America (192)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Panterro zi helau to bebe de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Adriana, cand vei veni in State vei conduce de nevoie si aici nu e ca-n Europa. condusul va fi o placere, cel putin pt mine e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adriana,in NY...nici eu nu am avut curaj...nu fac parte dintre cei pe care natura i-a inzestrat cu o uluitoare viteza de reactie.dar m-am mutat in florida...si nu am avut de ales...si doarnme multam conduc zilnic de 2 ani si jumate....si nu am avut nici un eveniment neplacut.Deci itit recomand cu caldura sa veniti in Florida....la sofat;pe bune.Asteptam vestile faine despre samburica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, ce mari se facura baietii tai!

Panteruta, sa vii cu good news de la medic. Ar fi fain sa fie fetita, dar stii tu - sanatos sa fie!
Eu n-am condus pina nu ne-am mutat in TX. Eram MULT mai batrina decit tine cind am inceput si de fapt si acum sint chicken, ca nu merg decit in jurul cozii pe aici, dar ma simt tot mai in largul meu. Vei putea si tu, nu-ti face probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Haha, Ramona. Tin minte cand aveam aceleasi frici de condus. Acum si tu esti mai confortabila cu condusul. Cred ca prima data e mai greu.
Eu am trecut la categoria semi-pro, adica m-am bagat de vreo 4 ori si pe autostrada

Panteruto, ma bucur ca diagnosticul a fost gresit. In septembrie si pe mama au diagnosticat-o gresit de 3 ori!! cu cancer . Au fost trei saptamani groaznice.

La multi ani de martisor!

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona multumesc !

Nici eu nu ma ingramadesc pe freeway...Daca am optiune sosea pe acolo merg, sotul zice ca eu si babele mergem pe sosele. La anul daca Ralu va fi acceptata la scoala aceea buna de care va ziceam ar cam trebui sa merg pe freeway si sa si schimb cu alta freeway dar am tatonat eu terenul si i ok daca merg doar pe prima banda, ha ha.

Pantera iti face azi QUAD testul?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana, ce veste minunata! Bafta, sa iasa bine operatia!

Faci azi primul test pt Down? Il mai faci si pe cel de la 18 saptamani de care pomeneste Corina? eu l-am facut numai pe cel de la 11-12 saptamani, e mai performant si mai precis decat QUAD sau triplu test. Stiu ca nu e oferit peste tot.

Si eu tot la 30 de ani mi-am luat permisul si am invatat sa conduc. Cel mai frica mi-a fost cand am inceput sa merg singura cu bebelusul in masina, mi se parea cea mai pretioasa incarcatura din lume:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Corina, fac maine testul, e la nemti asa ca nu stiu daca corespunde cu cel de la americani dar i-am spus deja doctorului ca vreau sa fac toate testele posibile inafara de amnio daca nu e necesara.

O sa conduc eu odata si odata, sper, dar asa ca si tine Miere, imi e groaza cu copiii in masina, de fapt cu oricine, daca ma gandesc ca viata cuiva e in mainile mele ma crispez toata. Dar cum ziceti o sa fiu nevoita daca nu o sa fac muschi considerabili mergand cu bicicleta peste tot :))

Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu faceam pe mine cand s-a mutat barbata-miu de aci, ca eu conduceam doar pana max in Indianapolis (la 60 mile de aici), mai mult nu, faceam un scandaaal dc tb sa iau pe cineva de la aeroport din Chicaogo, ca dc. ei mai au de gand sa isi cumpere bilete prin Chicago, eu nu ma duc sa ii iau:)) Dupa aia am ajuns soimu' autostrazior, merg 10 ore de aici in Minneapolis fara probleme, de cateva ori pe an:) Dar cunosc multe fete care nici pana in Indy nu se duc, deci e grele. E vorba doar de o bariera psihologica, o zic din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ma bag repede sa-i zic Panterei ca ma bucur teribil de mult ca nu-i leucemie la nepotica!!!

Sanatate lui Aidan in continuare...si io zic ca Sinzi...o ciocolata, tort ceva pentru educatoare

Fetele soferite curaj!!! E o deprindere, o indeminare, nu-i mare lucru. Nimeni nu se naste cu volanul in mina.
E o mare gogoasa cu talentul...exista doar PRACTICE, PRACTICE. PRACTICE.
Am condus si in Romania (ceva vecin cu kamikaze) si in Polonia, peste tot in State (cel mai lung drum al meu a fost 20 si ceva de ore: New York - New Orleans intr-o bucata).

Eu sint bagata pina in git de treaba la servici...cica doar guvernul mai are bani in ziua de azi sa construiasca...dar regulile sint aspre, complicate pina la nebunie si uneori fara sens...deci sint cam ingramadita momentan

Am fost la shoppait simbata...m-am innoit cu niste Louboutini dementiali...120mm toc, negri de lac. Absolut killeri...mai aveam putin si dormeam cu ei sub perna. Sotul a zis ca nu m-a vazut asa radioasa nici dupa sex M-a prins cind ma probam cu ei in pijamale pe la 5:00 dimineata...am innebunit!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput