Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)
Raspunsuri - Pagina 7
ganesha spune:
am gasit o brosura despre metode de adormit bebelusul, pt cine are probleme cu somnicul poate va ajuta.
sper sa meraga:)
http://www.karitane.com.au/families/pdf/SLEEP%20AND%20SETTLE.pdf
http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#
alynta27 spune:
Ganesha vroiam sa-ti spun ca la orele alea imi sugea si Matei noaptea inainte sa-l dezvat! Eram terminata mai ales ca ziua trebuia sa am grija de amandoi! Acum adoarme destul de tarziu: 11 sau 12 si se trezeste pe la 5, 5.30 si suge! Dimineata e in picioare pe la 8-9!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maria_bunica spune:
Buna fetele!
"La multe lunite inainte!",Eduard,Natalia,Cezara si Bryanna
Noi doar ce am venit de afara si trebuie sa merg sa il culc pe Darius ca nu vrea cu tati,cateodata are preferinte...Azi-noapte mi-a dormit tare rau..de pe la 4 pana pe la 6 m-am tot chinuit sa il adorm la loc...ii cadeau ochii in gura de somn,adormea repede la loc,dar cum il lasam jos,dupa 10 minute era in fund!Ma mir cum de am functionat ok la munca,nu am resimtit oboseala.Sotul s-a trezit sa se ocupe el de bebe,dar tipa ca din gura de sarpe la taica-su!Asta e...ne facem noi mari!
Revin mai tarziu cu raspunsuri!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
alynta27 spune:
Maria si piticul meu adoarme noaptea numai cu tati! E mare fan!
Am iesit si eu afara cu ei! A fost insorit! Matei a tras si un pui de somn!
Asa ma bucur ca s-a incalzit si mai shimbam aerul!
POZE
Cum a aparut Printul!
cosminica spune:
O primavara frumoasa!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
andataspa?? vorbesti de lucruri sfinte, eu ma bucur si de o baie relaxanta!!
maria bunica
am admirat o multime de albinute in poze si filmulete!
... si sa ma tin de promisiune, poze noi http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/
fericita de ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
maria_bunica spune:
Am revenit!
Raluca_ioana...neserioasa bucatareasa,dar nu gasiti sa angajati pe altcineva care chiar are chef de munca?Ma bucur ca a trecut febra Alexiei!
Strunfita..asa ma alinta prietena mea cea mai buna din tara.."bunicuta"Multa sanatate lui Bogdan si pupicei dulci Andreei sa treaca mai repede vanataia!La noi a functionat un spray cu arnica.A doua zi nu se mai cunostea nimic!
Alynta..exact asa am procedat si eu cu Darius ,ca sa nu mai pape des noaptea..il luam in brate,rezemata de perna si il readormeam!
Laurraa..asa facea si Darius la inceput cu suzeta..poate se obisnuieste si MAYA cu ea!Multumesc pt felicitari....nu sunt chiar o superwoman,dar incerc sa le fac pe toate,mai ales tot ce este legat de Darius.Nu vreau sa imi simta lipsa sau sa se simta neglijat de mine,chiar daca merg la serviciu.Plus ca sunt putine ore!Tare dulce Maya cu tati,asa face si darius cand ajung eu acasa..nu mai vrea la taica'su si pe mine ma ia de noua..dar eu ma topesc toata!
Dici..succes la examene!
Philip..sa stapanesti sanatoasa masina!Tare dulci si frumusei cavalerii tai!Mi-a placut tare cum face tati baie cu ambii baieti!
Alynta..acum nu am timp sa citesc povestea nasterii lui Matei,dar cum gasesc o fereastra mica..ma pun pe citit!
Ganesha..te asteptam cu vesti bune de la pediatra!Eu nu i-am dat vanata lui Darius!
Cosminica..admirat printesa dulce...cretulina..motata..soferita..cu codita impletita a lu' mami...scumpetea!
Gata,am ajuns la zi...intru sa vb putin cu bunicii pe mess pana nu se plictiseste DARIUS!
PUPICI LA TOATE!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
ganesha spune:
buna fetelor,
am revenit cu vesti bune de la pediatra. Ganglionul nu este o problema, dr mi-a spus sa uit de el, se intalneste f des la bebelusi si nu reprezinta nici o problema. Asa ca Bety parerea mea este sa fi linistita, vad ca toti dr spun acelasi lucru, in legatura cu acesti ganglioni.
Nici faptul ca nu se ridica singur in fundulet nu este o problema, dr a fost f incantata de el pt ca sta f bine in picioruse si face pasi cand este sustinut, si a spus ca este doar o chestiune de timp .
Dintzisorii de sus mai au un pic si apar si ei, asa ca sa ma astept la maraieli in continuare.
In schimb sta prost la capitolul greutate, a luat doar 450 gr in 2 luni, ceea ce este putin. Dr a spus ca sunt slaba in fata lui si sa nu-i mai dau san, sa-l las nemancat. Usor de zis, greu de facut!
Ideea ei a fost ca trebuie sa fiu mult mai ferma cu el, pt ca e clar ca are o personalitate puternica(adica este un mare alintat) si-mi va fi din ce in ce mai greu cu el.
Revin, ca nu mai are deloc stare, ma duc sa-i fac laptic cu cereale,
http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#
alynta27 spune:
Ganesha ce bine ca nu e o problema acel ganglion! Trebuie sa-ti i-ei inima in dinti cu sanul! Usor de zis, greu de facut! Bafta!
POZE
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
fetele pe unde umblati? ne-a scos soarele din starea de hibernare si sunte-ti toate la plimbarica? si noi am fost azi ca. 2 ore afara...
ganesha iti doresc multa putere sa reusesti sa mai reduci din san!
alynta am citit povestea ingerasului!
cosminica am admirat soferita
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
ely2304 spune:
sal fetele..
a venit primavara si la noi,in sfarsit stam afara fara teama k va veni ploaia..de 2-3 zile avem 16-18grade...ziua..
Denise doarme dimineata pana pe la 9:30..ne trezim..papam tzatzi..ne jucam ..cu nonna uneori,alteori cu mami..apoi papam la 12.15 max..mergem la nani 1h iar dupa aceea afara pana pe la 17:30..18...si iarasi ccina,baita,somn...treziri peste noapte
cosminica.ce bine creste Eliza,este o scumpacred k ii va sta f bine cu parul lung...
lauraaa:multumim la fel!
maria:nush ce semnificatie poate avea..nu am nici o explicatie pt ziua de 3 si faptul k doar ea s-a nascut in acea zi..era o curiozitate de-a mea ..sper sa aflu si eu raspunsul,candva!poate asa a vrut d-zeu...dar ma bucur oricum...am vz pozicile..felicitari pt micul strengar...seamana f bine cu tine..are o privire de te da pe spate(cand e incruntat)e simpatic rau!va tin pumnii sa va realizati planurile...
alynta.am citit povestea nasterii ff frumoasaufff as vrea sa.mi gasesc tp-ul necesar sa scriu si eu povestea broscutei mele
trimit si ma bag la nina-nana..k sunt obosita..nici chef de scris nu prea am...
noapte buna tuturor!
p.s:peste cateva ore broscutik face 10 luni..imi vine sa plang de fericire,nici nu-mi vine sa cred!
pt dimineata!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304