*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***
Raspunsuri - Pagina 15
lbelciug spune:
Mica0307: Snitele la cuptor.
Pregatesti carnea si o tavalesti ptin faina, ou, pesmet in ordinea asta.
Intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt se aseaza snitelele, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se dau la cuptor la cca 200 grade pana sunt rumenite, la cca jumatatea intervalului se intorc se mai stropesc cu o lingurita de ulei masline.
Mie imi plac caci ies si un pic crunchy.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
alynta27 spune:
La multi ani Michelle! Sanatate multa si numai bucurii!Irinusha, Betty ce frumos ati povestit despre tavalii!
Betty si eu ma uit ca baietii au crescut! Parca mi-i dor de momentele cand Matei era bebelus! Acum e marisor, umbla, trage!
An@ ce declaratie de dragoste inedita!
Liviana asa e la bloc, esti "spionata"! Ce mai fac baietii?! Te-ai mai odihnit?!
Matei a fost tare marait azi! Ii mai ies dintuci! David e si el energic! Asteptam vremea buna sa iesim la plimbari lungi!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
DidiAlex spune:
Mihaela, La multi ani!
An, superba declaratie!!
Liv, nu avem probleme de genu acesta, dar niciodata nu ii zic sa nu mearga acolo de cucuc bau..etc etc..nu aude astfel de chestii..nici cu intunericul nu am avut probleme.
Azi, alerga o barza David, o mai si scuipa si R a tras concluzia ca poate fi pericoloasa ca il ciupeste..
e tare dragutz cum foloseste el verbele din ro, de ex Florile se ciufulesc..nu ofilesc.
Irinelul, Felicitari ma gandesc cam asa la moment , ca noi urmam in curand..zici ca au aparut masele?
revin maine
ang3lt0uch spune:
Ufffff ce mult scrie lumea :)
Asa...deci in primul rand: fie-mea e bine acu, a fost de la iaurt stiu sigur! pentru ca seara urmatoare l-am avertizat pe tas-o sa nu manace din iaurturile alea de la Danone ca vreau sa le arunc ca poate au ceva, si a zis ca lasa, nu au nimic ca expira pe 27 , si a mancat unul simplu. A doua zi dimineata a vomitat vrow 2 ore si l-a durut capu' Probabil au fost tinute necorespunzator in magazin, ca de data asta nu le-am luat nici eu diret din Real, ci de la un magazin din zona ...
doxinu si stiu ca ati mai fost si altele care sa ziceti de asta dar nu am avut timp sa citesc tot... Eu nu pot sa fac ce 'simt', nu exista asa ceva, eu nu stiu ce 'simt' decat dupa ce 'm-am gandit' ce simt Nu stiu daca intelegeti... Si desigur ca exista sarcini dupa 30 de ani fara probleme, dar exista si cu, si cand vezi prin jur cateva cu, exact asta iti ramane in cap (O matusa de-a lu' barbatu-meo, destul de tanara pentru a fi matura, dar nu prea tanara pentru a fi mama, a facut la 36 de ani primul copil, cu Sindorm Down, acu are 3 ani jumatate, si e pe jumatate cat Adriana...e un scump, dar e total dependent... doua prietene, la 32 si 34 de ani, au intrerupt sarcina in vreo 20 de sapt, sau mai mult, cica risc de diverse...eu nu cred ca as putea sa intreup asa tarziu, dar nici sa cresc copil cu probleme nu as vrea sa pot...). PLUS, eu fumez, nu prea am ganduri sa ma las de tot, fara cafea nu pot functiona, nu am cand sa dorm atata incat sa pot fara , alimentatia mea e mai mult zahar, mai putin orice altceva , deci nu prea sanatoasa. Deci se poate spune ca as avea riscuri crescute ...
In fine, fiecare cu gangania lui pe creier, asta e....
lbelciuc...a nu ma gandisem sa ii dau asa mult lapte batut, mai avem ocazional prin casa. eu una fac imd diaree de la prea mult lapte batut, daca consum.
Nu stiu cine m-a intrebat de iaurt in casa de ce nu fac... Pai, e simplu, nu ma complic, ar fi un timp in plus din timpul pe care si asa nu il am.
vas spune:
Ceau.
Liviana, m-ai bagat in ceata. Eu las laptele la prins, in ardeal asa zicem, nu mai bun nimic in plus, acum mie mi se pare ca seamana tare bine cu iaurtul, daca o fi lapte batut si mai bine. Eu ma bucur ca e sigur mai sanatos decat oricare de cumparat.
Cu spionatul si la noi e la fel. Asa e peste tot la bloc. Dar eu ii ignor si nu ma intereseaza deloc. Sa comenteze ce vor.
Dar tu acum esti fericita ca la casutaaaaaaa......nu-i mai ai.
Sorina, eu te intrebasem de iaurt si dupa cum am explicat nu iti ia din timp decat 2 minute sa pui laptele intr-o oala si sa-l lasi la caldura.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
doxinu spune:
ang3lt0uch fiecare face cum simte ca este mai bine,totul este sa stii exact ce-ti doresti ca mai tarziu sa nu-ti para rau
vas io las laptele la prins dupa ce pun si un iaurtel in el.Iese un delici.Cand era STEFAN mic,asa ii faceam si branzica de casa.puneam la fiert laptele si cand dadea in clocot adaugam un iaurtel in el si-l lasam la scurs.Avea mare scces!
Ioana13 spune:
La multi ani Michelle!!! Sanatate maxima si sa te iubesca toti barbatii din viata ta!!!
Am lipsit motivat! Am vizitat Roma 2 zile, din care una a plouat torential asa ca ne-am adapostit la Muzeul Vatican, de mi-a ajuns de muzee pentru 5 ani de acuma incolo.
M-am indragostit de Fontana di Trevi si mi-a placut Piazza di Spagna.
Sorina, si Patrick a avut un episod asemanator intr-o seara, nu digerase mincarea, ceva paste cu peste, dar s-a prelungit o saptamina de facut kk mai moale decit are el obiceiul.
Nu esti prea batrina de facut copii la 30 de ani! Ca nu vrei alt copil, e altceva. Eu la 31 am ramas gravida si la 32 am nascut, nu am simtit deloc ca nu e potrivita virsta. SI la 22 de ani pot sa se nasca copii cu probleme... e vb si de factorul genetic si de multe alte...
An@, frumoase declaratii primesti tu acolo! Eu primesc cite un pupic odata la 2-3 zile
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
DidiAlex spune:
salutare,
miercuri seara am mai scris un mesaj, dar se pare ca nu i-am dat send.
vroiam sa va anuntz ca peticelul meu David, miercuri seara s-a dus in baie, s-a asezat pe olita, cica face kk, a afacut pipi si l-am lasta ca el tto zicea de kk si peste cateva minute ne-a chemat sa ne arate ca intr-adevar a facut kk. Copii astia ai mei isi vor scoate singuri pemparsul ca mama lor se pare ca nu. Asa ca o sa i-l scot in We acesta, ma gandeam sa il las in vacanta de pasti.
Azi, sunt plecati toti 4 in excursie la Köln.
(cica sa ma odihnesc sa nu spal covoare :D)
in fine, pt fetele a caror copii inca nu vorbesc, asa ca ai mei, 2 bucati.
Io eram tare stresata ca R la 3 ani nu vorbea..nici poezii nu stia:D
ei is cu proectele la gradinitza si unul dintre ele e despre sentimente, dezvoltare..cum sa le exprimi cum sa iti tii furia sub control si cum sa te impui, chestii de constienta de sine..etc (cautati sub denumirea de Max / Maxi Besser) si primesc printre altele teme, sa completez niste hartii impreuna cu R sa le ajute pe edu in cadrul acestui proiect..si primesc si ce fac el..de ex multe edu si colegi de-ai lui, si-au exprimat fatza de R: Robert, imi place la tine (ich mag an dir, )ca tu ai o tolle Idee in atelier (Dna de la Werkstatt) sau tu razi mereu si intretii buna dispozitie a grupului si stii sa fii responsabil (dass du verantwortungsbewußt bist)(manuela din bauraum) sau asta m-a impresionat cel mai mult, ca de aici am inceput sa scriu, e dna de la copii sprescolari Robert, imi place la tine ca te gandesti la multe si vorbesti foarte bine germana sau alta edu din Atelier, tu esti atent la reguli si ii explici ulterior si pretenului tau, Nicolas sa le tina (dass du dir Mühe gibst *sogar Nicolas dazu überredest, sich an die Regeln zu halten) si mai sunt si cateva raspunsuri de copii, ca ii ajuta sa construiasca Dinoland,...
asa ca daca copii au suportul necesar, putin Tv (cred ca tv le incetineste gandirea) multa comunicare, e drept ca R are si 50 de ore de logoped, dar asta e bun pt parinte ca te canalizeaza pe tine se poate ajunge la o limita care il ajuta sa se dezvolte normal, chiar daca nu spun la 2 ani poezii.
asa cred ca il pot convinte pe tatal lor sa ii dam pe amandoi la engleza, sa vorbeasca cu nativi, ii gasisem deja prin Heidelberg.
acu plec ca ma duc la Uni, ca azi e zi in care au ziele deschise..imi astept pretena :)
ah, mi-am amintit, io am un nepot, baiatul lu Sormea, care la 1,2 luni ma certa ca nu vroiam ciorba cu fasole, vroia cu pai, adika cu cartofi, m-a anuntzat azi ca l-au luat americanii fara master la doctorat, asa ca din vara pleca la Uni colorado :), is tare mandra..
p.s sper sa intelegeti ce am scris
alynta27 spune:
Salutare!
Sorina nasol e cand prima sarcina e la peste 30 de ani! Eu am baut cafea si in sarcina si in alaptare-dar una mica si slaba! Daca te hotarasti ca mai vrei copi nu cred ca va fi o problema la tine!
DidiAlex dupa cum ai scris e important suportul si incurajarea celor din jur! Nici David nu exceleaza in vorbit! Si noi ii vorbim corect, ii citim, asculta vizioneaza! Fiecare copil cu ritmul lui de dezvoltare!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mihamora spune:
Ana - foarte tare declaratia de dragoste
Va multumesc din suflet de urari, Mica , Liviana, Ckristina, Alynta, Didi,Ioana va pup si va imbratisez cu drag.
Aici am pus poze cu meniul de la ziua mea, cu noi o sa le capat mai tarziu
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE