l-au chinuit nu cred ca as fi rezistat.Nu ii lasau pe parinti sa-l tina in brate ca se vedea nu stiu ce umbre.
Asa ca cel mic trebuia sa stea singur pe scun, mai mult stramb....
Bine ca macar acum Matei e mai mare si cu siguranta o sa stea la poza...

Mergi la inceput