*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Mihamora! Arata bine platourile de la ziua ta. Asteptam si pozele cu voi.
Vorbeati de iaurt/lapte batut. Si eu fac in casa. Iaurtul este cel cu lapte fiert si racit ca de paine si pus in el un pic de iaurt si apoi lasat la prins, iar cu laptele crud lasat la caldura fac lapte batut. Eu prefer laptele batut, dar vara, tinut la frigider dupa ce se prinde. Si Andrei l-a mancat destul de bine vara trecuta, desi el nu e fan lapte. Si iaurtul facut in casa il mananca destul de bine.
An@ super declaratia. Am primit si eu o declaratie asemanatoare aseara, doar ca la noi e pana la frunte .
Am primit si eu cartile de la Cartea Copiilor "Ghici cat de mult te iubesc" si "Vrei sa fii prietenul meu?". Acum suntem intr-o perioada in care cartile sunt la mare cautare, asa ca trebuie sa aduc mereu o carte noua acasa. Dar oferta de la Cartea Copiilor nu e prea bogata.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

Ceau.
Liviana, m-ai bagat in ceata. Eu las laptele la prins, in ardeal asa zicem, nu mai bun nimic in plus, acum mie mi se pare ca seamana tare bine cu iaurtul, daca o fi lapte batut si mai bine. Eu ma bucur ca e sigur mai sanatos decat oricare de cumparat.

Ala-i lapte prins, in Moldova-i zice chisleag. Iaurtul se face cu maia, adica niste iaurt mai vechi (flora). Se incalzeste un pic laptele, se amesteca cu maiaua si se tine la temperatura camerei acoperit, dar sa nu fie rece in camera, ci caldut. Asa facea bunica mea, D-zeu sa o odihneasca. Mie nu-mi place iaurtul de casa ca mi se pare prea acru. Dar cred ca depinde de cata maia pui. In schimb, imi place chisleagul facut de bunica-mea din Moldova, ca are si smantana deasupra.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Michigan, La multi ani!!!!
oare ne mai citesti?

Ioana, la multi ani!!
pt maine..cred ca nu-s online si sa nu te scap..
Cum a fost la Rom?

Alma, anul asta unde planifici concediu?

Mihamora, nici nu stiam ca suntem acelasi ani, pan nu am vazut tortu:)

EDit: am vazut o burtica superba de andrada care are un bb 2 baietelul Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu am avut prima sarcina la peste 30 ani, a mers totul ok si la a doua.

Voiam sa va rog sa aruncati un ochi si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149721&whichpage=1 .

Este vorba de o colega de odisee de la strumfi, poate aveti vreo idee despre vreo clinica din strainatate unde ar putea fi ajutata mai mult ca aici... Nu pot sa accept faptul ca nu se mai poate face nimic.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla, am ramas soc.

imi pare rau..chiar uneori cand aud de urari de CRiza usoara ma gandesc pe ce lume traiesc..evident ca nu am bani, dar nici stress..in fine totul e compensatoriu..saraca femeie..Doamne ajuta!

idee ca poti sa cauti info..dar care-i diagnosticul? ce sa cauti?

Mergi la inceput

Didi, nu stiu, ziceam si eu aiurea, ca poate intelege cineva mai bine. Sunt probleme cu inima, creierul, pancreasul... Numai acolo ma gandesc de cand am aflat si nu pot crede ca nu se mai poate face nimic.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

mai CArtla, ma invart prin casa si fata atsa, chiar daca nu o stiu, ma termina. piticii mei sunt inca la Köln..parca innebunesc pe aici..cum Doamne iarta-ma sa pleci la servici si sa nu te mai intorci..
am citit la voi la subiect si am vazut ca organismul a luat-o razna..care sunt sansele de transport?

io sunt ff pesimista in urgenta romaneasca

Mergi la inceput

Didi, nu stiu, sunt cateva fete care tin legatura cu sotul ei.
Iti impartasesc parerea in legatura cu urgenta romaneasca, si ma gandesc la situatia cu Toni Tecuceanu care tot asa a stat in coma cateva zile, timp in care organele i-au cedat pe rand si doctorii chemau oamenii la vaccinare...

Mergi la inceput

Carla, nu stiu cine e sus numitul, in prima secunda am luat numele cu copy si ma gandeam sa aflu..apoi am lasat-o balta..la ce sa descopar alt caz...banuiesc dureros.
io ma invart prin casa..si declar ziua de azi una proasta..am impresia ca nu am aer. Rau e fara copii. simt ca pocnesc..imi vine sa bat pe cineva si cred ca ma apuca plansu pan la 22 cand vin ei. Abia acu au plecat din Köln si au 250 km..si nici voi nu scrieti nik, ca sa imi mut gandurile.
Casa arata mai dezastru decat de dimineatza..hai ca m-am vaitat destul..sper sa stau treaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Didi, hai ca 5 min cat e Ana in baie (suprav.de ta-su), iti tin eu companie.

Of, si pe mine m-a intristat ce am citit de Carmen...
Ieri eram asa dezamagita de serv meu, ca nu imi mai place, ca vreua bani mai multi, ca nu mai am "importanta" dinainte de Ana. Nici ambitia. Nici cheful, nici ...nimic. Ma simteam inutila.
Azi, dupa ce am citit de Carmen, i-am multumit lui Dumnezeu pt serv pe care il am: ca e comod, ca nu sunt asa importanta ca sa am nu stiu cate responsabilitati, ca pot respira, ca pot sa-mi iua puaza de masa, ca pot iesi la o gura de aer, ca pot sa-mi iua concediu cand vreau si cand am nevoie ma pot invoi. Da, nu am salariu f mare ,dar nu murim de foame.

(scuze de greseli, fug sa o scot pe ana)

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput