LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 11
laura_oana spune:
buna seara dragelor
2 pagini si jumate am avut de citit
Pisiko...io nu vad poze ...poate din cauza la oboseala???si probabil nu mai functionez la ora asta la capacitate maxima...aseara chiar imi iesisem din "papuci" si se pare spre bucuria ta nu mi-am adus aminte sa rescriu tot.
dar mi-am adus aminte acum:
Edy se juca cu o VACA si un CAL de plastic si vorbea el in locul animalelor:
" puiul meu te iubesc!
si eu te iubesc mamica mea!...si VACA " IMBRATISA" CALUL!!!
no comment!
Kit...mi-a placut tortul tau, o idee buna tortul asta dar nu stiu daca am nervi sa fac asa ceva nu prea le am cu prajiturile dar inca " coc" ceva in minte.
am uitat sa va zic...in aprilie voi fi nasa ..la o minunatie de baietel nascut duminica.
si inca una tare de tot ..pritena mea a nascut si am fost sa vedem bebelinul cu Edy dupa noi..in ideea ca daca mai facem si noi unul mic sa vedem cum reactioneaza...a fost ok i-a placut el vroia sa coboare din patut bb sa nu mai doarma sa se joace cu el cu masinutele ca de mult a asteptat sa se joace cu el de cand era in burtica la Monica( mamica lui)..si il intreb pe Edy;
EU - Edy mami, il luam pe David la noi acasa?
Edy -da!!!
Monica - pai cum sa il iei pe David? David ramane cu Laura si atunci tu ramai la mine!
Edy- NUUU! si eu si David mergem la noi acasa!
Monica -: pai si eu cu cine mai raman? vrei sa raman singura?
Edy:- nuu, tu poti sa iti cumperi o BICICLETA!!!
atat pentru seara asta
noapte buna
kmi78 spune:
Multumim fetele, multumim!
poze inca nu am descarcat... ziua de ieri a fost o zi frumoasa pt sarbatorita noastra , a inceput la gradinita unde a mers cu drag stiind ca e ziua ei , a primit flori de la un coleg... tortul a fost o surpriza , avut personajele ei preferate din Barney si prietenii a fost foarte impresionata copiii au tabarat pe tort sa -si ia fiecare cate un personaj, Timeea saracuta ea fiind mai retinuta se uita la ei cam suparata iar eu a trebuit sa-i mint ca nu sunt de mancare ca Timeea e sarbatorita si ea trebuie sa -i ia...
tortul a fost cu iaurt si fructe de padure deloc gretos insa spre nemultumirea mea copilasii nu au mancat mai deloc. Apoi a urmat baloane, dans, o mica petrecere .
Acasa, mai in familie asa doar cu niste prieteni apropiati, oricum cadourile au curs: papusele si jocuri cu litere sub toate formele; pentru mine o zi lunga cu alergatura si pregateli dar pentru un scop nobil pentru ea o zi muuult asteptata care daca s-ar fi putut sa tina si mai mult era super. a , si a mai primit un tablou pictat manual tot cu Barney si prietenii de pe canalul Jim Jam, de care a fost atat de incantata ar fi stat tot cu el in brate.
Cam atat ...
LA MULTI ANI MIHAI SI ANDREI!!!
radcarmen spune:
La multi ani blondina Timeea!
La multi ani Ilinca!
Vlad a cules viroza de la tac'su si am dormit extraordinar de bine asta noapte. Sper sa treaca fara antibiotic, dar daca vad ca se ingroasa gluma atunci nu ma mai risc. Mometan e doar cu muci si nas infundat.
Va dorim sanatate tuturor si petreceri frumoase sarbatoritilor!
O zi buna va uram!
laura_oana spune:
buna dimi
poftiti la cafea
La Multi Ani Ilinca si Ana!
La Multi Ani Carmen94!
Carmen ...sanatate multa lui Vlad si lui tati! sa speram ca trece fara antibiotic.
eu am pregatit barbatii, cel mic a plecat la soacra si cel mare sa repare masina, eu beau repede cafeluta si fug la servici.ninge ningeee tocmai cand credeam ca am scapat si vine caldura ...a venit din nou iarna.
o sambata frumoasa si o duminica si mai frumoasa..eu din pacate si maine voi fi la servici toata ziua.asta e.
gaia.nevia spune:
La multi ani, Carmen!
La multi ani, Ilinca si Ana!
La multi ani, Siuta!
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Multa sanatate lui Vlad si lui tati de vlad (TV?)
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
alinuk spune:
va salut din nou dragi mamicutze de bondari si albinutze!
va urez putin anticipat la multi ani pt ziua de luni!
si va lansez o provocare...
spuneti drept adesea va e pusa la incercare rabdarea de catre nazdravanii vostri???
cat sunt ei de ascultatori...fata de asteptarile si dorintele voastre
actionati de fiecare data asa cum v-ati dori?
gasiti mereu calea catre inimioarele minunilor voastre?
haideti sa facem ceva pentru noi / pentru ei, pentru copiii nostri construind relatii sanatoase cu ei
haideti fetelor
se mai alatura careva noii noastre actiuni??
www.mindmaster.ro/parenting/cursuri/cursuri-in-desfasurare/disciplina-fara-pedeapsa.aspx" target="_blank">relatia cu copilul tau
Fiindca nu cred ca disciplina cea mai eficienta este cea în care ascultarea copilului are loc doar de frica, dar fiindca cred ca orice copil are nevoie de reguli si limite si fiindcs mi-as dori ca aceste reguli ss fie transmise cu blândete si ulterior respectate de copil din convingere, am ajuns la realizarea acestui workshop. La care va invit din toata inima sa descoperim împreuna metode de interactiune cu copilul nostru care ne multumesc într-adevar si ne fac sa; ne simtim bine împreuna.
psih. Mihaela Zaharia - parenting trainer & coach, Mind Master
eu zic ca pot fi 'impuscati' doi iepuri deodata:
1. construim relatii sanatoase cu ai nostri micutzi
2. ajutam si alti copilashi mai putin norocoshi sa lupte pt visul lor, acela de a fi sanatosi!
pt ca:
Toate incasarile acestui workshop vor fi donate Asociatiei Umanitare M.A.M.E. in vederea achizitionarii unui ecograf pentru sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni.
eu, sotiunea din dotarea-mi,
Alina1976 + bona,
fetele din echipa Asociatiei MAME
mai sunt cateva locuri de ocupat pt cursul din 24 martie ora 18!!!
(av. Th. Iliescu - Piata Dorobanti nr. 3-7, alte detalii pe linkul de mai sus)
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
menuet spune:
Sun restante la urari asa ca sa-i dam bice..uram un sincer si un calduros la multi ani urmatorilor copilasi:
Briana Elisabeta
Timeea
Altheea Roxana
Dylan
Ruxandra Andreea
Martha Ioana
Ana
Nora
Sa cresteti mari, sanatosi si plin de noroc
Si pentru mamici o imbratisare calda si urarea de La Multi ani
Mihaelaaa
Siuta
Carmen94
Noi nu prea avem ce sa va povestim.Veve e la bunici in timpul saptamanii iar in week-end la noi.Va citesc insa ori de cate ori am ocazia.
Pupam!
menuet spune:
Cateva poze cu iubirea mea cu ochi de catifea si obrajorii de mar rumen POZE VEVERITZA NOASTRA!
ioanaradu spune:
buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor!!! sa fiti sanatosi si voiosi!
rozi ce par are veve! cand e cu el desfacut n-ai zice ca e chiar atat de lungut, ca se increteste ... dar ce codita are! si ce pozeaza ... s-o dai la reviste!
pisi iar ai pus poze cu bona aia nashpa a ta???
atat imi aduc aminte.
edit: mi-am mai adus aminte: laura_oana fii atenta aci la mine!!! stii cu cine-mi pare mie ca seamana edy??? cu mccauley caulkin cand era el mic si juca in filme cu copii "tero".
sa aveti o zi frumoasa!