LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 10
ane2200 spune:
Martha
La multi ani mamicilor Mihaelaa si Siuta!
Mai da-ti idei de torturi, ca inca nu stiu ce vom construi anul asta. La un an a avut tort in forma de 1, si la doi ani a avut trenulet cu doua vagoane.
Va pup, ca daca vreau sa fiu la doamna Kitty peste cateva ore, trebuie sa ma misc repede, si am de facut niste traduceri naspa.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
pisikuta spune:
la multi ani micutei martha si un pic mai maricicai siuta !
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
[url=http://lilypie.com][/url]
norah
Everyday is the right day
biky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ane2200 Va pup, ca daca vreau sa fiu la doamna Kitty peste cateva ore, trebuie sa ma misc repede.... |
Citat: |
citat din mesajul lui kitty ...deocamdata sunt chiauna...si ma mai si cheama Ane la apel si-mi amintesc ca peste vreo 7 ore e aici cu blondu din dotare |
mah, voi o puneti de-o nunta si io nu stiu?
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
Lumi_Nag spune:
heee! ce domnisoara frumoasa am vazut eu cu strampi super faini si la modaaa.
Adevarul e ca mi-ati tinut azi de urat la munca cu hlizeala asta a voastra
Despre Horhe ( ) va povestesc luni ce-a facut la teatru de papusi .Au promis "buica" si "buicu" ca-l duc duminica...
Niciodata nu-mi aduc aminte sa relatez ceva din boacanele lui, pot doar sa va relatez noua lui pasiune: jocul de remy. E innebunit dupa cifre si dupa "gioni", aaa si dupa tablita magnetica unde deseneaza dupa manuta lui " mana mica a lui gioge" si "mana male a lu' mama"
kitty chiar e super fain tortuletu...iar azi am incercat sa o conving pe colega mea cu ochi albastri sa faca o fetita aratandu-i-o pe Giulica albastrica . Cred ca am convins-o cu conditia sa iasa la feeeel .
Acum se vede lilipaiu' pisi...
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
biky spune:
pisiko, tizo, leatu' meu ce esti....sa n-o recunosc pe Nora...ma ce mare s-a facut!!!!!! Acu are si par mare.....Pacat ca nu i-ai tras si o poza prim-plan sa o vaza ochiu meu mai bine! Oricum, poza de la albumul, jurnalul ala al tau e bestiala!
Tortul tu l-ai facut???
si....stai asa...ca mi-am amintit.....Jo, tu...tort, Radulici...Constanta....ce tot bajguiti pe acolo? Si voi va incumetriti? No posible....intre voi bag vrajba!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
Lumi_Nag spune:
Aaaa si tortuletu' a fost super Pisiko, jiji e fan si el mikey mouse
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
pisikuta spune:
mey, pai carnatzul ala e adresa de lilpai si nu stiu cum sa fac sa se vaza cum trebuie. adica nici eu nu mai stiu cum trebuie, dar sa fie macar un link, na.
cat-bicky: nu se inscuscresc sigur, ca muresanca n a facut nimica bun la decrepitul ala al ei din bucatarie(), c a stat iar in fotoliu cu fata la ecran, iar brasoveanca e organizata si n o sa fie pe placul ei . cu giovanina, stie ea, ca venea raduliciu la cta si mi flutura prin fata ochilor pe mess, de parca daca venea fara ea imi iesea ceva si mie.
lumi, nici eu nu prea tin minte tot ce zice fie mea, ca am o problema de memorie de scurta durata (o fi de batranete, o fi de stress). poate daca notam, facem fata aici. ma, dar tu cum vezi lilipaiu' meu, ca eu vad ca si kitty...?
cum sa fac eu tortul ala? nici blatul nu l as face eu...ma confundati cu vedetele kit, bick, rox, poate...
a! sa va zic totusi una de mi o amintescm relatata de mama ieri.
se imbraca, era la bustul golm si i zice nora: are si mama si de alea ca tine, mari asa. ale mele s mici, ca la bunicu'.
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
[url=http://lilypie.com][/url]
norah
Everyday is the right day
Kitty spune:
paracioasoooooo
Am vorbit cu Ane si e de acord sa trucam niste poze cu tot felul ce mancaruri mirobolante pe care le-as fi facut - in timp ce eu de fapt povesteam despre nemurirrea sufletului cu diferite mieunatoare - si sa photoshopam niste poze cu ea sa para cu vreo 2-3 kg mai grasa cand pleaca de la noi. Si valatucii de praf de pe jos ...se rezolva...ca o ma joc putin cu Giulia...o tavalesc putin pe jos si sterg parchetul cu pijamalele ei...
nooo...comentarii?
Siuta spune:
Saru-manesc doamnele pentru urari !!!
Si la multi ani pentru Martha si Mihaela !
Noi am ratat weekend-ul asta: programasem o plimbare dupa floricele la munte dar se va transforma in stat in casa !Ei, noi sa fim sanatosi !
Duduia fii-mea nu prea are pofta de mancare si nu stiu cum pot sa o ajut! in fiecare zi plec cu parul valvoi la munca din cauza ca dumneaei nu vrea sa manance !
Stefimic, o dulceata de pui mic ai! sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Kitty .
si stupul cu mic cu mare
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community