Hai lorex!!! Pufuletifi Ian-Feb 2010 - (139)
Raspunsuri - Pagina 6
emanuelle spune:
Lorex, ca sa pleci maine linistita
ma ofer sa te ajut eu cu prima pagina in lipsa ta. Doar sa-mi spuneti daca este aceeasi parola ca cea de pe mailul comun.
Si Lorex, sa-mi mai spui ce anume ai vrea sa mai ajustez la linkuri si iti promit ca pana te intorci, pagina o sa arate asa cum vrei tu
. O sa incerc sa nu fac treaba de amator mai ales ca asa mi-am inceput eu cariera in IT, cu editarea de pagini html
.
lisa79 spune:
Vreau sa va felicit sa va urez bun venit la scutece
Greul a trecut,de acum viata voastra se va schimba,fiecare zi va fi mai frumoasa.
Sa aveti partea de pufuleti sanatosi,cuminti si frumosi si ne vedem la SCUTECE!!!!
un vot va rog!
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Vreau sa va felicit sa va urez bun venit la scutece ![]() Greul a trecut,de acum viata voastra se va schimba,fiecare zi va fi mai frumoasa. Sa aveti partea de pufuleti sanatosi,cuminti si frumosi si ne vedem la SCUTECE!!!! 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! un vot va rog! |
multumim frumos!

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
felicitari sorina ptr steluta...hai alicredo ...inca un msj 

lorex ptr cum arata prima pag
....
suuuper 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
bubu_bu spune:

hai lorex curaj scumpa!

hai arwen curaj mamica

hai carmita curaj burtica

pentru toate minunatele!
poze
SorinaF spune:
Multumim cris_mario.
O intrebare va rog: voi cum le curatati gurita? ca eu am intrebat pediatra si mi-a zis ca nu imi recomanda glicerina ci tantum verde si abia dupa ce trece bebe de 4 kg. Dar are limbuta asa incarcata...nu pateste nimic daca il las asa?
cristies spune:
Sunt un pic pe fuga dar daca face Lorex bagajul e rost de motate. So...

HAI LOREX! HAI BOBITA! SA AI O FATA INSPIRACIOASA S-O CONVINGI PE MAMI CA MERITI SA TE CHEME INTR-UN FEL SUPERB!

_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SorinaF Multumim cris_mario. ![]() O intrebare va rog: voi cum le curatati gurita? ca eu am intrebat pediatra si mi-a zis ca nu imi recomanda glicerina ci tantum verde si abia dupa ce trece bebe de 4 kg. Dar are limbuta asa incarcata...nu pateste nimic daca il las asa? de Luca Stefan |

eu nu i-am curatat deloc...se curata singura

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
SorinaF spune:

de raspuns.
Dar unde sunt fetele vorbarete? Faceti baita la bebei??
Noi decalam putin ora in seara asta ca nu e tati acasa inca.
floricel79 spune:
Fetele cu cezariana,
stiti ceva crema minune pt cicatrizare frumoasa?
Lorex, iti doresc bebe sanatos, nastere usoara, refacere rapida si muult laptic 

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si Miruna Ioana (18.02.2010).
AMR 10+

Luca Stefan