Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, multumim tare mult pentru urari!

Ganesha, scuza-ma ca nu am fost pe faza, despre ce ganglion vorbesti?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna dimineata si de la noi!

ely,la multe multe multe lunite printesei s acreasca mare mare si sanatoasa

ganesha, asa mi-a zis si mie dr cu sanul sa fiu mai ferma; ma bucur ca e ok cu ganglionul
didi,philip, chiar ma gandeam la voi
alynta, maine abia astept sa citesc povestea

azi am avut ore si maine iar 4 ore; vine tata desi e ziua mamei mele

am fost la plimbare 2 ore,Maya era fascinata!

mai nou are pe spate fffff multe bubite mic mici mici si rosii si o manancaaaaa ca o iritatie; dr mi-a zis ceai de musetel si fucidin; ori ca i-am schimbat detergentul ca nu mai este Dalin pe piata ori nu stiu de la ce; ati patit asa ceva?

pupici tipaaaaaaa

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ganesha, mie nu mi se pare deloc putin 450g in 2 luni.
Ely, va pup, sa-ti traiasca printesa!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata fetele

sper ca sunteti bine

maria cu moralul stau din ce in ce mai bine multumesc lui dumnezeu

despre noi razvi e bine mergem la plimbare de cand a dat caldurica ii place la nebunie exact cum spui tu lauraa e fascinat

in rest nimic nou ... de fapt avem al doilea dintisor si cred ca o sa iasa si sus ceva ca ma musca si roade tot ce prinde

sa aveti o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

neata fetelor,
Alic... am observat, acum cateva zile, un ganglion cat un bob de mazare in partea stanga langa ureche.
Carla... probabil avea asteptari mai mari de la el, pt ca are doar 7,450kg la 8 luni si jumatate.La noi kg au fost mereu o problema,nu-mi fac griji , sanatos sa fie el si eu sa am rabdare multa sa-i fac fata la fitzele legate de mancare.
laurraa... pt mine e nitzel cam greu sa fiu f ferma cand imi plange cu suspine si lacrimi siroaie de foame.
Maria... si voi sunteti cu bunicii pe mes?si noi zilnic trebuie sa aratam copilul la 2 perechi de bunici, daca nu-l vad o zi , e mare problema.
Cred ca am o camilutza, Amir isi molfaie gurita precum o camila, bag de seama ca i se trage de la calendarul de perete, ieri a vazut o poza cu un bot de camila, a ras de ea si astazi s-a molipsit.

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Laura, Ely multumesc! Ely eu am scris-o intr-o zi cand nu am avut net!
E tare relaxant si pentru noi iesitul din hibernare!

Carla mai zi-ne de fete!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Ce liniste in zona...
La multe lunite inainte, Marina Denise si Theodor Cristian

De aseara am inceput si noi operatiunea "dormit in patut".A reactionat bine Darius,l-am pus inainte sa il adorm,culcat in patut si radea de fericire!A dormit in patut pana pe la 1 ,cand s-a lovit de gratii cand a vrut sa se intoarca pe burta..a inceput sa scanceasca si l-am readormit langa mine...eram tare obosita si am adormit si eu imediat,asa ca nu l-am mai pus in patut...dar in seara asta continuam.Oricum putin,cate putin sper sa reusesc sa il las acolo toata noaptea!

Dupa ce papam si fac putin curat pe aici,revin cu restul

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Multumim pentru urari!
Poze si filme noi la semnatura.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!
sper ca nu m-ati uitat, caci in ultimele 2 saptamani am fost absenta...

la multe lunite tuturor sarbatoritilor!!! sa cresteti mari si sa fiti cuminti!!!

noutati despre noi nu avem, doar ca de cateva zile ne tot foim noaptea...nu ne gasim pozitia buna de somn...avem nu stiu cate treziri...si tot asa. in sfarsit s-a topit si la noi zapada (mai e pe ici pe colo, dar e nesemnificativ). a fost cald si soare pe aici, asa ca am profitat si am stat afara si cate 3 ore. azi e din nou frig, a si nins in cateva reprize de dimineata, asa ca stam la cald in casa.

ma bag la citit, sa recuperez cele 2 capitole restante.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ganesha, ma bucur ca toti zic acelasi lucru, inseamna ca nu e nimic, trebuie sa il linistesc pe sot. Cu mancarea e greu cu copii care nu-s mancaciosi. Ideea e sa nu-l stresezi ca nu va mai manca chiar deloc. Eu nu-i mai dadeam o vreme Andreei cand refuza, o lasam o zi doua, schimbam locul sau nu o mai puneam in scaunul de masa, sau ii faceam piure mai gros si ii dadeam cu mana. Se poate de ex sa-l fi atins cu lingurita la gingia de sus si sa-l fi durut si nu mai vrea sa deschida gura la lingurita o vreme ca tin minte tare bine. Da-i o banana de ex sa muste din ea, incearca cu mancare de-a voastra, gen supe, ciorbe sarate f putin si facute mai pt bebei, poate nu-i plac piureurile, cerealele de bebelusi. Si nici sa-l flamanzesti f tare nu e o solutie, ca se va agita si plange de foame si nu mananca nici pe atat, asa era a mea, poate la altii merge.
Nici mie nu mi se pare 450gr f putin la varsta asta, tot 250-300gr lua fetita cea mare dupa 6 luni, asta era ritmul ei.
Multa rabdare iti doresc!

Mergi la inceput