*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***
Raspunsuri - Pagina 17
DidiAlex spune:
Hai mai An ca nu sunt chiar deprimata..ba da..lipsa copiilor ma ciufuleste rau cum scriam ca zice R in loc de ofileste.
ma duc sa fac niste lapte cu gris sa le fac maine dimineatza clatitele cu gris si branza si cred ca fac si prajitura chinezeasca..deja am luat 2 kile azi..
An@ spune:
Haios foc cu "ciufuleste"...
Ana a zis acum cand ne jucam de-a ascunsul mainilor:
ca ea le "dez-ascunde"..adica le scoate la iveala..stiti, ca nu mi-a venit in minte antonimul la "ascunde" ....care e? dar doar dintr-un cuvant...
mami de Ana (22 mai 2007)
Irinusha spune:
Mai fetelor, linistiti-va ... oricum nu aveti ce face ... Dupa cat am citit la subiect nu prea e bine. :(
Si cand aud de drame din astea (si ma gandesc cu groaza ca-i mai tanara decat mine ...) imi pare si mai rau ca multi oameni inca considera cele mai importante lucruri in viata banii, cariera si prestige-ul.... sa traiasca uita, de parca am avea o mie de vieti, sau ca viata ar fi infinita ...
In fine, nu mai comentez ...
Sanatate multa! ... aveam de scris, dar mi-a tracut cheful!
Noapte buna plantatie!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
O palma nu inseamna educatie!ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!
Irinusha spune:
An@, acum te-am citit ... imi placi rau! Uite aici o de la mine! Si pup-o si pe schmechera mica! :)
O palma nu inseamna educatie!ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!
DidiAlex spune:
am fost luni la Avatar si chiar daca filmul era de la 20.30 tot m-a simtit Peticel si cand a vazut ca-s incaltata a inceput sa planga..valeu..m-am dezbracat acolo de hainele de strada..si abia la 20.15 am putut iesi pe usa..in fine nu era sfarsitul lumii daca nu ma duceam, o data pe an ajung la film..asa ca mi-am facut plinu.
Revin la carti, sau la DVD..ii pun pauza il reiau peste caetva zile luni..
azi am vb cu pretena mea si imi zicea ca nu-s normala ca sufoc copii..evident ca i-am spus ca-i nebuna..dar daca nu e?! varianta ar fi ca io is, nu?
atunci care-i antidotul ca azi am crezut ca ma sufoc stind ca nu-i am pe o raza mai mica de 30 minute? si nu pot ajunge cum vreau la ei?
oare is singura..imposibil!
Irinusha spune:
Didi, cred ca esti normala, doar ca prea ai stat mult cu ei :)
Ca sa-ti dai seama: eu il dadeam pe Cris la München, la bunici si era ok, era 2 zile plecat (week-end) si stateam linistita. Sunam sa intreb ce si cum si asta era ... ei, cand a fost plecat cu bunicii in tara sau Spania (cam 3 sapt. asa) eram disperata ... vorbeam cu ei zilnic, stiam ca-i bine, ca se simte super, ca-i rasfatat, etc.., insa muream de frica, ca stiam ca nu pot ajunge repede la el in caz de ceva ... se uita Boby la mine ca la nebun, ca incepea: ce sa fie? ... si eu aveam in minte numai accidente de masina, incedii, explozii si alte cele. Febra si puroi in gat erau deja prea mici nenorociri ;) ... Ca sa ma mai linisteasca imi bagase in cap ca daca e sa fie ceva - si el stia doar de febra si puroi in gat, ca daca ii spuneam de accidente, ma declara nebuna cu acte :D - imi iau bilet la avion si gata ... si eu faceam planuri la cine pot sa ma imprumut in caz de nevoie si cont gol ... ei, mama cu prea multa fantezie :)
Si ce excursie fac?
Edit: si cum ti-a placut Avatar? Eu am fost marcata. Eu si cu tipul de langa mine ce eram bociti (cred ca il infectasem eu ;)) ... si cand o sa fie de cumparat imi cumpar filmul, ca nu-mi trebe neaparat sa fie 3D. Mie mi-a placut povestea, mesajul ... ok, si culorile :)
DidiAlex spune:
Irinelul, filmul mi-a placut. Am ramas surpisa de pretz, ca un bilet costa 13.6E apoi am crezut ca imi raman okelarii, deja imi trimitea nepotul filme 3D, pt ca ni le-a dat in tipla, dar la final a aparut omu cu cosu.
imaginile efectele superbe..dupa vreo 10 minute am incercat si sa aud..pur si simplu nu reuseam sa captez si sunetul..
mi-a placut ideea..ca de data asta oamneii atacau..m-a iritat nitel mesajul prea american, genu: Independence Day.
Ce excursie fac? pai vizitatoarea noastra a vrut sa mearga la Kö si io nu si le-am dat si copii la pachet, de fapt io am vrut sa merg la Uni la Open Tag, de mult, www.bewerbung.uni-mannheim.de/1/aktuelles/index.html#ref_1" target="_blank">aici
bettyR spune:
Didi, si eu is la fel, cred ca le fac rau, dar poate nu. Inca nu am dat nici una de langa mine mai mult de 2 ceasuri,adica am plecat eu de acasa si le-am lasat cu mama si sotul, cu alte persoane inca nu pot sa le las. Azi m-au apucat si pe mine depresiile, ca ar trebui sa lucrez si eu ceva ca nu putem lua nimic in casa si stam asa de jumate de an, dar ca fetele mi se par mici sa le las cu cineva sau sa le duc undeva. Andreea parca as las-o la gradi, dar tot prea mica mi se pare, ma gandesc ca in toamna o sa fie numai bine. A inceput sa vorbeasca mai mult si mai bine, sa manance si singura. Dar Alexandra, care deja plange si cu taica-sau cand dispar de acasa 1 ceas, ce ma fac cu ea? SI suge ca la o luna, ca ii ies dintii si nu prea mananca, biberonul sau canita cu cioc sa nu le vada. Doarme cu piciorusele lipite de mine si cu sanul in gura daca se poate. Dar asa bine e totusi. Cand ii explic Andreei ca o sa doarma ele singure si mama merge sa doarma cu tata, spune ca mama doarme cu fetele, nu cu tata.
Si ca sa vezi ce nebuna is, cand venea mama la mine si o lasam dupa 3 zile singura cu Andreea afara pe la un an si ceva, o sunam sau ma uitam pe geam dupa ele in timp ce faceam curatenie, nu rezistam 2 ceasuri.
Ma duc sa dorm ca mor de somn.
Noapte buna!
Ioana13 spune:
Sint tare bine venite niste zile pauza.. si de servici si de copii lasati in grija bunicilor!
PAtrick, aseara la o petrecere de pici, nu voia sa plece, plecasera toti invitatii, noi ne-am imbracat, am salutat, am iesit pe usa, el le spune gazdelor: "Mami si tati pleaca la sevici", vazindu-si mai departe de treaba lui... Cred ca sa cam obisnuit lasat pe la altii
Poze de la Roma,
http://picasaweb.google.com/ioana1303/Roma#5447862316946535490
poate va vin ceva idei de excursie. Noi 2 zile am stat, dar au cazut f bine.
Carla, sanatate multa colegei tale de odisee! La 2 gemeni, parca e deja norma intreaga, nu mai trebe sa mergi si la servici solicitant!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)