LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buuuun

buna seara stup zumzaitor

dupa ce ca : ma doare capul de 3 zile, am o stare de nervi, sunt in una din zilele acelea, imi caut inspiratia ..o gasesc ..scriu un mesaj kilometric cand sa dau "trimite raspuns" copilul meu cuminte cantand " vino mandrutza cu mine.." imi stinge calculatorul....mama ei de mandrutza ca mesajul meu pe apa sambetei s-a dus...l-am certat ...urlaaaa si acum ..sotu din dormitor striga si el " Doamneeeee parca am fi la nebuni!" Edy cand e certat URLA cu lacrimi de crocodil de NERVI SI CIUDA!..eu ce sa fac??? SA URLU SI EU????

SCUZE dar sunt cam sictirita si nu ma mai suport nici eu azi!

acum:

La Multi Ani Timeea!

Lumi_Nag...pe bune ca imi vine greu sa ma acomodez dupa o asa lunga 'disparitie" de pe aceste "meleaguri"..tin minte ca ultimele dati cand mai scriam aici era sa reanimam stupul( eu, kitty, si mai cateva mamici) strigam catalogul zilnic, imi beam cafeaua cu kitty, vb noi doua, apoi din pacate am lasat-o singura pe kitty si se pare ca a facut treaba buna.
si acum serios vb au fost zile in care vb Doinei nu aveam timp nici sa mor! Edy tin minte ca m-a facut sa plang la lucru zicandu-mi la telefon plangan:" mamiii vino acasa la mine ca imi e tareee dor de tine! te iubesc mult de tot!" asta in conditiile in care copilu meu timp destul de lung ma vedea doar dimineata cate jumate de ora cand ne trezeam si il duceam la gradi apoi fugeam direct la servici si ajungeam seara cu mult dupa ora lui de culcare cand el deja dormea de mult! acum e ceva mai bine ne vedem mai des si mai mult.

Doina...ma bucur sa aud de voi, sper ca iti faci timp s apui poze cu Radu.

Biky......pup 2 fete cucuiete fotomodele in frunte cu mama lor.

si nu mai stiu ce am mai scris

Edy a venit sa ne impacam..."te iubesc mami..mai esti suparata?"

noi mergem la somn...va dorim o noapte linsitita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI ANDREI,MIHAI,BRIANA SI TIMEEA!SA FITI SANATOSI SI BUCUROSI!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

repede, pana nu se termina ziua...
La multi ani Timeea!

Stefimic - bine ai venit acasa! Sa-ti traisca printesa

Ditu - sarcina usoara in continuare.

Kitty - ce pregatesti bun?

Oau, mai mult de 3 pagini intr-o zi.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

LA multi ani sarbatoritilor!!!de la mic la mare

Am o intrebare pentru voi...CAnd au muci puii vostri, si se duc in gat direct, si tusesc, voi ce la dati de alea naturiste? Andrei are 2 luni de cand tot tuseste din cauza mucilor din gat. Cu batistuta nu merg scosi, saline drops nu ajuta, umidificatorul nu razbeste...M-am saturatIn farmacii nu este nimic pentru copii sub 4 ani...

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

tort initial am vrut sa-i facem in forma de masinuta, dar chiar la asta ne-am gandit si noi, ca n-o sa ne lase sa-l taiem. eu o sa-i iau un set de masinute cars, micute, si i le voi planta pe tort, pe pista deja facuta. asa el se alege cu masinutele si noi cu tortul.

bianca la noi a functionat ceaiul de ceapa. 1 lingura/ora. il ajuta sa expectoreze.

meniu de ziua lui matei(in familie):
- aperitive: clasice(vinete, icre, cascaval, masline, etc) + ceva rulade cu pate/branza si verdeata
- pui, peste, carnati - gratar
- orez basmati cu legume, facut in forme, la garnitura
- alune, seminte, fructe
- tort

sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata!
Ditu felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!!

Fetelor...eu citeam blogul Olgutei, dar la un moment dat a disparut.Stie cineva unde e?

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

La muuulti ani!!! Martha Ioana, Siuta si Mihaelaaaaaa

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

buna dimi

repede repede mi-am adus aminte ce mai vroiam sa zic aseara

Jo...super misto tortul..imi place si ideea cu masinile ..e super fiecare se alege cu ceva.

Stefimic ...bine ati revenit acasa, am vazut pozele cu frumoasa printesica

eu inca nu m-am gandit la meniu si nici la tort, nici la cadou.mama rea ce sunt si nici la cadoul meu nu m-am gandit.

siiii

La Multi Ani Mihaelaaa!!!poate azi ca e ziua ei intra si ne zice cate ceva despre frumoasa ei familie.

va pup sa aveti o zi frumoasa ..la noi NINGE !

Mergi la inceput

ce ametita sunt

La Multi Ani Siuta!!!

La Multi Ani Martha Ioana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!

La multi ani, Timeea, pentru ieri!
La multi ani, Martha Ioana!

La multi ani mami Mihaela si mami Siuta!

Stefimic, bine ai revenit, micuta ta e scumpa foc! Abia astept sa-mi vad si eu puiul in brate.

Ditu, felicitari, sarcina usooara!

Laura_oana, la voi daca n-ar fi agitatie, n-ati fi voi...cu doi berbecuti in casa.

La noi toate bune, ieri a fost la gradi un fel de serbare de 8 martie, dedicata mamicilor, foarte dragut. Cateva cantecele, un dans, o sceneta... Doamnele ne-au citit si cateva raspunsuri ale copiilor la intrebarea "De ce o iubesti pe mami?" Raspunsuri - pentru ca face prajituri, pentru ca-mi place de ea, pentru ca e draguta si face si un bebe, pentru ca ma iubeste etc. Maya sigur a zis ca ma iubeste pentru ca-i place de mine, ca de la o vreme imi zice zilnic treaba asta. Ne-au facut si un mic cadou: o felicitare cu pupiceii copilului imprimati si o placuta din lut cu amprenta de manuta, colorata si stilizata. Superb!

Pentru ziua ei, inca nu m-am gandit la nimic, doar tortul incerc sa mi-l definesc, va fi un tort papusa.

O zi buna si petrecere frumoasa tuturor sarbatoritilor!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

Mergi la inceput