LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 7
pisikuta spune:
la multi ani, timeea!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
[url=http://lilypie.com][/url]
norah
Everyday is the right day
gaia.nevia spune:
Stefimic, bine ati venit acasa, sa-ti traiasca minunea si sa fiti toti sanatosi si fericiti!
Carmen, imi pare rau de patania ta! Sper sa treceti bine peste asta, fara sechele.
Ce-mi place sa faz fetele in verva Biky, Kitty si Pisicu
Unde am dat-o in bara cu limba mea intortocheata? [;P]
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
pisikuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Unde am dat-o in bara cu limba mea intortocheata? [;P] Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
pe limba ta engleza, and u know what i mean . nu mai bagi tu si cate o vorba, doo, pe englezeste, de coloratura scriiturii? era o gluma si sper asa sa ramai, ca pt mine asa esti autentica si fun
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
[url=http://lilypie.com][/url]
norah
Everyday is the right day
doina.todor spune:
Buna fetele...
LA MULTI ANI !!!!! tuturor copilasilor in primul rand si SANATATE mamicilor!!!!!
Am sa citesc din urma si apooi revin si eu...
Imi pare rau ca am lipsit atat de mult timp da acu sper sa revin macar la cateva zile ... La noi e mai complicat... nu mai am timp nici sa mor.
Radu e bine, creste, e obraznic... ghidus... etc
Sper ca si la voi totul e bine.
Va pup pr toti!!!!
ioanaradu spune:
kito mistoaca melodia. ce ma oftici cu medicalul tau.
piso nu-ti zic ma ... sunt in niste alergaturi, mi-am rupt pingelele la propiu. da' si daca-mi "iasa" chestia pt care alerg, dau de baut in cismigiu ... in herastrau ... pe malul dambovitei ... unde vreti voi.
stefimic bine ati venit. ce gaza micaaaa!!!
ia sa va arat eu unde comand tortul lui matei:
acesta va fi!
cadou ... poate ii luam un lego nou sau o trotineta sau ... ma duc sambata o fuguta sa vad ce-mi sare in ochi. la role nu ne bagam inca.
pupici!
Siuta spune:
Si noi pe repede 'nainte :
La multi ani Andrei si Mihai, pui de Elyanne!
La multi ani Briana !
La multi ani Timmea !
Sa fiti sanatosi, si destepti, si fericiti !!!!!!
Noi suntem bine, cu NU in brate..Anastasia nu vrea sa invete nimic, doar sa se joace cu papusi si mingi .Si vrea sa se faca fotbalista, cand o sa creasca mare
stupul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Lumi_Nag spune:
Buna fetele cochetele!!
Carmen iti multumesc pentru urare. Am vazut un albastrel frumos...chiar ca e frumos .Sa va traiasca!
Biky, welcome back....am impresia ca am dat startul la revenirile din Moldova Tine-te tare ca esti de-a mea si te sustin.Ai avut treaba, servici, copii etc etc si nu ai putut iesi pe net la navigat
Stefimic ai o fetita superba, cu o fetisoara asa de alba si curata... Sa fie sanatoasa si tu pe langa ea.
Pisikuta tare esti nostima cu felul tau de a vorbi...
Gaia.nevia frumoase locuri ai vizitat...
La multi ani,Timeea!!!
Fac si eu ca Laura...e greu sa revii pe forum dupa atat de lunga absenta..
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi_Nag spune:
Ioana foarte frumos tortul si nimerit pt baieteii de varsta lor...Oare o sa va lase sa-l taiati?
Siuta lasa ca si meseria asta e banoasa....vezi Mutu?
Doina vad ca in trecut ai pus poze cu Raducu cretu la zi, dar acum??? Cum mai arata zulufii lui?
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
ralualexandrei spune:
La multi ani Timeea !!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
gaia.nevia spune:
Ioana, super tortul! As vrea sa fac si eu ceva asemanator pentru Teo, dar macar o masinuta trebuie sa fie functionala ca altfel mi-o iau...
Cred ca o sa bag una in tort... una de metal, si restul comestibile
Pisik, nu ma supar cum sa ma supar... Am intrebat, ca uneori o mai iau razna si nici nu-mi dau seama, dupa 13 ani de limba de lemn corporaturista
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri