Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns memo3nov spune:

Buna fetelor.
Ca de obicei,intru foarte rar sa scriu,,dar de citit va citesc cat pot de des.
Despre Ana ce sa va spun,se dezvolta frumos.La 8 luni si doua saptamani are 70 cm si 8kg,cred ca face parte din categoria pana,dar atata timp cat e vioaie si vesela,greutatea conteaza mai putin.Nu are inca dintisori,dar cred ca vor iesii curand,de vreo 2 zile e mai maraita,si nu prea mai mananca papica solida,probabil o deranjeaza lingurita.In rest e cumintica,doarme relativ bine(in patut)si face la olita de la 7 luni.
Pupici la toti bebicii maraiti si sanatate tuturor.
Am gasit asta si m-am gandit ca poate va intereseaza http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_folosirii_produsului_cancerigen_initium-p66425048.html
Va pup si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eu tocmai am vazut pe MTV "Insarcinata la 16 ani"! E greu pentru o mama matura cu un copil mic, dar pentru un copil cu copil! Arata toate etapele din viata de graviditate, nasterea si apoi inca vreo 4 luni dupa! Intereseul partenerului a scazut de la o zi la alta! El nu s-a adaptat la viata de tata! Iesea in oras cu prietenii mereu! Ea a terminat liceul, a inceput facultatea, avea o slujba! O ajutata mama ei cu bebelusul! Parintii lui vedeau ca e iresponsabil si-l cam scuturau, fara mare efect!

Memo te mai asteptam pe aici!

Vad ca e mai greu cu scrisul, cred ca copilasii sunt mai solicitanti si mamicile mai obosite!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

buna fetelor,
Tiana...rabdare si tutun, vb vine, de 2-3 zile Amir parca e mai cooperant. Alaltaieri a mancat 1/2 banana la pranz si seara cereale cu lapte, ieri nu a vrut nimic decat san, astazi a mancat cam 10 linguritze de conopida facuta cu lapte praf si o nuca de unt, cu maraielile de rigoare si cu mizeria corespunzatoare. Sa vad la urmatoarea masa daca mai vrea 1-2 linguritze. Am ajuns sa ma bucur si daca mananca o linguritza. Cred ca trebuie sa avem multa rabdare, incet, incet or sa manance ei, probabil vor fi genul de copii care in general, nu vor vrea sa manance. Acum o inteleg pe mama, ca asa am fost si eu.
Eu incerc pe cat posibil sa nu-i mai dau san dupa cele cateva linguritze, sincer uneori reusesc dar de cele mai multe ori nu, pt ca plange f tare si mi se rupe inima.
Sa speram ca e doar o perioada
Ca noutate anuntam si noi ca au iesit si cei 2 dintzoshi de sus, deci in total avem 4
A si ca vb de mama, Amir spune asa de frumos ma-ma, accentueaza ultima silaba, imi vine sa-l mananc de drag. Mai avem in palmares ana,nana, baba si mai nou se cearta cu mine cu b..d..g..
Si pt ca l-am criticat ca e puturosel treb sa-l laud ca reuseste sa se ridice in funduletz, dar nu din pozitia 4 labutze ci direct de pe spate, drept este ca de cele mai multe ori treb sa se traga de ceva dar ii ieses figura.

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

Buna fetelor.
Mai,oare numai la noi nu vine Zana Maseluta?suntem tot cu gingiuta umflata,dar...nnici urma de dintisor.in plus...suntem asa de maraitaaa....
hai totusi sa ne si laudam,zicem mama,tata,papa,Bo(Bobita il cheama pe cainele nostru)ham-ham.Tata e asa de fericit cand aude ca il strigam.
Ieri cand am facut baita,am observat ca Andreea avea ceva rosu in jurul buricului,un fel de iritatie;si culmea...ieri dim mi-am schimbat telefonul si mi s-a sters nr de tel al dr.vai..tu fete am umblat ca disperata prin casa,ma gandeam sa nu fie ceva problema,stiu eu.Dar am fost azi dim la cabinet si a zis dr ca e posibil sa se fi iritat de la scutec sau de la body.In sfarsit,bine ca nu e nimic grav.
fetelor copii vostri cam cate lichide beau pe zi?Andreea bea o sticla de 240 ml apa+suc?Oare e prea mult?la tota lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

hello,

Andata...condoleantze si pupam fata maraita.

Maria...felicitari pentru dintzuc! Multumiri de aprecieri, in sfarsit un copil al meu!

Clody....felicitari pentru cuvintzel.

Philip...succes la scoala.

Ganesha...te-ai mai linistit cu Amir, eu zic sa ii dai totusi san dupa masa caci nu ii ajung cateva linguritze si parerea mea e sa nu il infometezi ca nu cred ca o sa manance mai mult.

Mihaela...Irina bea cam 150ml apa.

E fata tare maraita, muci si tuse la greu.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ganesha felicitari pentru progresele lui Amir! Vezi ca e mai bine deja! Incetul cu incetul isi va reveni!
Mihaela eu nu-i masor lichidele, dar e bine ca se hidrateaza! Ei pierd lichidele la cat sunt de energici! E si sanatos ca bea! Felicitari pentru cuvinte! Vine el si dintucul! Daca e umflat va iesi in curand! Asteapta-te la maraieli! Eu "il mai pacalesc" cu nurofen pentru durere!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

carmina, bv micutei pt primii pasi
laura, tare dulce micuta. Mi-a placut insa mult poza cu taticii si piticii...
dici, ms pt raspuns. Ce faci mai departe cand termini cursul, merge sa colaborezi cu diverse firme sau te angajezi undeva?
Andreea, felicitari pt masina
mirga, bun venit
ganesha, nici nu stiu ce sa mai spun cu Ami cu mancarea. Doar sa iti spun ca Ioana nu a vrut sub nici un chip sa manance piure facut special pt ea. Daca ii pasez insa legume din ciorba noastra, mananca tot cu mare placere. Ai putea, ma gandesc, daca are tendinta sa bage in gura cam tot ce prinde, cum face si a mea, sa ii dai fructe in saculetul bebelusului, poate se obisnuieste cu gustul si apoi vei putea sa le dai pasate. Scuze daca deja ai incercat si nu am fost eu pe faza
cosminica, superbe pozicile micutei tale si f interesanta cea in care apare si o coada impletita...
clody, razvanelul sa ii iasa si ceilalti dintuci fara probleme
Maria, mult succes in operatiunea "dormit in patut"

Off, bebina e tare agitata. Ies si incerc sa mai intru.

Totusi inainte sa ies vroiam sa va intreb ceva. Pana acum am mers la doctora de familie doar cand am avut probleme sau la vaccinare. Ieri insa am fost pt ca Ioanei i-a aparut in dreptul fontanelei (care inca nu s-a inchis) o umflatura care mie mi se pare ciudata. O are deja de vreo luna dar m-am gandit ca se va absorbi (mama inconstienta) insa nu a fost asa. I-a pus diagnosticul de dermita seboreica si i-a prescris fucidin. Dupa o aplicare doar umflatura s-a marit un pic si a aparut ceva ca o punguta de puroi in varf, insa fara sa sparga. Abia luni voi putea merge cu ea la un medic pediatru.
Doctorita a cantarit-o si a masurat-o doar la rugamintea mea, nu a testat-o sa vada daca are achizitiile specifice varstei, nu mi-a dat nici o explicatie ca a slabit micuta 200 g intr-o luna.
Intrebarea 1. La voi cum decurge o vizita la medic?
intrebarea 2. S-a lovit vreuna dintre voi de ceea ce am explicat eu mai devreme?
Eu mi-am facut deja o multime de scenarii alarmiste si sunt cu moralul la pamant.

http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Seara buna fetelor,
azi am mai albit un pic, cel putin acum seara am simtit ca ma lasa nervii, nu a vrut sa manance , in 9 ore a mancat cateva linguritze de pireu si cam 30 ml de lapte cu cereale. Am sperat ca macar seara va manca mai bine cerealele, ca era lihnit de foame dar dupa 10 ml a inceput shoul. Era atat de scancit ca-mi venea sa o iau pe coclauri. la culcare am cedat si i-am dat sanul, ca doar nu era sa-l culc flamand. Acum ma astept la frecus toata noaptea.
andata... nu stiu ce sa-ti spun despre umflatura, dar in schimb nu inteleg un lucru, tu nu mergi la un pediatru ci la medicul de familie? Mie mi se pare normal ca fiecare copil sa fie inscris la un medic pediatru, care sa-l vada cu reguralitate, sa-i faca vaccinurile, sa-i stie istoricul si pe care sa-l poti suna la orice ora din zi sau din noapte. Parerea mea despre medicii de fam este ca nu ar trebui sa existe, dar asta este o alta discutie.
Noi cand am fost marti cu el la dr (are pediatru lui care a venit la el in maternitate din momentul in care s-a nascut si care are fisa lui)ca sa-i aratam ganglionul, i-a facut si un control general. Controlul consta in cantarit, masurat, palpat tot corpul, inclusiv capusorul, control urechi cu o chestie speciala, control gat, ascultat inima, ascultat plamani, testat abilitati, stat in fundulet, stat in picioare, cum apuca, pasi, stat pe burtica si discutia cu noi referitoare la programul lui, cum mananca etc. Acest control i-l face de fiecare data, indiferent ca ne ducem pt vaccin sau altceva( nu am fost mai des de o luna). Ce-mi mai place la dr este faptul ca at cand o suni si este miezul noptii sau wk , iti spune ce sa-i dai, in Rom mi s-a intamplat ca dr lui, pe care o umplusem de bani si de cadouri, cand am sunat-o intr-o vineri seara, cand ploua cu galeata, sa-mi spuna ca ea nu da consultatii prin tel si sa merg la urgentze intr-un spital daca vreau consultatii(era vb de o banala raceala si o intrebam la cate ore sa-i dau un antitermic).

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Adriana, ma bucur ca sunteti mai bine. Sanatate multa in continuare. Eu recunosc ca nu am vazut pozicile. Nu e mai bine sa pui link-ul la semnatura?
Raluca, asa e cand lucrezi cu oamenii. Sunt destui neseriosi. Imi pare rau ca treceti prn asta; putere si spor la munca voua si pupici Alexiei sa iasa dintisorii fara febra si dureri
alynta, frumosi baietii. Se pare ca s-au distrat la mall. Si tare simpatica faza cu crema. Cred ca a fost cumplit pt nervii tai
Carmina, stai linistita cu dintisorii, sunt doar aia de lapte. Poate ceilalti vor fi ok
ganesha, bv voinicului pt lapticul cu cereale. Sa dea DD sa pape tot mai mult
Mirela, felicitari lui Anto pt olita. Are mama fata mare...
Alice, macar a luat in greutate. A mea a scazut 200 de g
Adriana, multumim pt reteta.
Anda, sanatate multa Clarei. Si eu cred ca era mai cald sau cel putin asa mi se parea si mie
Maria, Andreea, Alyntamultumesc pt intelegere si empatie
Maria, felicitari pt dintisorul nr 5
Clody, felicitari lui Razvan pt "mama"!
Andreea, lasa ca recupereaza Philip. E bine ca te poti ocupa de el, desi cred ca e greu sa te imparti in 2 cu micutul N in preajma
Maria, , ai baiat mare...
iubita_tiana, si a mea a scazut 200 de g. Insa Ioana mananca destul de bine, chiar nu pricep de unde scaderea asta

http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna dimineta!

la toata lumea!

maria bunica multumim pt urari.

Maria bunica, ely, lauraoana, philip, raluca ioana, strunfita, miruta, andata multumim ca ne-ati admirat pozicile!!

[b]andata
condolenate!!
imi pare rau pt umflatura, sper sa-i dati de cap

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput