LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui joanna27
ce faci doamna la ore din astea pe ici? |
Recuperez ce-am kiulit in we.
Domnia voastra?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
Joanna sper sa treaca repede febra
Mai sta berbecutu in masina?
Olga, mamica lui David iepurasul
carmenada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Acesta este scaunelul nostru http://picasaweb.google.com/olgagireada/David10Luni#5440328660625318786 Mai are inca un suport sub el ca sa faci scaun inalt, dar eu nu prea il folosesc. Suportul se poate apoi folosi si ca masuta. Noi l-am luat de la Kika si are un pret f bun, 120 de RON parca. Noua ne-a placut mult si imi place ca pot sa-l car sus-jos chiar cu David in scaun. Sper ca nu le-ai vazut pe acelea din restaurant, caci nu erau ale noastre. Olga, mamica lui David iepurasul |
Vad ca pana am scris eu ati mai umplut 2 pagini. Olga merci mult dar eu vroiam sa intreb de scaunul de masina .. Cred ca ma gandeam ca daca eu stiu la ce ma refer trebuie sa ghicesti si tu Multumesc si scuze dar scaunul de masina ma interesa...
joanna27 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisamada
Recuperez ce-am kiulit in we. Domnia voastra? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Am chiulit destul o saptamana si am intrat si eu sa ma bag in seamna ca chilotii in f..d.
Imi era dor de voi..si nu pot sta mai mult de o parte.
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carmenada
Vad ca pana am scris eu ati mai umplut 2 pagini. Olga merci mult dar eu vroiam sa intreb de scaunul de masina .. Cred ca ma gandeam ca daca eu stiu la ce ma refer trebuie sa ghicesti si tu Multumesc si scuze dar scaunul de masina ma interesa... Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
No problem!
Scaunul de masina este Bertoni si are si acesta un pret ok. Aproape 3 mil. Pe acolo se invarte suma. Mie mi-a placut ca are bara aceea de protectie in fata. Are si eticheta portocalie, ceea ce inseamna ca a fost testat (asta am aflat si eu de la Aris).
Olga, mamica lui David iepurasul
joanna27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Joanna sper sa treaca repede febra Mai sta berbecutu in masina? Olga, mamica lui David iepurasul |
Mersi Olga..sa treaca o data.
Sta in masina fara probleme acum, de fpt deja dupa 2 zile de la accident era totul in regula.A fost ceva trecator, multam Domnului.
Si apropos de accident..traiasca Romanica noastra ca masina mea nici acum nu e reparata...
denisamada spune:
Da... se pare ca Monica ne-a restrictionat accesul la poze... nici eu nu reusesc sa intru...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
carmenada spune:
joanna27 multa sanatate berbecutului . Noi nu am facut febra de la dinti in schimb suntem tare mataite si agitate din motiv de 2 molari grabiti. De abia astept sa se termine odata cu dintii astia.... noroc ca sunt decat 20 ... ca puteau sa fie 3 si ceva ca la adulti
Olga merci
Acuma chiar plec la nana - n-am mai stat atat de tarziu de vreo 4 luni de cand Ina s-a decis sa doarma la ora asta .
joanna27 spune:
Carmen, mersi ..sa scapati si voi usor de masele.
Cand ma gandesc ca suntem de abia la 4 si cat mai avem....
Sper sa nu fie la fel la toti,totusi.
Fug si eu langa el .Atat se foieste si ma cauta,nu cumva sa ma piarda..
Noapte buna.
Predau stafeta..cui mai ramane..