Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
adrianaBuc spune:
enik83, am o prietena care a avut aceeasi problema. Bb avea o calcefiere la inimioara dar s-a nascut sanatos. Astea apar si dispar pana la nastere in cele mai multe cazuri. Nu te ingrijora foarte tare. Urmareste evolutia si vezi cum merg lucrurile.
ochidut, ar trebui sa o gasesti la sectiunea "documente".
21+
Vine bebe!
enik83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc enik83, am o prietena care a avut aceeasi problema. Bb avea o calcefiere la inimioara dar s-a nascut sanatos. Astea apar si dispar pana la nastere in cele mai multe cazuri. Nu te ingrijora foarte tare. Urmareste evolutia si vezi cum merg lucrurile. ochidut, ar trebui sa o gasesti la sectiunea "documente". 21+ Vine bebe! |
pfiu... ce mult ma bucur sa aud asta..
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
ooana spune:
citat din mesajul lui bamboletta si acum cu painea de casa fug si eu la tv....seara placuta Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
super faina ...merci de poze
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut Buna dimineata doamnelor! Ooana, si mie mi se intampla la fel cu trezitul, of ce ma mai oftic . E f ciudat ca aceasta chestie mi se intampla doar de cand sunt gravida, poate ca adorm mai devreme, nu stiu.... Ca inainte puteam dormi si pana la 11. Ma duc sa mananc un kiwi, o lingurita de miere, laptele cu cereale si o pruna uscata ,in incercarile mele de a regla tranzitul. Care oricum face numai ce vrea el, orice tratament i-as aplica 21 + cu |
mda, tot asa si eu...inainte dormeam dusa pana la 11, de cand a venit bebe la ora 7-7,30 sunt in picioare ...si de adormit seara pe la 11
cu tranzitul idem...am bagat deja un shake de banane cu miere si lapte...dar nu am rezolvat absolt nimic ...acum ma pregatesc de un compot de prune uscate...
tina_80 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Alina, ma bucur ca te simti mai bine
Ochidut, te-am vazut! Ai o burtica tare frumoasa si conturata!
Sa aveti o zi minunata!
tina 18+
bumblebee spune:
Neata burtici!
M-am trezit de la 9, cu o burta tare, off mai fetelor, ca o minge, iese si cumva afara, am luat no spa si am sa bag si scobutil, si am avut cam multe de azi dimineata... am mai avut contractii, dar astea sunt horror, sa-ti vezi burta intarita afara, sotul speriat...
Doftoreasa mea n-a raspuns la tel, o fi de garda, o fi fost de garda, daca nu ma suna sper macar sa nu se mai intareasca in halul asta...
Alina 17+ cu
gargarita
paula_m spune:
Buna dimineata tuturor.
Si eu ma trezesc tot pe la ora 8, dar macar am scapat de trezirile nocturne, tot e ceva...
Oana, cred ca puiutul meu dorea sa socializeze din cauza ca am baut cola, pana acum am fost renuntat la cola, si eu cafea nu beau aproape niciodata, probabil ca l-am cam energizat...macar stiu sa ma rezum doar la apa de acum inainte.
Eu nu mai am nici o pb cu tranzitul, cam de o luna, de cand consum in fiecare zi activia...se pare ca la mine isi face efectul, incercati si voi.
Dar am o alta pb, la mine crema Mustela nu are nici un efect, desi ma dau in fiecare seara, ieri am observat 2 dungulite rosii sub sani, si desi nu am mai avut asa ceva cred ca e vb de vergeturi...si nu stiu ce altceva sa-mi iau... o sa incerc cu ulei de masline.
Enik, ma bucur ca Adriana ti-a mai ridicat moralul. Forumul se arata mai util decat unii medici
Paula, 19+ cu
tina_80 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata burtici! M-am trezit de la 9, cu o burta tare, off mai fetelor, ca o minge, iese si cumva afara, am luat no spa si am sa bag si scobutil, si am avut cam multe de azi dimineata... am mai avut contractii, dar astea sunt horror, sa-ti vezi burta intarita afara, sotul speriat... Doftoreasa mea n-a raspuns la tel, o fi de garda, o fi fost de garda, daca nu ma suna sper macar sa nu se mai intareasca in halul asta... Alina 17+ cu gargarita |
Pe mine cand m-a durut asa tare burta, doctora mi-a recomandat: nospa, scobutil si diazepam(toate injectabile) si m-a lasat imediat durerea.
Multa sanatate!
tina 18+
katalina spune:
Buna dimineata !
Va doresc o duminica frumoasa!
Nici eu nu mai pot dormi mai mult dimineata.din pacate.
Am pozat burtica in sfirsit...pozele sunt in album..
Catalina 15+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui katalina Buna dimineata ! Va doresc o duminica frumoasa! Nici eu nu mai pot dormi mai mult dimineata.din pacate. Am pozat burtica in sfirsit...pozele sunt in album.. Catalina 15+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Hehehe! te-am vazut!Eu nu stiu cum faceti voi de aveti burticelele asa rotunde si frumoase
Esti o draguta! Iar de Robert nu mai vorbesc, parca-i un strengar!
tina 18+