metastaze osoase multiple partea a-XV -a

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gelu1 spune:

Asa grabit nu am scris nr. de tel. Iata-le: 0730843437 sau 0751833113

Mergi la inceput

Asa grabit nu am scris nr. Iata-le:0730843437 sau 0751833113

Mergi la inceput

Asa grabit nu am scris nr. Iata-le:0730843437 sau 0751833113

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Stimate domnule Gelu,

Am urmarit postarea dumneavoastra pe alt forum, apoi pe cel drag mie, desprecopii. Va urez muuuuulta sanatate si va deranjez cu o intrebare deoarece tatal meu are cancer de prostata, operat in 2008 si dupa cum scrie pe biletul de iesire de acum din spital, neglijat. Tatal lui care a trait 102 ani, a avut aceeasi problema, operat de acelasi doctor, iar el pur si simplu a ignorat problema din 2008, a fost operat de un prieten de familie in care a avut incredere maxima, i s-a recomandat tratament cu casodex si i s-a spus ca totul e ok. El a ascuns itr-un fel de noi acest lucru dar vina a fost numai a noastra, pentru ca trebuia insistat, mers la controale periodice si nu sa ne bazam pe medicul respectiv. Acum in 2011 a fost internat pentru sangerare la urinare, i s-a facut TURP, acum asteptam rezultatul la biopsie si scintigrafie. Ct-ul spune despre modificari osoase de tip constructiv care trebuie corelate cu scintigrafia. Avem programare apoi cu toate analizele la medicul oncolog. tata se simte foarte bine, s-a lasat de fumat dar nu prea vrea sa renunte la carne, am inceput sa-i dam ceaiul de pufulita si sucuri de legume dimineata dar in ceea ce priveste suplimentele alimentare nu stiu incotro s-o apuc pentru ca sunt extrem de multe. Am citit despre Nicolit,terapia cu oxigen, vitamina B17, Bioactive, Biobran, Oncolyn,mai multe soiuri de ciuperci printre care si ganoderma. As vrea sa merg la un medic naturisc sa ma sfatuiasca ce sa aleg pentru el, dar la cine? Si cine sunt eu sa-i cumpar suplimente naturiste sau sa-i spun ce regim sa tina? Nu stiu unde sa ma indrept. Dac puteti ajutati-ma va rog!

Mergi la inceput

Am raspuns la intrebarile tale si am lasat si nr. de tel sa ma suni dar nu m-ai contactat Al trimit din nou Tel : 0730 843437 gelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cum sunteti??

Mergi la inceput