metastaze osoase multiple partea a-XV -a
Raspunsuri - Pagina 2
gelu1 spune:
Draga Roxana. Astazi am vazut ca mi-ai scris dar cred ca Nr tau de tel. este gresit si cred ca ar trebuii sa fie 0731151706 .Tel mele sint: cel fix 0357411960, si mobilele: 0730843437 sau0751833113 si desigur putem vorbii despre tot ce poate fi de folos prietenului tau. Suna-ma imedit ce primesti mesajul. Va imbratisez Gelu
lavi02 spune:
Ce mai faceti domnule Gelu?
Sper ca sunteti sanatos si in forma!
Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
gelu1 spune:
Multumesc mult si sper ca Mos Nicolaie sa va duca la cei mici dar si la cei mari in primul rind sanatate si apoi bineintes tot ce va doriti fiecare in parte. Eu ma simt f. bine si sper ca pina la Craciun sa scriu si partea a-XVIII-a a mesajelor mele care sa fie de folos multora. Va imbratisez cu drag va trimit multe si multegelu
XIO spune:
sarbatori fericite, domnule Gelu!!
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gelu1 Multumesc mult si sper ca Mos Nicolaie sa va duca la cei mici dar si la cei mari in primul rind sanatate si apoi bineintes tot ce va doriti fiecare in parte. Eu ma simt f. bine si sper ca pina la Craciun sa scriu si partea a-XVIII-a a mesajelor mele care sa fie de folos multora. Va imbratisez cu drag va trimit multe si multegelu |
ma bucur ca sunteti ok. sarbatori fericite!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
irinamagda spune:
buna seara! domnul Gelu as vrea sa vorbim daca se poate...da-ti un nr de tf sa sun.Sunt diagnosticata cu metastaze ganglionare ,osoase...as vrea sa va cunosc...am 43 ani multumesc
gelu1 spune:
Draga Irina. Poti suna la orice ora in special seara tirziu pina la orele 24 si te voi ajuta cu draga inima. Tel : 0357411960 pe fix : 0731843437 sau 0751833113. Ai incredere si totul va fi bine. Cu mult drag Gelu
Misha10 spune:
Buna ziua!In primul rand Gelu ai toata admiratia mea si iti doresc sa ai multa putere si vointa de lupta.
Tatal meu implineste in aceasta luna 1 an si 6 luni de cand a fost diagnosticat cu hepatocarcinom cu multiple metastaze la plamani.
Tratament Nexavar(pastile)+ multe, multe tratamente naturiste
Se simte bine cu cateva exceptii(un pic de greata, dureri mici..)Acum aprox o luna, in urma unui drum destul de lung cu masina a inceput sa acuze o durere mica, suportabila deasupra bazinului,intr-un singur punct(fix unde incepe osul de la sira spinarii)cateodata zice ca il mailasa, cateodata ca il doare, usor daca se apleaca, daca se intinde. In aceeasi perioada a slabit cam 5 kg din cauza ca nu avea pofta de mancare deloc si greata f mare.
Eu ma gandesc cu groaza ca ar putea fi metastaze osoase(asa am gasit postarea ta)
Din cate am inteles in meta osoase se recomanda zometa
In legatura cu mierea de albine(produsele apicole), am aflat la un moment dat de la un medic naturist ca ar influenta cresterea tumorilor si a metastazelor. Am intrebat oncologul si mi-a zis ca nu s-a demonstrat, dar nici nu a negat. Ramane la alegerea ta...noi le-am optit de mult.Se presupune ca toate produsele animale(inclusiv cele apicole, lapte, branza, etc)ar influenta evolutia cancerului
Ai mai spus la inceputul postarii ca "REMEDII care pot duce chiar la vindecare sint foarte multe"...care sunt? eu am citit tot ce ai scris, dar nu am inteles.
Tatal meu i a pe langa Nexavar si plasturi cu morfina(care sunt singurele medicamente care leia)Nicolit, hepatoprotectoare, niste pastile din alge marine, multe ceaiuri, fructe, legume, sucuri naturale.
Multa sanatate
gelu1 spune:
Draga Miha. Regret nespus de mult ca raspund asa de tirziu dar nu am mai recitit vechile postari si acum cind scriu am deja XX de mesaje in care poti gasi informatii atit despre alimentatie cit si despre tratamentul cu Ganoderma Lucidum pe care eu o folosesc cu rezultate extraordinare. Iti las nr. de tel. sa ma contactezi ca eu am multe minute si putem comunica mai rapid. Ai incredere ca si metastazele osoase se pot oprii.Citeste si celelate mesaje dar suna-ma cit de repede poti ca te pot ajuta. Cu drag Gelu