Abdomen extra-plat: Beachbody (19)
Raspunsuri - Pagina 11
Deus spune:
somn usor va doresc
am mancat bine si sanatos, sport nu am mai facut ca am dormit:-)
e frig si nu-mi place
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Deus spune:
si tot eu, Buna dimineata!
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
Allure spune:
mi-a venit bara de tractiuni si dupa ce am montat-o constat ca nu se potriveste in usile mele probabil tocurile nu sint suficient de late sau porcaria nu e buna (am luat-o si eu pe cea mai ieftina din comert, vorba vine $45...)
mooor! eu cu ce lucrez pentru spatele asta? nici benzi elastice nu mai am! ooof! miine o returnez si imi comand benzile de la beachbody, ca sint scumpe ca naiba dar macar stiu ca nu se rup ...si ma mai gindesc ce alta bara de tractiuni imi comand, daca mai comand.
nikole, daca imi amintesc eu, ziceai ca in romania mincai mult si aiurea iar dupa ce ai venit in Japonia ai inceput cu salate si regim sanatos..nu cumva disparitia balonarii si durerilor e datorata trecerii la un regim alimentar echilibrat?
conchita, am incercat baletul ala de pe youtube dar era sa ma ia somnul, maica...e prea leeeeeeeeeent si simt ca stau degeaba, nu simt nici un muschi cum lucreaza; ce sa fac? m-a invatat Tony cu greul
In schimb am facut exercitiile pentru picioare cu Tracy Bune!
chiquitita, tu ma intrebai de poze? neah...nu am ce sa mai expun ca nu am progresat deloc in ultima luna...viitorul set de poze va fi cel real, cu tonus asa cum il vreau si cu bronz de Caraibe Cred ca ma duc fo 10 zile pe la inceputul lui mai sau sfirsitul lui aprilie, sa vedem.
ooooooh...Nadal, iubirea mea secreta ce bine arata la bustul gol
mi s-a pus pata...miine ma duc la salon sa-mi fac suvitze blonde e cadoul meu de 8 Martie
fiti si voi mai active p-aicisha (vorba conchitei)! v-am pupat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
chiquitita spune:
Salutare!
Allure, tu esti progresata oricum. Imi pare rau ca nu ti se potriveste bara.
Lumi, m-am uitat si eu aseara pe uns pot cu dig deeper, nu as putea cu atata sarit. Ma ia durerea de cap de lasarit.
Eu raportez eliptica mea, si dupa combinatia de biciclit, nemancat seara si mancat mai cu masura si doar de foame (nu de pofta), am vazut si eu rezultate si mi-e asa de drag, imi venea sa topai singura prin camera. Se vad si cu ochiul liber, nu numai la cantar. Talia arata altfel, abdomenul. Chiar m-am impulsionat sa continui.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Deus spune:
am revenit,
am facut sport, am mancat micul dejun conform programului si acuma imi beau cafeluta
Allure- pt spate sunt multe exercitii cu ganterele nu ai nevoie de tractiuni ca sa ai un spate frumos:-) Caraibe
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
conchita spune:
Allure, tu ce parte din balet ai facut? warm up cumva? pe discul 2 sunt dificile, dar dupa warm up. si trebuie sa ai si loc sa te desfasori in casa, fara sa spargi lustrele si vitrinele. :-)) daca vreau muschi arzand, fac Lotte Berk. daca vreau gratie si flexibilitate super, bag balet. eu nu am trecut de partea nr. 6 pentru ca vreau sa-mi desavarsesc executia. nu e un simplu workout, e arta, aolica si-o lalea/unde e maneaua mea. imi pare rau ca nu ti se potriveste bara, exact motivul pentru care nu mi-am luat nici eu. poti s-o returnezi?
Nikole, abracadabra, o sa nasti usor ca fulgul, o sa te refaci la secunda si o sa arati minunat foarte repede. mi-a soptit mie un stol. :-))
Deus, cate culori ti-au iesit?
mi-a sosit al doilea disc de Lotte din seria pentru public. entuziasta, ii sfasii invelitoarea de plastic dintr-o miscare si inmarmuresc la lectura, ia uitati-va si voi: "Bonus! Musle eats fat blast workout". lool. imi rezerv privilegiul sa aprofundez continutul in uichend.
abdominabila
z333 spune:
pfuuuu Caraibe auzi..trai pe vatrai nene
aici e frig, a nins, nu stiu daca mai ninge ca nu bat pana afara ca-s inca cheauna de somn, dar cred ca ninge in continuare..cu alte cuvinte e de tot rahatul vremea asta
am si o febra mortala la tricepsi si spate de la greutatile lui Shaun..vina mea, ca nu am mai facut antrenamentul asta de 2 sapt
Mirela, nahhh ce pot sa zic..mie acum asta mi se pare sport adevarat, nu ce faceam inainte, dar trebuie sa ti se si potriveasca si sa si poti, desi daca olteanul meu poate, cred ca poate oricine..aii ce imi place de el ca nu se lasa deloc..are 3 sapt de cand face zilnic si sambata face cate 2 antrenamente..manca-l-ar mama pe el
Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
carolinah spune:
Lumi, cam asa ceva e si Turbo Jam, dar muzica e muuuult mai faina. Hip Hop asta si in general muzica de niggeri de strada nu e deloc pe gustul meu...
Dimineata asta pauza de sport, dar deseara ma bag la yoga.
Am papat Weetabix cu lapte bio si o coaja arsa de cozonac de la fie-mea.
Allure, usile mele n-ar tine bara de tractiune, ca sa fiu sincera. Mie mi-e teama si sa trag benzile (alea bune, elastice de la Beachbody) pe la balamale cum faci tu, sa nu-mi iasa cu totul!
Deus, cred ca te gandesti numai la botox-ul ala. Sa ne dai si noua poze dupa vreo 2 sapt cu inainte-dupa.
Conchita, ma duc sa citesc si eu de Lotte (din Weimar).
Chiquitita, way to go, dear!
Nikole, curaj ca cica la nr 2 e mai usor. (da' vezi ca la 3 iar e nasol...)
codrina13 spune:
Ninge! Ce m-am saturat de iarna si frig si ciorofleasca asta care se face pe jos!
Nikole, am tot citit in ultima vreme de modul de asociere al mancarilor, si in ultima vreme chiar pap ok. Si inainte mancam destul de sanatos(mai putin snitele si cate o pizza la zile mari+ciucalata), e drept ca mancam chestii care ingrasa (la o masa carne+multi carbs(cartofi sau orez) + putine legume). Nu fumez, cafea nu-doar un capucino, acidulate nu beau , nici macar apa minerala, beau doar plata si ceaiuri de plante, am job sedentar, dar merg pe jos cam o ora zi+am inceput si sport, la gine am fost si e ok (ca atunci cand sunt balonata am dureri aproximativ in zona ovarelor, dar am ajuns la concluzia ca sunt intestinele cele care imi dau dureri in zona aia mai ales ca inainte sa am crampe). Gastrita am, dar crize mai rare si suportabile, incep sa suspectez si eu colon iritabil. Sau poate o fi de vina si fierea lenesa. Eu cand ma trezesc sunt ok, “desumflata”, mai incolo incep problemele. De dormit dorm chiar mult, mai ales in ultima vreme cate 8 chiar 9 ore, dorm ca batuta, un somn dintr-ala adanc ca poti da cu tunul si nu ma trezesc. Ieri am inceput sa iau iar medicamente de fiere lenesa, inainte de fiecare masa anghirol si dupa redigest. Ma gandesc ca pana mi-s gata rezultatele si ma vede iar dr. sa incerc si cu astea, poate ma ajuta. Si o sa-mi cumpar si argila, poate-poate…
Ma gandesc si eu, cum zice si Allure, ca pe tine si trecerea stilul de mancare sanatos din Japan te-a ajutat. Dar eu acuma chiar pap ok si tot nimic.
Dar, sa ma laud un picutz: aseara, in ciuda “burduhanului” am efectuat un hip hop abs (e drept ca nu m-am putut tine tot timpul dupa ei, dar am facut cam 80% din cat au facut ei) Am mancat pe la 6 un ou fiert+o felie branza+o rosie si pe la 10 am efectuat sportul, dupa care am bagat un iaurt activia simplu, mic si 2 linguri seminte de in macinate. Mi-a fost greu sa ma apuc si sa fac, dar cand imi venea sa renunt mi le aminteam pe Onitza-graviduta hiphop-aind si proaspata mamica facand acelasi lucru, si pe Nikole cu burtica mare si facand yoga, stretching, ce-o fi , si ma ambitionam, pai daca ele cu atatea kg in burtica pot, apoi eu cu o balonare nesimtita nu pot? Asa ca fetele din partea mea
Azi vreau o zi de”curatare” cu lichide, asa ca de dimineata am luat iar 2 linguri de seminte de in(ca sa nu ma constip daca nu mananc hrana solida) si pt azi am 1 litru de suc(morcovi, telina, sfecla rosie, un mar micut si un gref) amestecat cu 1 litru de apa (deci 2 litri de suc diluat), cand o sa merg acasa o sa beau si niste lapte batut. Cam atat, si niste ceai de sunatoare. Si pe seara sper sa bag niste hip hop iar.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Conchita, ma duc sa citesc si eu de Lotte (din Weimar). |
crede-ma ca e incredibila. argumentul suprem e asta: eu am inca proteza la genunchi si, desi imi arde fiecare celula in trup, genunchiul nu se rupe. s-a rupt la billy, s-a rupt la jillian, la pilates cu mingea (am cazut de pe ea, of!) etc. singurele unde sunt ok, cu tot cu genunchi rablagit, sunt astea trei - yoga, lotte si balet. asa ca-s marturia vie ca mai low impact decat astea nu exista. iar lotte iti lucreaza corpul incredibil, pur si simplu simti ca ai lava in carne, nu exagerez. si daca-ai stii ce feminine si delicate sunt miscarileee, dar e pe principiul pe-afara-i vopsit gardul, inauntru leopardul. :-))
exemplu de exercitiu pentru coapse, partea interioara. langa bara (scaun), in picioare, desfaci talpile in V, te ridici pe varfuri, apropii calcaiele, flexezi genunchii, atingi bara cu bratele indoite si...incepi calvarul. sus jos incet incet de tot, dar nu sus total si nu pana la podea, ci doar cat sa simti ca te dezmembrezi din toate cele. dupa aia stai 3-5-8 secunde in pozitie intermediara (jumate distanta intre aplecat si podea), te ridici rapid, apropii picioarele super delicat (daca nu-ti tremura prea tare adica), le scuturi si de la capat, cu reprize rapide de data asta. tot timpul postura e foarte flexibila si aerobica, de balet. miscarile sunt fluide, dar intense de iti iau foc creierii.
ok, poate din asta iti faci o idee daca te atrage sau nu, sa stii sa nu pierzi vremea daca nu ti se potriveste. stiu ca din descrierile dvd-urilor nu extragi mare lucru, eu merg regulat pe amazon sa citesc impresiile celor care folosesc deja metodele astea. in site-urile oficiale nu am incredere absoluta, pentru ca stiu sigur ca multe dintre blogurile si feedbackurile postate sunt platite, nu-s genuine.
abdominabila