America (192)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Multumesc de raspunsuri, fetelor.
Mirela, la multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mihaela, e super Andra!! Mor cand o vad dansand, scumpa de ea!!Tu cum te simti?

Miere, dragul de el, si eu as fi fost foarte suparata si m-as fi aratat. Nu imi plac confruntarile, dar am invatat de la sot ca daca te deranjeaza ceva trebuie sa speak up ca altfel se tot repeta.

O veste super!! Nepotica mea nu are leucemie!! E a doua oara cand medicii gresesc, oare cum pot arunca asa cu diagnostice si abia apoi fac testele si isi dau seama ca nu e asa? Data trecuta cand au spus ca s-a intors cancerul avea led poisoning de la chemo.Acum are ceva dar macar nu e cancer!!

Maine ne ridicam masina de la baza, dupa 4 luni de asteptari, sota-miu s-a dus azi sa faca actele de import si sa plateasca avansul si surpriza, era acolo, mandra, rosie :).

Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Good news cu nepoata, sper sa fie OK mitititca.

Miere, ma bucur ca Aidan e mai bine acum. Nu-ti face griji ca ai reactionat, e normal. Eu mi-as cere scuze si gata. Nu ca nu ai fi avut dreptate, dar e Aidan cu ele toata ziua.

La multi ani Mirelus si bafta cu scoala!

Corina, ce rapid va miscati! Mult succes.

Lai, am tot uitat sa te felicit pentru casa noua. Pina la urma e aia din poza sau ati gasit alta in acelasi gen?

Tre' s-o caut in urma pe micuta dansatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

avem si noi ceva poze noi, daca va era dor, aici:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Panterro, ce veste de milioane, mi-ai facut ziua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andreea ce mare s a facut bebe!!! ce frumosi sunteti .

Pantero ce bine ca nu i asa de grav cu nepotica.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Adriana, super, nu pot insa sa cred ca atatea zile ati stat cu spaima asta in san. uf. sa stapanati masina sanatosi, sambata mi-am luat si eu masina, ce bine e sa fii (iar) independent.
corina, , las' ca si voi sunteti niste frumoase, mama-mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adriana,asta da veste .DOAMNE AJUTA!!!Cred ca bietii parinti...au caruntit zilele astea.Eu sunt tare panicoasa...sper sa nu ma incerce soarta cu momente dintr-astea.....nu cu copilul,cu orice si oricine altcineva....Ce ne mai spui de samburica ta?Eu cred ca vei avea fetita....asa te vad eu...si mami de printesa.

Mirela,pai da....mai scumpa....ca sa mai avem si noi evenimente,botezuri,onomastici ....la care sa ne intersectam.Apropo....duminica imi duc familionul,mama si copilul la biserica.

Mergi la inceput

Andreea, sunteti tare faini!! Cum sa nu arati bine cand te tii in forma carandu-l pe N? :) Va invidiez pt vremea calda!!!!

Multumesc Andrada, Ramona, si noi suntem usurati si fericiti, imi pare rau ca a imbatranit cumnata mea 10 ani in cateva zile de ingrijorare si durere dar macar tot raul spre bine.Acum sa vedem ce se intampla mai departe si cum vor face cu scolioza.Oricum in comparatie cu cancerul parca restul e parfum.Sper sa faca si operatia aia luna asta, asa era programata, sper sa fi ramas la fel.

Eu am maine programare la dr, a doua incercare pt testul de Down,data trecuta nu mi l-au facut pt ca gresisera calculele la saptamani, ma bucur ca imi vad iar bebeloiul :). Cumnata cealalta are tot baiat, acum parca imi doresc fata desi nu cred ca e :))

Mergi la inceput

Multumesc fetele! Sunteti super!

Andrea, sa o stapanesti si tu sanatoasa!! Eu din pacate nu conduc :(, asta e cel mai mare regret al vietii mele si cu cat avansez in varsta parca tot mai frica imi e. Asa mi-ar place sa conduc dar sunt terorizata, poate din cauza traficului de aici, pe autobahn se circula cu niste viteze ca atunci cand ne depaseste cineva se cutremura toata masina.

Mergi la inceput