LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
gaia.nevia spune:
cu copii, biensur, i-am tarat 1500km de si-au facut somnul de peste zi numai in scaunele auto...
www.facebook.com/album.php?aid=2055794&id=1444203850&l=d0b64f3e13" target="_blank">poze
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Kitty spune:
Aloooo...electrocutatelor, vad ca e animatie de zile mari, o sa apara domnisoara de cumatra Biky si o sa ne intrebe "Cine a chis mizeiia asta?...."
Jo ce esti asa de disperata cu electrica asta? Ce nu-ti functioneaza ?
Pisika revinoooo-ti ca te asteptam, cu nerabdari nerabdatoare.
Ada, frumoase poze, bravo ca ai avut curajul sa pleci asa cu amandoi. Frumoasa zona, imi place foarte mult.
biky spune:
Mah, kitiloaso, electrocutata era doar cumatra Jo.....acu' nici nu o mai inteleg ca zice ca-i arde camesha....di noapte, Jo? Apoi, ai uitat ca cumatru' ii capitan la ISU? (a se citi Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta) Mmmmvai, te stinge el.....
mai revin....inca nu m-o smotocit Pisik...aghe astept!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
biky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui radcarmen Hotii, "dragii de ei", nu m-au deposedat decat de 3 laptopuri, o nimica toata. |
Da' cate aveti di tati, ha?
stefimic spune:
salutare, am revenit de luni acasa si incercam sa ne acomodam, e un pic greu dar ma topesc dupa ei, STEFI e asa de incantat, ar vrea sa o tina toata ziua in brate.
va pup si va multumesc pentru urari si felicitari.
LA MULTI ANI
TIMEEA
http://family.webshots.com/album/576888028AgCBFS
POZICI
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Kitty spune:
Bine ai revenit Stefimic, in noua prezentare de mamica de 2 copii.E tare draguta micuta cu motul ei !! Mult lapte si bebe dormicios iti doresc!
Cumatra Biky, esti in recuperari vad, bine faci...trage tare ca ai muuult din urma!! Imi trag un fotoliu sa stau mai comoda sa vad cum te desfasori!
Jo da jos camesa aia, sa nu te mai arda asa!!
biky spune:
Topita de Stefimic sa-ti traiasca rozalica si sa te bucuri de ea! E bine ca Stefi e incantat de surioara, sper sa-l tina
Auzi, tu, aia de si-a tras fotoliul, relaaaaaax....ca daca nu vine nimeni cu senzatii tari, stai singura in fata monitorului! Asadar, draga mea, ia zi ce faci tu bun de ziua Giuliei....la ce cadou te-ai gandit...cum o sa arate tortul anul acesta, ca poate ma fac si eu comoda in fotoliul tau
Kitty spune:
Daca tot e un dialog intre noi doua pe ziua de azi...hai sa-ti raspund!
Cadou: am oscilat intre teatru de papusi - pe care s-a hotarat sa-l bricoleze capcaunul frezat - role si trotineta. Cautam role.
Ce gatesc? Tort ...ceva cu frisca si fructe....tema e ceva bidiganie (la 1 an - buburuza, la 2 fluturas, la 3 poate melc).
In rest m-am facut putoare si comand pizza la locul de joaca unde-i tin ziua. Imi gasesc greu loc de shmotru printre muzici si poezii.. Capca ma intreaba cand mai avem musafiri ca sa fac ceva bun. Rusiniiiiicaaa!!!
(Dar fata buna cum sunt, pe we asta ii aduc musafiri ca sa il multumesc )
Multumita? Stai bine in fotel?
pisikuta spune:
ia, ce v ati aprins, nici n a scris bichiloiu doua mesaje ca i toata suflarea un zumzet.
kitty, la loc comanda, la aragaz cu tine nu la frecat netu' de pe fotoliu, ca nu iese cu paruiala inca. nu vezi ca s a pus pe scris? eu o stuchesc doar daca dispare iara.
giovanina, ce i cu electrica aia, ca m ai pus in priza?
tre' sa pun niste poze de la ziua nanei si o poveste, dar e prea hai aici si alea s lucruri serioase iar eu am pofta de distractie. asa ca mai asteptati un peau .
stefi, e atat de finuta bebelusa ta, are o piele minunata! sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti cu totii!
gaia, nice pictures, ca sa vorbesc pe limba ta! mi e pofta de o evadare de aici si cred ca pana la paste nu se concretizeaza nimic. asa ca balesc si eu la ce fac altii si ma ncant ca aud de locuri unde nici n am stiut ca as putea fi...
aaa!! bicky! pai poze? hai? sa vedem frumusetile familiei, ca aici nu i pe im, unde scoti limba la noi si ne arati tablita a' neagra. aici vii, tata, cu toata recuzita, ca te alerg tot netu' pana te prind!
puuup stup vorbaret!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
[url=http://lilypie.com][/url]
norah
Everyday is the right day
Kitty spune:
Daca tot e o zi mai...altfel, hai sa va "exprimez" ce canta la magicfm.
http://www.youtube.com/watch?v=9xz5eQIz2po
Moaaamaa ce face statul in casa din mine...mor, sunt in sevraj, vreaaau afaraa!!